Produkt je vyřazen!
 

 

Sony A6000Y, černý

Exa kód : SOD371963
 
 
 
 

 

Sony A6000Y, černý
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Digitalní kompakt, Barva Černá
 
 

23 265 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

19 227 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 163  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:SOD371963
Kód výrobce:ILCE6000YB.CEC
 

 

Digitální zrcadlovka SONY ALPHA ILCE-6000

Sony uvádí nový fotoaparát řady A s vyměnitelnými objektivy. Jedná se o výkonný model ALPHA ILCE-6000, který Vám otevře svět uměleckých možností. Nyní můžete vytvářet a ovládat mimořádně kvalitní digitální fotografie a videozáznamy Full HD s mimořádně rychlou odezvou při snímání a univerzálními a snadnými kreativními funkcemi.

Špičkový přehled nad scénou

Velkou předností ALPHA ILCE-6000 je elektronický hledáček TrueFinder, což je OLED displej s rozlišením 1.44 megapixelů s dioptrickou korekcí a opravdu přesvědčivým výkonem, který dokáže ohromit. Snímanou scénu je také možné si prohlédnout na výklopném a širokoúhlém displeji s úhlopříčkou 3” (7.5cm). Tento displej disponuje rozlišením 921 600 bodů a lze u něj nastavovat korekci jasu. Displej je možné otočit v rozsahu 45° dolů a až 90° nahoru. Toto flexibilní naklápění v kombinaci s mobilitou kompaktního fotoaparátu výrazně rozšiřuje Vaše možnosti fotografování.

Vysokorychlostní automatické ostření

Síla fotoaparátu je v dokonalé kvalitě obrazu, mimořádně rychlém hybridním ostření a vysoké rychlosti sekvenčního snímání. Snímač CMOS Exmor APS HD s mimořádně vysokým rozlišením. Výsledkem 179 bodového fázového ostření a funkce vysokorychlostní detekce kontrastu je sekvenční režim s 11 sn./s a přesné sledování pohybu. Nová verze procesoru BIONZ si poradí s ohromným množstvím dat snímače a umožňuje vysokorychlostní snímání skvělých fotografií s nízkým šumem.

Kvalitní video ve Full HD

Můžete také zachytit video s možností nastavení 60p/50p, 60i/50i nebo 24p/25p pomocí souvislého AF se sledováním pohyblivých objektů. Nové, vylepšené rychlé hybridní automatické ostření zajišťuje pozoruhodně rychlé a přesné automatické ostření a sledování během záznamu videa. Chcete-li mít maximální kontrolu nad tím, jak obraz vypadá, a používat zoom s maximální čistotou obrazu, můžete použít různé režimy.

Potěšte se nádhernými snímky v profesionální kvalitě

Digitální fotoaparát SONY Alpha ILCE-6000 disponuje ohromným snímačem a v kombinaci s výkonným procesorem BIONZ X zajišťuje čisté snímky s nízkým šumem, které jsou plné detailů, a samozřejmostí je i rychlá odezva při fotografování. Vestavěný APS-C snímač zachytí více světla a dostane se k němu větší část obrazu vstupujícího objektivem. Výsledkem pak jsou nádherně osvětlené snímky v profesionální kvalitě. Připojit je možné i nejrůznější foto doplňky díky universální patici na horní straně fotoaparátu.

Zůstaňte vždy v kontaktu

Díky integrované funkci bezdrátového WiFi připojení máte možnost kdykoliv připojit zařízení jako je chytrý telefon, tablet atd. nebo se přímo podělit s Vašimi přáteli na facebooku a jiných sociálních sítích o Vaše nejnovější zážitky formou velmi kvalitních digitálních fotografií. Přes bezdrátové rozhraní s podporou NFC je navíc možné snadno ovládat fotoaparát mobilním telefonem.

Klíčové vlastnosti

Digitální fotoaparát disponuje snímačem formátu CMOS Exmor APS HD s rozlišením 24.3 Mpx. Tento velký snímač spolupracuje s výkonným procesorem BIONZ X a poskytuje citlivost ISO 25 600 pro zřetelné snímky za zhoršených světelných podmínek. Kvalitu pořízených snímků a Full HD videa se stereo zvukem si pak můžete zkontrolovat na širokoúhlém a výklopném 3” LCD displeji s rozlišením 921 600 bodů. Co se týče rozhraní, tak fotoaparát nabízí již tradiční USB a microHDMI rozhraní, slot pro paměťové karty MS PRO Duo, MS PRO-HG Duo, MS XC-HG Duo, SD, SDHC, SDXC a v neposlední řadě je k dispozici WiFi připojení s podporou NFC.

Rozměry fotoaparátu jsou 120 x 66.9 x 45.1 mm a jeho hmotnost (pouze tělo) je pouhých 285 g. Součástí balení je 16–50mm objektiv s motorovým zoomem a 55–210mm teleobjektiv.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Digitalní kompakt
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Technologie fotoaparátu  Zrcadlovka
Rozlišení v megapixelech  24,3
Optický zoom, v násobcích  4
Rozhraní  USB + mHDMI + NFC
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.sony.cz


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi