Produkt je vyřazen!
 

 

SilentiumPC herní myš LIX Wireless / herní myš / PAW3355 / Kailh 4.0 / ARGB / bezdrátová

Exa kód : FPR100525
 
 
 
 

 

SilentiumPC herní myš LIX Wireless / herní myš / PAW3355 / Kailh 4.0 / ARGB / bezdrátová
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Drátová myš, Barva Černá, Herní provedení, Optická, Počet tlačítek myši 6, Maximální DPI 16000, Rozhraní USB
 
 

998 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

825 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

SilentiumPC

Exa kód:FPR100525
Kód výrobce:SPG152
 

 

Zbavte se otravných drátů. Využijte služeb lehké a vysoce přesné myši s bezdrátovým připojení 2,4 GHz - SPC Gear LIX Wireless. Získáte samé plusy! Stabilní připojení, dlouhou výdrž baterie, rychlé nabíjení i bezproblémový a ničím neomezený pohyb v jakékoli hře.

  • Bezdrátové připojení 2,4 GHz
  • Optický senzor Pixart PAW3335
  • Mikrospínače Kailh GM 4.0
  • Odlehčená konstrukce
  • Baterie s dlouhou výdrží
  • Plně programovatelné RGB podsvícení

Hraní bez hranic

Bezproblémové a stabilní připojení bez zpoždění zajistí 2,4 GHz, které je zprostředkováno přes USB přijímač. A to nejsou jediné výhody hraní bez drátů. Čistý a dobře vypadající stůl bez kabelů. Příjemný design myši. Neomezený rozsah. A pokud se strachujete o ztrátu USB přijímače, tak s tím můžete přestat. Snadno ho schováte do magnetické přihrádky na spodní straně.

Dostatek energie

Extrémně energeticky účinný senzor v kombinaci s velkokapacitní baterií dohromady myš, která vydrží dlouhou dobu. Když úroveň nabití baterie klesne pod 25 %, rolovací kolečko bude blikat červeně. Chcete-li myš nabít, stačí ji připojit ke zdroji energie pomocí přiloženého kabelu USB-C, který je pokryt neuvěřitelně pružným a měkkým opleteným materiálem podobným paracordu. Myš je plně použitelná i při nabíjení.

Odlehčené provedení

Hmotnost pouhých 69 gramů je zajištěna voštinovým pouzdrem, které současně zajišťuje i dobré proudění vzduchu a snižuje pocení ruky. Perforované provedení zajisté oceníte v parných dnech, dlouhých a náročných soubojích i obtížných úrovních. Nízká hmotnost spolu s profilovanými bruslemi z PTFE také umožňuje, aby myš hladce a bez námahy klouzala po podložce. Nízká setrvačnost myši se projevuje menší únavou svalů ruky a zápěstí, což vede k vyšší efektivitě během delších her.

Efektní podsvícení

Myš se vyznačuje pokročilým RGB podsvícením rolovacího kolečka, logem a pruhem podél spodní části. Tyto části jsou snadno nastavitelné podle vašich specifických preferencí nebo stylu, pomáhají zvýraznit estetické nastavení počítače nebo dokonce dodají vašemu pracovišti nebo studiu styl.

Výbava

Výbava myši splní očekávání i těch nejnáročnějších hráčů. Optický spínač PixArt PAW3335 nabídne bezkonkurenční přesnost (DPI až 16 000) a rychlost odezvy (10,16 m/s). Též získáte jedinečnou možnost měnit bez prodlevy LOD (Lift-Off Distance) mezi 1 mm a 2 mm. Méně zajímavé nejsou ani mikrospínači Kailh GM 4.0 vyznačující se dlouhou životností až 60 milionů kliknutí a okamžitou odezvou.

Široké možnosti přizpůsobení

Snadno a rychle, prostřednictvím dodatečného softwaru, si můžete myš uzpůsobit přímo na tělo. Upravujte efekty podsvícení i míru citlivosti nebo Lift-Off Distance. Tvořit můžete makra i přeprogramovat každé ze 6 přizpůsobitelných tlačítek (včetně dvou na levé straně myši) nebo měnit zpoždění kliknutí pro hlavní tlačítko (čas odskoku).


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Drátová myš
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Vertikální provedení  Ne
Herní provedení  Ano
Druh myši  Optická
Počet tlačítek myši  6
Přepínač DPI  Ano
Maximální DPI  16000
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

https://spcgear.com/en/product/lix-wireless/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi