Produkt je vyřazen!
 

 

Sony BDV E4100 3D Blu-ray domácí kino

Exa kód : SOD372437
 
 
 
 

 

Sony BDV E4100 3D Blu-ray domácí kino
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Systém 3D Blu-ray 5.1 domácího kina s připojením WiFi, NFC a Bluetooth, klasickým designem Sense of Quartz a podporou technologie Triluminos Colour. Výkon reproduktorů 1000W, webový prohlížeč, online zábava prostřednictvím sítě Sony Entertainment Network,
 
 

10 473 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 656 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 524  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Systém 3D Blu-ray 5.1 domácího kina s připojením WiFi, NFC a Bluetooth, klasickým designem Sense of Quartz a podporou technologie Triluminos Colour. Výkon reproduktorů 1000W, webový prohlížeč, online zábava prostřednictvím sítě Sony Entertainment Network,

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:SOD372437
Kód výrobce:4905524897296
 

 

Systém 3D Blu-ray 5.1 domácího kina Sony BDV-E4100
Užijte si filmy a hudbu s bohatým prostorovým zvukem se systémem 3D Blu-ray domácího kina Sony BDV-E4100. Ve stylovém designu ukrývá řadu moderních vlastností, jako jsou přehrávání FullHD 3D na discích Blu-Ray, silný 5.1kanálový prostorový zvuk, rychlé připojení telefonu či tablet s NFC, bezdrátové připojení Wi-Fi nebo funkce pro ještě lepší kvalitu obrazu.

Dokonalý design inspirovaný křišťálem
Systém 3D Blu-ray domácího kina Sony BDV-E4100 vypadá skvěle na každém místě a bude dokonalým doplňkem všech interiérů. Design Sense of Quartz, inspirovaný krásou křišťálu, svým klasickým vzhledem okouzlí každého.

Vynikající zvuk
Zvukové standardy Dolby TrueHD a DTS-HD poskytují nejlepší zvuk z Blu-ray disků. Reprodukovaný zvuk je téměř nerozlišitelný od studiového masteru, takže slyšíte to, co jste podle tvůrců slyšet měli. Čtyři satelitní reproduktory společně s centrem a subwoofer s celkovým výkonem 1000 W v sobě ukrývají inovativní funkce pro přesný a výkonný zvuk, který prostoupí celou místností.

Pohlcující FullHD 3D obraz
Nyní si můžete vychutnat neuvěřitelné FullHD 3D video z disků Blu-ray v pohodlí své pohovky. Přeneste tuto novou realitu do vašeho obývacího pokoje s vynikající kvalitou technologie Blu-ray 3D. Ve spojení s kompatibilní 3D TV vtiskne nový rozměr filmům, dokumentárním pořadům a dalšímu obsahu Blu-ray 3D.

Nová hloubka obrazu
S podporou technologie Triluminos Colour získáte, ještě bohatší barvy, které příběhu dají skutečnou hloubku. Triluminos je další generace podsvícení využívaná v nových modelech televizorů Sony, která reprodukuje větší rozsah barev než standardní podsvícení LED a zajišťuje věrnější a přirozenější odstíny.

Pohodlné připojení s NFC a Bluetooth
S technologiemi NFC a Bluetooth můžete sdílet hudbu ze svého chytrého telefonu nebo tabletu jedním dotykem. Stačí se dotknout chytrého telefonu nebo tabletu podporujícího technologii NFC, namířit na systém domácího kina a můžete ihned přehrávat přes Bluetooth. Pokud váš chytrý telefon podporuje pouze technologii Bluetooth, stačí jej spárovat se systémem domácího kina a přenášet oblíbenou hudbu.

Užívejte si zábavu online a sdílejte média
Připojení online pomocí Ethernet, nebo bezdrátově s vestavěným Wi-Fi, umožňuje přenášet videa, sport a nejlepší webový obsah přímo z internetu pomocí služeb YouTube, videa na vyžádání, aplikací pro počasí, zpravodajství a online hry prostřednictvím sítě Sony Entertainment Network. S vestavěným webovým prohlížečem můžete procházet obsah online a využívat své oblíbené internetové služby. Prostřednictvím technologie DLNA získáte pak snadný přístup k obsahu uložením v DLNA kompatibilních přístrojích v lokální síti, jako např. počítač či domácí mediální server. Navíc si můžete stáhnout aplikaci TV SideView a použijte chytrý telefon nebo tablet jako dálkový ovladač nebo jako myš pro procházení webu.

Klíčové vlastnosti
Systém 3D Blu-ray domácího kina Sony BDV-E4100 umožňuje přehrávat všechny běžné typy médií Blu-ray, včetně Blu-ray 3D, DVD, CD, obsah ze zařízení USB, streamovat online média z internetu nebo z lokální sítě pomocí DLNA. Výstupní výkon 5.1 reproduktorového systému je velmi pěkných 1000 W. Z rozhraní nabízí výstupní HDMI, Ethernet, USB 2.0 na předním panelu, optický digitální audio vstup a analogový audio vstup. Součástí přístroje je také FM tuner s RDS a možností uložit 20 předvoleb.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi