Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

SEGWAY Ninebot eKickscooter Zing C10 - bílo-šedá

Exa kód : SEW000019
 
 
 
 

 

SEGWAY Ninebot eKickscooter Zing C10 - bílo-šedá
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektrická koloběžka pro děti ve věku 8 až 14 let, kterou je též možné složit. Může jet maximální rychlostí až 16 km/h, dojezd do 10 km, baterie s kapacitou 54 Wh, tj. 2,5 Ah, disponuje 120W motorem. Hmotnost 9,5 kg
 
 

5 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 950 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 299  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elektrická koloběžka pro děti ve věku 8 až 14 let, kterou je též možné složit. Může jet maximální rychlostí až 16 km/h, dojezd do 10 km, baterie s kapacitou 54 Wh, tj. 2,5 Ah, disponuje 120W motorem. Hmotnost 9,5 kg

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Segway

Exa kód:SEW000019
Kód výrobce:C10
 

 

Elektrická koloběžka Segway Ninebot eKickScooter ZING C10 je stvořená pro malé cestovatele
Segway Ninebot eKickScooter ZING C10 je parádní elektrická koloběžka pro děti, která je rychle a bezpečně dostane tam, kam se zrovna dostat potřebují. Už s nimi nemusíte cestovat pouze autem či městskou hromadnou dopravou.

Kapacita baterie 54 Wh
Rychlost až 16 km/h
Dojezd až 10 km
Baterie s kapacitou 54 Wh, tj. 2,5 Ah
Disponuje 120W motorem
Hmotnost 9,5 kg

Bezpečnost
Segway Ninebot eKickScooter ZING C10 je koloběžka pro děti, která myslí na bezpečí nejen těch, co na ní jezdí. Její rychlost je oproti dospělým verzím koloběžek omezená a přizpůsobená možnostem menších dětí.

Výdrž
Tato elektrická koloběžka disponuje baterií s kapacitou 54 Wh, což je 2,5 Ah. Koloběžka má na jedno nabití dojezd až 10 km. Je tak vhodná jak na kratší procházku, tak na pochůzky, pokud potřebujete vzít svého potomka s sebou.

Design
Koloběžka Ninebot eKickScooter ZING C10 od Segwaye nezaostává za svými funkcemi ani designem. Snad každé dítě zaujme svým jednoduchým ale i veselým barevným provedením. Koloběžku je též možné složit.

Jedna jízda a 3 jízdní režimy
Bezpečný režim, pomalu, ale jistě
S max. rychlost až 10 km/h je Bezpečný režim ideální pro začátečníky. Akcelerace plynu je velmi jemná (kontrolka rychle bliká).

Turbo režim pro dobrodruhy!
Pro dobrodružnější děti může režim Turbo zrychlit až na cca. 16 km/h. Akcelerace plynu je svižnější (kontrolka svítí nepřetržitě).

Režim Cruise, odraz se a jeď!
Díky režimu Power Assist stačí dětem jen odraz a zrychlí až na 16 km/h (světelná kontrolka pomalu bliká).

Integrovaná ruční brzda: bezpečí až na prvním místě!
Elektrokoloběžky Ninebot eKickScooter ZING C8 a ZING C10 jsou vybaveny výkonnou sdruženou ruční brzdou, která má také funkci EBS pro rekuperaci energie. Chytrý systém vybavený senzory snímá v reálném čase jízdu a v případě potřeby brzdění odpojí plyn, což dítěti umožní snadnější a včasné brzdění. Bezpečnost vašeho dítěte je naší prioritou!

Dvojitý trubkový rám: silný a odolný
Rám je vyroben z vysokopevnostní oceli a má trojúhelníkovou strukturu, která přináší výrobku vysokou trvanlivost a odolnost. Dítě bude mít na stupačce skvělou stabilitu a bude se cítit jistě. Obě elektrokoloběžky mají navíc krytí IPX4, což znamená, že jsou odolné vůči stříkající vodě.

Rozložte, sestavte a jeďte!
Elektrokoloběžky ZING se snadno skládají: k uskladnění ZINGu ve skříni, v kufru auta či jinde jsou nutné pouze 3 sekundy. Jsou velice lehké. Váží pouhých 9 kg (ZING C8) a 9,5 kg (ZING C10). Elektrokoloběžky jsou tedy vždy k dispozici pro další dobroudružství!

Jiný věk/výška, jiný model ZINGu
Mysleli jsme na všechny dívky a chlapce, kteří si přáli mít svůj vlastní eKickScooter:

ZING C8 je pro děti od 6 do 12 let s výškou od 115 do 145 cm.
ZING C10 je pro děti od 8 do 14 let s výškou od 130 do 160 cm.

Akcelerace pod kontrolou
Plyn na řidítkách má proměnný odpor a citlivost v závislosti na režimu jízdy. Díky jmenovitému výkonu motoru 120 W dokáže eKickscooter ZING dosáhnout maximální rychlosti 16 km/h (v režimech Turbo a Cruise).

Gumové pneumatiky odolné opotřebení a pohodlné na jízdu
Vysoce elastické plné gumové pneumatiky jsou navrženy tak, aby byly odolné proti opotřebení. Není nutné pneumatiku hustit a nemusíte se bát žádného defektu! Dezén pneumatiky byl přepracován pro lepší přilnavost a zamezení prokluzu.Dítě pojede s větší jistotou a užije si více zábavy!

Výkonné a přitom kompaktní baterie
Inteligentní sada integruje lithium-iontovou baterii, ovladač a systém BMS (Battery Management System) do jednoho kompaktního modulu, který je umístěn ve stupačce pro snížení těžiště: to dává dětem větší stabilitu při jízdě. Na jedno nabití trvající cca. 2,5 hodiny vydrží ZING C8 i ZING C10 až 10 km, což nabízí spoustu zábavy!

Pohodlné rukojeti z termoplastické gumy (TPR)
Rukojeti jsou vyrobeny z materiálu TPR. Pohodlně se drží a nabízí vynikající protiskluzový úchop. Rukojeti TPR se navíc snadno čistí a udržují.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi