Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Sony Alpha 5100 + 16-50 mm Black

Exa kód : SOD372432
 
 
 
 

 

Sony Alpha 5100 + 16-50 mm Black
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Fast Hybrid AF, ExmorTM APS-C CMOS, 24.3 Mpix, BIONZ X, FullHD video, NFC & Wi-Fi, vestavěný výklopný blesk, LCD výklopný diplej (921k bodů)
 
 

9 898 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 180 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 495  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Fast Hybrid AF, ExmorTM APS-C CMOS, 24.3 Mpix, BIONZ X, FullHD video, NFC & Wi-Fi, vestavěný výklopný blesk, LCD výklopný diplej (921k bodů)

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:SOD372432
Kód výrobce:4905524986808
 

 

Procesor BIONZ X™ pro rychlejší zpracování obrazu
Obrazový procesor BIONZ X™ reprodukuje struktury a detaily v reálném čase, a docílí tak mimořádně realistického obrazu s bohatou gradací tónů a přirozeným vzhledem. Šum obrazu je téměř nepostřehnutelný díky pokročilému omezení šumu jednotlivých ploch. Technologie detailní reprodukce poskytuje jemnější vykreslení struktur a technologie pro omezení difrakce optimalizuje výkonnost každého objektivu.

Natáčejte videozáznamy v kvalitě Full HD
Stiskněte tlačítko MOVIE, chcete-li zahájit záznam nádherných videí pozoruhodných ostrostí obrazu a bez viditelného šumu, s možností nastavení 60p/50p, 60i/50i nebo 24p/25p2. Vylepšené rychlé hybridní automatické ostření umožňuje mimořádně rychlé a přesné automatické ostření a sledování. Režimy P/A/S/M vám dávají možnost upravit vzhled snímku a zoom s čistým obrazem vám umožní používat zoom s maximální čistotou obrazu.

Rychlé hybridní automatické ostření snímá kvalitně
Fotografujte s bezkonkurenční přesností díky pokročilému rychlému hybridnímu automatickému ostření. Vylepšené možnosti fázového ostření a detekce kontrastu dosahují automatického ostření za 0,07 sekundy. Mezi pokročilé funkce patří rychlejší čtení dat ze snímače obrazu, rychlejší zpracování dat BIONZ X™, pokročilejší algoritmy automatického ostření a optimalizované řízení pohonu objektivu.

Sledujte rychle se pohybující objekty se 179 body automatického ostření
Systém rychlého hybridního automatického ostření má 179 přesných bodů fázového automatického ostření, které pokrývají téměř celou plochu snímku. Vylepšují sledování objektu a zachycování rychle se pohybujících objektů, umožňují lepší rozpoznávání scény a detekci velikosti objektu. V kombinaci s 25 vysokorychlostními, vysoce přesnými body automatického ostření s detekcí kontrastu můžete fotografovat s jistotou.

Souvislé snímání rychlostí 6 sn./s s automatickým ostřením se sledováním
Zachyťte rozhodující okamžik, i když se objekt rychle pohybuje. Souvislé fotografování rychlostí 6 sn./s se špičkovým sledováním automatického ostření na maximum využívá jedinečné možnosti sledování 179bodového automatického fázového ostření a přesně sleduje objekt po celé ploše displeje. Souvislé fotografování rychlého pohybu je ostré a jasné.

Videa s rychlým automatickým hybridním ostřením a uměleckým ovládáním
Rychlé hybridní automatické ostření poskytuje mimořádně přesné ostření a plynulé sledování objektu i při natáčení videozáznamů. Můžete také upravit trvání sledování automatického ostření a rychlost automatického ostření, abyste v natáčených videích mohli lépe ovládat umělecké funkce.

Automatické zaostření na oči se zaměřuje na obličeje
Ukažte svůj objekt z té nejlepší stránky díky extrémně přesnému automatickému zaostření na oči. Dokonce i když fotografujete někoho s tváří částečně odvrácenou od fotoaparátu s malou hloubkou ostrosti, máte jistotu, že jeho obličej bude přesně zaostřený. Okolo zaostřeného oka se zobrazí zelený rámeček, který označuje, že zaostření proběhlo a můžete fotografovat.

Vylepšené uzamknutí automatického ostření se zaměří na objekt
Uzamknutí automatického ostření vždy vylepší sledování pohybujících se objektů na základě využití optimálního bodu automatického ostření a nastavení velikosti cílového záběru tak, aby odpovídala vlastnostem objektu. Díky pokrokům v oblasti fázového automatického ostření je nyní přesnější než kdykoli předtím – využívejte tedy uzamknutí a přesně fotografujte rychle se pohybující objekty.

Displej LCD výklopný o 180° pro svobodu tvorby
Užívejte si větší pohodlí při fotografování 3palcovým displejem LCD, který se vyklápí o 180o, aby se dalo fotografovat z každého úhlu, nízkého, vysokého i středního. Toto flexibilní naklápění v kombinaci s mobilitou kompaktního fotoaparátu výrazně rozšíří vaše možnosti fotografování.

Vestavěný vysunovací blesk pro rozšířené expozice
Vestavěný vysunovací blesk se hodí při fotografování za nedostatečného osvětlení, zachycování objektů v noční krajině (synchronizace na 1. lamelu) a pořizování autoportrétů se zadním nasvícením (blesk ve dne). Při orientaci na výšku dokáže do očí objektu přidat poutavé světlo. Díky režimu synchronizace zadní clony je možné přirozeně zachytit cestu pohybujícího se objektu.

Obsah balení
Objektiv Sony 16-50 mm F/3,5-5,6
Napájecí kabel
Nabíjecí baterie NP-FW50
Napájecí adaptér (AC-UB10)
Popruh přes rameno
Víčko těla
Kabel Micro USB


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Digitalní kompakt
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi