Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

SilentiumPC klávesnice GK630K Onyx white Tournament / mechanická / Kailh Blue / RGB / kompaktní / US layout / bílá

Exa kód : FPR100492
 
 
 
 

 

SilentiumPC klávesnice GK630K Onyx white Tournament / mechanická / Kailh Blue / RGB / kompaktní / US layout / bílá
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klávesnice, Lokalizace klávesnice US, Herní provedení, Rozhraní USB
 
 

1 513 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 250 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 76  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

SilentiumPC

Exa kód:FPR100492
Kód výrobce:SPG062
 

 

SPC Gear GK630K Tournament je kompaktní klávesnice pro hráče bez numerického bloku. Díky své malé velikosti a odnímatelnému kabelu ji skvěle použijete jak doma, tak na turnajích nebo LAN párty s přáteli. Dvoustupňové nastavení výklopných nožiček umožňuje nastavit výšku klávesnice podle vašich preferencí. Rychlé a přesné přepínače Kailh Blue s charakteristickým hlasitým kliknutím poskytnou výhodu v konkurenčních hrách.

  • Turnajová klávesnice
  • Unikátní řada Onyx White
  • Vysoká odolnost PBT kláves
  • Plné RGB podsvícení
  • N-Key rollover
  • Užitečný software

Řada Onyx White

Nová barevná varianta klávesnice SPC Gear GK630K byla inspirována bílým onyxem - minerálem, který je ceněn zejména pro svou tvrdost, pevnost a jedinečný vzhled - bílý onyx je v přírodě extrémně vzácný. Klávesnice, která vypadá takto, se perfektně hodí do esteticky uspořádaného herního doupěte pro náročné hráče.

Životnost 50 milionů kliknutí

Mechanické spínače Kailh Blue jsou dokonalým řešením pro ty, kteří hodně a rádi píší na klávesnici. Spínač se aktivuje jasným a výrazným kliknutím, které si mnoho lidí spojuje se zvukem psacích strojů. Aktivací namáčknutím do poloviny pak zajišťuje vysoký komfort. Spínače Kailh Blue je také skvělý i pro hráče, kteří si chtějí být stoprocentně jisti, že byla klávesa stisknuta a aktivována. Každá akce je provedena bezchybně a s vysokou přesností kláves.

S hliníkovým krytem

Klávesnice GK630K je díky hliníkové výztuze horní části extrémně odolná a tuhá - což zajišťuje pohodlí při používání i při dlouhých herních seancích. Tato část je navíc vysoce odolná proti všem druhům poškození, díky čemuž můžete klávesnici bezpečně přepravovat v batohu nebo tašce spolu s dalšími předměty.

Elegantní vzhled

Klasický vzhled klávesnice kombinuje jednoduchost a styl. Na její profilované hliníkové horní části najdete embosované logo a červený akcent s logem na pravé straně. Jedinečný charakter klávesnice je dán také její plastovou spodní částí s estetickými vzory. Díky tomu je skvělým doplňkem každé herní soupravy.

S anti-ghosting technologií

Funkce N-Key Rollover plně podporuje anti-ghosting. To znamená, že bez ohledu na to, kolik kláves je stisknuto najednou, můžete si být jisti, že každá z nich bude počítačem správně načtena. To má velký význam ve hrách, které vyžadují složité příkazy zahrnující mnoho stisknutých kláves současně.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Klávesnice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Lokalizace klávesnice  US
Podsvícení klávesnice  Ano
Herní provedení  Ano
Technická specifikace 
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

https://spcgear.com/en/product/gk630k-onyx-white-tournament-kailh-blue-rgb/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi