Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

set Miele WDB 020 WP + TDB 220 WP

Exa kód : MIE154912
 
 
 
 

 

set Miele WDB 020 WP + TDB 220 WP
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Set pračka a sušička. Pračka: A+++, až 7 kg, 175 kWh/annum, třída účinnosti odstřeďování B, 50 dB. Sušička: A+++, 211 kWh/annum, až 7 kg, 66 dB.
 
 

39 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

33 057 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 2 000  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Set pračka a sušička. Pračka: A+++, až 7 kg, 175 kWh/annum, třída účinnosti odstřeďování B, 50 dB. Sušička: A+++, 211 kWh/annum, až 7 kg, 66 dB.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Miele

Exa kód:MIE154912
Kód výrobce:
 

 

MIELE WDB 020 + MIELE TDB 220 WP Active
Vybavte svou domácnost praktickými pomocníky v podobě pračky MIELE WDB 020 a sušičky MIELE TDB 220 WP Active. Díky tomuto cenově výhodnému setu bude o vaše špinavé prádlo špičkově postaráno. Navíc ušetříte čas, který byste strávili výběrem jednotlivých spotřebičů.

Pračka MIELE WDB 020
Pračka s předním plněním má speciální buben Honeycomb díky kterému bude vaše prádlo perfektně ochráněno. Pračka MIELE WDB 020 je jedním z nejhospodárnějších spotřebičů zařazených do třídy A+++. Má inteligentní automatické rozpoznávání zátěže a navolí si jen takové množství vody a energie, jakou potřebuje. Další specialitou je smaltovaný přední panel, který ochrání vaši pračku před nežádoucími vlivy. Zajisté oceníte trvanlivost pračky, která je testována tak, že při každodenním praní musí vydržet 20 let bez poruchy. Pokud by nastala škoda během 20 let používání, která byla způsobena pračkou MIELE WDB 020, výrobce vám nahradí veškeré škody.

  • Pračka s předním plněním MIELE s Honeycomb bubnem pro dokonalou ochranu prádla
  • Má inteligentní automatické rozpoznávání hmotnosti pro úsporu vody i energie
  • Smaltovaný přední panel pračky ji ochrání před poškozením
  • Pračka MIELE vám vydrží při každodenním praní po dobu 20 let
  • MIELE vám poskytne náhradu škody způsobenou jejími spotřebiči

Sušička MIELE TDB 220 WP Active
Sušička prádla MIELE zvládne svou práci i malých prostorách. Dosahuje nejlepší těsnosti a také nejvyšší třídy efektivity kondenzace. Její doba sušení je velmi krátká a tím také nízká spotřeba energie. Má bezúdržbový tepelný výměník díky patentovanému filtračnímu systému. Zajisté oceníte inteligentní filtr, který vás zbaví obtěžujících nečistot v bubnu. Další specialitou je smaltovaný přední panel, který ochrání vaši pračku před nežádoucími vlivy. Zajisté oceníte trvanlivost pračky, která je testována tak, že při každodenním praní musí vydržet 20 let bez poruchy. Pokud by nastala škoda během 20 let používání, která byla způsobena pračkou MIELE, výrobce vám nahradí veškeré škody. I když prádlo nevytáhnete ihned po dosušení, sušička MIELE TDB 220 WP Active jej v pravidelných intervalech rozmělňuje, aby nedošlo k jeho pokrčení. Sušička zvládne šetrně vysušit i velmi choulostivé prádlo.

  • Sušička MIELE i pro malé prostory
  • Dosahuje nejlepší těsnosti a nejvyšší třídy efektivity kondenzace
  • Program EcoDry docílí velmi krátké doby sušení
  • Má bezúdržbový tepelný výměník
  • Zbraňuje pokrčení prádla i po dokončení sušícího programu
  • Inteligentní filtr zbaví prádla veškerých nečistot
  • Smaltovaný přední panel pračky ji ochrání před poškozením

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Zavolejte na číslo: +420 800 643 531 (ve všední dny od 8 do 18 hodin) pro nahlášení opravy nebo vyplňte reklamační formulář na adrese: https://www.miele.cz/domacnost/online-formular-objednani-servisniho-zasahu-3378.htm.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi