Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Sony MHC-GT4D

Exa kód : SOD372450
 
 
 
 

 

Sony MHC-GT4D
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Výkonný a kompaktní audiosystém s podsvícením reproduktorů, se zvukovými efekty DJ s řadou technologií DSEE, S-Force Front Surround, Mega Bass a funkcí Karaoke. Bluetooth s podporou NFC nebo funkci Party Chain. Trojitý design pro flexibilní nastavení.
 
 

21 878 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

18 081 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 094  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Výkonný a kompaktní audiosystém s podsvícením reproduktorů, se zvukovými efekty DJ s řadou technologií DSEE, S-Force Front Surround, Mega Bass a funkcí Karaoke. Bluetooth s podporou NFC nebo funkci Party Chain. Trojitý design pro flexibilní nastavení.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:SOD372450
Kód výrobce:MHCGT4D.CEL
 

 

Audio systém SONY MHC-GT4D
Dopřejte si špičkový zvuk při sledování filmů nebo sportovních zápasů s tímto přenosným audio systémem společnosti Sony. Kromě domácího využití můžete audio systém využít i pro vytvoření dokonalé párty, rodinné oslavy, svatby, garden párty nebo třeba karaoke večírku. Vytvořte snadno dokonalou párty díky technologii Mega Bass s působivými basy.

Technologie Mega Bass
Tato inovativní technologie Mega Bass byla navržena přímo pro taneční hudbu, takže si s ní užijete opravdu hutný a výrazný zvuk basů, který otřásá zdmi. Zesílením basových linek se vytvoří ještě hlubší a působivější zvuk basů. Pro vytvoření špičkové taneční párty stačí jen stisknout tlačítko Mega Bass a pořádná zábava může začít.

Technologie DSEE
Vylepšete kvalitu komprimovaných hudebních souborů. Při kompresi originálního zdroje hudby se ztratí vysokofrekvenční prvky hudby, které vašim oblíbeným skladbám dodávají bohatost. Tato technologie dokáže tyto prvky obnovit a zajišťuje tak vysoce kvalitní zvuk, který se svou kvalitou přibližuje originálu.

Technologie S-Force Front Surround
Staňte se svědkem toho, jak se filmové soundtracky, videohry a seznamy skladeb probouzejí k životu u vás doma zásluhou 2.1 kanálového prostorového zvuku s technologií S-Force. Technologie S-Force Front Surround napodobuje způsob, jakým mozek harmonizuje zdroje zvuku pro tvorbu správné hlasitosti, časové prodlevy a spektra zvukových vln. Díky přirozené emulaci trojrozměrných zvukových polí si můžete užít bohatý a vysoce věrný zvuk napříč větší poslechovou oblastí.

Výborná flexibilita
Flexibilní možnosti nastavení a přenosný design tohoto audio systému MHC-GT4D vám umožní mít ohromující zvuk neustále při sobě. Audio systém lze rozložit do klasické sestavy domácího kina s umístěním reproduktorů na podlahu. Pokud naopak potřebujete mít na podlaze místo, zvolte závěsný systém, který uvítáte například při pořádání večírků a párty. Výšku systému lze přizpůsobit v rozsahu od 130 cm do 160 cm a dosáhnout tak opravdu skvělého pokrytí. Nakonec je tu také možnost propojení dvou reproduktorů a sestavit si tak jednoduše zvukový projektor, který lze umístit například pod televizor.

LED Diody pro skvělou taneční zábavu
Udávejte tón pomocí podsvícení reproduktorů a zvukových efektů DJ, které můžete využít díky aplikaci SongPal. Efekty dodají skladbám jedinečnou atmosféru. Díky ovládání gesty pak stačí k jejich spuštění pár mávnutí rukou.

Funkce karaoke
Chcete se opravdu dobře pobavit? Sáhněte po funkci karaoke a zažijte s přáteli bezkonkurenční pěveckou párty. Pohrajte si s efekty, jako jsou ozvěna nebo zeslabení anebo zpívejte duely díky dvěma vstupům pro mikrofon.

Klíčové vlastnosti
Výkonný a kompaktní audiosystém s podsvícením reproduktorů, se zvukovými efekty DJ a s řadou funkcí a technologií jako jsou technologie DSEE, S-Force Front Surround, Mega Bass a funkcí Karaoke. K reproduktoru je možné přidat další reproduktory díky technologii Bluetooth s podporou NFC nebo funkci Party Chain. Typ tuneru FM/AM. Rozhraní USB, HDMI, 2x vstup na mikrofon, analogový audiovýstup, analogový vstup audia, digitální audiovstup, kompozitní výstup videa a výstup předního reproduktoru. Trojitý design pro flexibilní nastavení. Možnost ovládání gesty. Režim fotbal pro dokonalé sportovní přenosy. Domácí audio systém je vybaven kolečky a vysunovací rukojetí pro snadné přemisťování. Přenášení a ovládání přímo ze smartphonu díky aplikacím SongPal a Fiestable.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Technická specifikace 
Hlasoví asistenti 
Rozměry a hmotnost 
Poznámka 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi