Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

SEGWAY Ninebot Kickscooter F25E

Exa kód : SEW000014
 
 
 
 

 

SEGWAY Ninebot Kickscooter F25E
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
<p>Elektrická koloběžka s výkonem 250 W, maximální rychlost 25 km/h, dojezd až 25 km, kapacita baterie 7,65 Ah, skládací konstrukce, nosnost 100 kg, hmotnost 15,3 kg</p>
 
 

12 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

10 322 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 624  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

<p>Elektrická koloběžka s výkonem 250 W, maximální rychlost 25 km/h, dojezd až 25 km, kapacita baterie 7,65 Ah, skládací konstrukce, nosnost 100 kg, hmotnost 15,3 kg</p>

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Segway

Exa kód:SEW000014
Kód výrobce:F25E
 

 

Elektrická koloběžka Segway Ninebot KickScooter F25E se stará o vaše bezpečí
Segway Ninebot KickScooter F25E je parádní elektrická koloběžka, která vás rychle a bezpečně dostane tam, kam se zrovna potřebujete dostat. Tento ekologický způsob dopravy zajisté potěší nejen ty, co neradi cestují městskou hromadnou dopravou.

Dvě nezávislé brzdy
Rychlost až 25 km/h
Dojezd až 25 km
Rychlé nabíjení
Baterie s kapacitou 275 Wh
Zvonek
Průměr kol 25,5 cm
Hmotnost 15,3 kg

Bezpečnost
Segway Ninebot KickScooter F25E je koloběžka, která myslí na bezpečí nejen těch, co na ní jezdí. Disponuje dvěma nezávislými brzdami. Vpředu se jedná o EBS (elektronický brzdový systém), zatímco zadní brzda je kotoučová.

Výdrž
Tato elektrická koloběžka disponuje baterií s kapacitou 275 Wh. Baterii postačuje 3,5 hodiny k jejímu plnému nabití. Koloběžka má na jedno nabití dojezd až 25 km. Rozhodně vám tak nezkazí žádný sobotní výlet.

Design
Koloběžka Ninebot KickScooter F25E od Segwaye nezaostává za svými funkcemi ani designem. Zaujme svým jednoduchým a úhledným provedením. Kola o průměru 25,5 cm nemají duše a jsou vybavena speciální "želé" vrstvou, která zpříjemňuje požitek z jízdy. Koloběžku lze též složit.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi