Sencor SBG 106BK

Exa kód : SEC100305
 
 
 
 

 

Sencor SBG 106BK
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektrický gril, Příkon 2300 W, 1 x grilovací plocha, Termostat
 
 

999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

826 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sencor

Exa kód:SEC100305
Kód výrobce:SBG 106
 

 

SENCOR SBG 106BK, černá

Grilované lahůdky, jako jsou steaky, klobásy či ryby nejen v létě na terase s přáteli, ale i v zimě v pohodlí domova. To vše umožní elektrický stolní gril Sencor a navíc potěší ještě jedním důležitým faktorem – příjemnou cenou. Radost přitom udělá nejen vám, ale všem okolo.

Dvě grilovací plochy

Tento gril nabízí hned dva druhy ploch, přičemž každá je ideální pro jiný druh grilování. Zatímco hladkou plochu využijete například při přípravě slaniny, vajíček, topinek nebo grilování zeleniny, žebrovaná plochu se hodí spíše na přípravu šťavnatých steaků, ryb či klobás.

A to není jediná výhoda grilu, plusem je totiž i celková velikost grilovací plochy, jež činí nadstandardních 47 × 31 cm. Najednou tak můžete připravovat klidně až čtyři jídla – nají se tak celá rodina bez zbytečného čekání. Teplotu grilování přitom můžete ovlivňovat skrze otočný termostat (max. 220 °C) a k dispozici je i velmi praktická funkce udržování ideální teploty na 60 °C (třeba když se někdo zpozdí k večeři či svačině).

Komfortní výbava

Ačkoli je gril dostupný za velmi solidní cenu, nabízí i další výbavu, která jeho užívání dokáže zpříjemnit. Hlavním trumfem je přitom speciální keramický povrch s nepřilnavou úpravou a zvýšenou odolností vůči poškrábání. K nepřilnavému povrchu se pak váže i další výhoda, kterou je snadná údržba.

Nechybí ani bezpečnostní tepelná pojistka proti přehřátí či vyjímatelná miska na odkapávající tuk. Bezpečnost pak zvyšují i tepelně izolované rukojeti, díky kterým můžete gril snadno přenášet.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Elektrický gril
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
2300 W
Počet grilovacích ploch  1 x grilovací plocha
Zavíratelný  Ne
Vyjímatelné plotýnky  Ne
Termostat  Ano
Raclette  Ne
Rozměry a hmotnost 
Výška  8,3 cm
Šířka  65,4 cm
Hloubka  34,4 cm
Hmotnost  3,1 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis: Fast ČR, areál GLP Park Holubice, Holubice č.p. 550, 683 51 Holubice, tel.: 531 010 295, e-mail: servis@fastcr.cz nebo Fast ČR, Technická 1701, 251 01 Říčany u Prahy, tel.: 323 204 120.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi