Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

SanDisk CompactFlash Extreme 32GB 120 MB/s

Exa kód : SND120288
 
 
 
 

 

SanDisk CompactFlash Extreme 32GB 120 MB/s
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Paměťová karta, Kapacita 32 GB, Hmotnost 100 g
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

SanDisk

Exa kód:SND120288
Kód výrobce:SDCFXSB-032G-G46
 

 

CompactFlash Extreme

Ideální pro použití v digitálních zrcadlových fotoaparátech a HD videokamerách střední a vyšší třídy. Paměťová karta SanDisk Extreme CompactFlash přináší prvotřídní rychlosti čtení/zápisu, aby dohnala rychlé akční záběry a umožnila rychlý přenos souborů. Tato karta přináší garanci video výkonu (VPG-20), čímž zajišťuje minimální stálou rychlost přenosu dat při natáčení videa 20 MB/s, aby podporovala vysoce kvalitní Full HD video natáčení. Využijte sériového snímání s rychlostí zápisu až 85 MB/s a užívejte si efektivní práce s daty s rychlostí čtení až 120 MB/s.

Vynikající výkon snímku za snímkem

S rychlostí zápisu až 85 MB/s přidá tato karta k výkonu vašeho digitálního zrcadlového fotoaparátu při akčním snímání, rychlém pořizování snímků a pořizování snímků ve formátu RAW a JPEG. Karta je nahrává téměř okamžitě, čímž zajistí, že zachytíte svou nejlepší fotografii. Rychlost čtení až 120 MB/s dělá přenos fotografií do počítače snadnou a rychlou záležitostí.

Zachycení videa profesionální úrovně

Tato karta přináší garanci video výkonu (VPG-20), čímž dokáže držet krok s vysokými požadavky profesionálního video vybavení jako např. HD videokamery. VPG-20 zajišťuje minimální stálou rychlost přenosu dat při natáčení videa 20 MB/s pro hladký a nepřerušovaný tok videa. Budete schopni natáčet v rozlišeních až 1080p bez přeskakování snímků.

Odolný design

Paměťové karty SanDisk CompactFlash Extreme jsou vytvořeny tak, aby zvládly cokoliv si pro ně život připraví. Tato karta podstoupila pečlivé testování odolnosti proti namáhání, nárazu a vibracím a obsahuje vrstvu RTV silikonu pro ochranu proti nárazu a vibracím. Funguje téměř ve všech podnebích díky funkčnímu rozmezí teplot -25°C až 85°C.

Klíčové vlastnosti

Jedná se o vysoce výkonnou CompactFlash kartu s kapacitou 32 GB. Nabízí rychlost čtení/zápisu až 120/85 MB/s. Zajišťuje minimální stálou rychlost přenosu dat při natáčení videa 20 MB/s (VPG-20). Je ideální pro nahrávání ve Full HD a focení ve formátu RAW. Karta je vysoce odolná.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Paměťová karta
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Kapacita 
 
 
Kapacita
Tato hodnota udává v gigabytech (GB) celkové množství dat, které je disk schopen pojmout.
 
 
 
 
 
32 GB
Hmotnost  100 g
Záruka
Záruka pro spotřebitele  999 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi