Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Sony MHC-V90DW

Exa kód : SOD372448
 
 
 
 

 

Sony MHC-V90DW
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Domácí audiosystém s vysokým výkonem, rozhraní: Analog audio in/out, CD, USB, 2x 6,3 mm (mic), HDMI, LAN, Wi-Fi, Bluetooth; FM rádio, LED osvětlení, podpora NFC, ovládání gesty, integrovaný přehrávač DVD, Wireless Party Chain, ekvalizér.
 
 

40 478 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

33 453 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 2 024  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Domácí audiosystém s vysokým výkonem, rozhraní: Analog audio in/out, CD, USB, 2x 6,3 mm (mic), HDMI, LAN, Wi-Fi, Bluetooth; FM rádio, LED osvětlení, podpora NFC, ovládání gesty, integrovaný přehrávač DVD, Wireless Party Chain, ekvalizér.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:SOD372448
Kód výrobce:MHCV90DW.CEL
 

 

Sony MHC-V90DW
Společnost Sony přináší svůj domácí audiosystém s označením MHC-V90DW. Systém je vybaven celou řadou funkcí od Bluetooth a Wi-Fi přehrávání, přes LED osvětlení a ovládání gesty po integrovaný přehrávač DVD.

Kvalitnější streamování přes Bluetooth s kodekem LDAC
LDAC je zvuková technologie společnosti Sony, která vám umožňuje vychutnat si zvuk nejvyšší kvality prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth. Technologie LDAC dokáže objem přenášených dat ztrojnásobit, takže se vaše zážitky z bezdrátového poslechu veškeré hudby dostanou na zcela novou úroveň.

Funkce Wireless Party Chain s Bluetooth
S funkcí Wireless Party Chain můžete všude poslouchat stejnou skladbu. Připojte až 10 kompatibilních bezdrátových reproduktorů pomocí technologie Bluetooth a synchronizujte hudbu i osvětlení tak, aby všichni mohli tančit ve stejném rytmu.

Světla LED vytvoří atmosféru disco
Barevná párty světla září skrze objektiv za systémem MHC-V90DW a vytvářejí disco pozadí. Vpředu jsou reproduktory jasně osvětlené, což podtrhuje atmosféru párty. Reflektory můžete ovládat pomocí aplikace Fiestable nebo přímo v systému a sledovat, jak se synchronizují s rytmem a vytvářejí klubový taneční parket.

Ovládání gesty
Zábavné a intuitivní ovládání gesty umožňuje nastavení parametrů zvuku nebo přepínání režimů DJ, samplovače nebo karaoke. Ve čtyřech režimech ovládání můžete posunem či rotací zápěstí například nastavit zvuk nebo posouvat skladby.

Integrovaný přehrávač DVD
Připojte externí televizor nebo projektor a můžete si na vestavěném přehrávači disků DVD pouštět filmy s kvalitním zvukem z reproduktorů systému MHC-V90DW. Vychutnejte si každý dramatický okamžik díky výkonnému zvuku a akustickému tlaku, který vám rozbuší srdce.

Rukojeť a kolečka pro snadný transport
Systém MHC-V90DW je vyroben s ohledem na pohodlný transport. Díky praktické rukojeti a kolečkům si můžete vzít mohutný zvuk všude s sebou.

Klíčové vlastnosti
Jedná se o domácí audiosystém s vysokým výkonem. Poskytuje rozhraní: Analog audio in/out, CD, USB, 2x 6,3 mm (mic), HDMI, LAN, Wi-Fi, Bluetooth. Je vybaven přijímačem FM rádia, LED osvětlením, a integrovaným DVD přehrávačem. Podporuje NFC. Umožňuje ovládání gesty. Nabízí řadu funkcí, mezi které patří např. Wireless Party Chain či ekvalizér.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Technická specifikace 
Hlasoví asistenti 
Rozměry a hmotnost 
Poznámka 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi