Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Samsung QE49Q80T

Exa kód : SAG946608
 
 
 
 

 

Samsung QE49Q80T
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
QLED televize, 49" (±124 cm), Rozlišení obrazovky 3840 x 2160 (4K Ultra HD), Smart TV, Typ tuneru DVB-T2/C/S2, H.265/HEVC, Wi-Fi, Energetická třída B, Výkon reproduktorů 40 W
 
 
+ Lepší.TV na měsíc v hodnotě 219 Kč zdarma
 

34 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

28 917 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 750  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung

Exa kód:SAG946608
Kód výrobce:QE49Q80T
 

 

Samsung SMART QLED Televize

Přímé zadní podsvícení
Precizně ovládané podsvícení se inteligentně přizpůsobuje tak, aby poskytovalo co nejbohatší odstíny černé barvy. Připravte se na superostré detaily s bezkonkurenčním kontrastem.

Quantum Processor 4K
Výkonný čip Quantum Processor 4K od společnosti Samsung optimalizuje kvalitu obrazu, vytváří vynikající podmínky pro sledování a posouvá veškerý obsah na vyšší úroveň.

4K AI Upscaling
Technologie 4K AI Upscaling využívá výkonný Quantum procesor Samsung, který automaticky analyzuje vstupní zdroj, aby snížil šum obrazu, obnovil ztracené detaily a zostřil hrany objektů i textů. Bez ohledu na zdrojový materiál si tak můžete veškerý audiovizuální obsah vychutnat v 4K rozlišení

Adaptivní obraz
Aktivně se adaptuje okolnímu prostředí automatickou úpravou jasu. Zažijte perfektní obraz bez ohledu na to, v jakou část dne a na co se díváte.

Zvuk sledující pohyb (OTS)
Vychutnejte si živé nuance v každé scéně se zvukem, který sleduje každý pohyb. Díky specializovaným horním a spodním reproduktorem můžete zažít živý realistický 3D zvuk, který vás vtáhne hlouběji do děje.

Quantum HDR 1500
Quantum HDR 1500 zabezpečuje hlubší kontrasty a zesiluje jas, aby odhalil skryté detaily i ve velmi tmavých či světlých částech obrazovky. Dynamické mapování odstínů technologie HDR10+ umožňuje úpravu barev a kontrastu scénu po scéně.

Vzdálený přístup
Pracujte z domova prostřednictvím vaší TV. Vzdálený přístup umožňuje bezdrátově zrcadlit displej vašeho počítače na televizní obrazovce. Můžete dokonce klepnout na svůj počítač a získat přístup k souborům nebo pracovat s dokumenty Microsoft Office 365 ? vše z pohodlí vaší pohovky.

Miliarda barevných odstínů
100% objem barev technologie Quantum Dot
Technologie Quantum Dot přináší náš nejlepší obraz všech dob. Díky 100% objemu barev dokáže Quantum Dot využít podsvícení, a vytvořit tak dechberoucí barvy, které zůstanou realistické při jakékoli úrovni jasu.

Pokročilý herní režim
Zažijte vylepšené hraní, aniž byste museli provádět jakékoli úpravy. Extra čisté zobrazení pohybu snižuje zkreslení a rozmazání obrazu při rychlých dynamických herních scénách. Získejte jasnou viditelnost i v tmavých scénách a zvuk, který se synchronizuje s každou herní scénou. AMD FreeSync snižuje trhání a zpoždění obrazu, takže máte vítězství vždy na dosah.

Automatické zesílení hlasu (AVA)
Neočekávaný hluk ve vaší domácnosti může zkazit váš zážitek ze sledování. Funkce AVA zesiluje hlasy v každé scéně, takže každý dialog jasně uslyšíte. Sledujte TV, aniž byste se ztráceli v ději.

Q-Symphony
Spolu se dvěma špičkovými QLED reproduktory vytvářejí přední, boční a horní reproduktory soundbaru jedinečný zážitek z prostorového zvuku. Můžete se tak zcela ponořit do sledovaného obsahu tak, jako nikdy předtím.

Ze čtyř stran bez hranic
Elegantní a uhlazený design, který vás přitáhne k nejčistšímu obrazu. Televizor se vyznačuje nenuceným minimalistickým stylem ze všech stran, čímž nastavuje nové standardy designu. Neuvidíte nic víc než ten nejpůsobivější filmový zážitek vůbec.

Režim Ambient+
Sledujte, jak vaše televize zmizí a splyne se stěnami vašeho domova. Není to pouhá dekorace, protože i v režimu Ambient+ je váš televizor připravený poskytovat užitečná data a zábavu, kdykoli je potřebujete. Tento obsah se vznáší na průhledné obrazovce, takže vždy perfektně ladí s vaším obývacím pokojem.

Smart Hub a ovladač One Remote
Dopřejte si různorodý obsah na jednom místě a bavte se na maximum. Elegantní ovladač One Remote je jednoduchý na ovládání a umožňuje rychle vyhledat veškerý váš oblíbený obsah – od set-top boxu po herní konzoli, aplikace a živé vysílání.

Tap view
Zrcadlení filmů nebo hudby ze smartphonu na TV je stejně jednoduché jako obyčejné klepnutí. Když klepnete na TV ve vašem smartphonu, automaticky začne zrcadlit obsah. Přepnout obsah na TV a pokračovat v zábavě je rychlé a jednoduché.

Multi View
Funkce Multi View rozdělí vaši televizní obrazovku na dvě části – sledovaný obsah umístí na jednu stranu a zrcadlení displeje vašeho smartphonu na stranu druhou. To znamená, že váš telefon už nebude odpoutávat pozornost od sledování obrazovky.

Bixby hlasový asistent
Díky hlasovému ovládání je vše mnohem snazší. Nyní můžete rychle přistupovat k oblíbenému obsahu, získat odpovědi a dokonce ovládat televizi a další připojená zařízení vaší domácnosti. Stačí říct, co chcete.

Aplikace SmartThings
QLED spolupracuje se SmartThings, abyste měli plnou kontrolu nad vaší chytrou domácností. QLED se propojí s IoT zařízeními a senzory, takže můžete ovládat osvětlení, kontrolovat obsah ledničky a dokonce i zapnout robotický vysavač přímo z pohodlí vašeho gauče. Otevírá se před vámi zcela nový svět možností.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  QLED televize
Stav produktu  Nový
Základní parametry 
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích, přičemž 1 palec = 2,54 cm.
 
 
 
 
 
49" (±124 cm)
Technologie TV 
 
 
Technologie TV
Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, LED, OLED, QLED, případně AMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
QLED
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
3840 x 2160 (4K Ultra HD)
Frekvence 
 
 
Frekvence
Je uváděna v jednotkách hertz (Hz) a udává, kolik snímků je schopna obrazovka zobrazit za jednu sekundu. V praxi platí, že čím větší je hodnota, tím lépe.
 
 
 
 
 
50 Hz
Zakřivená obrazovka 
 
 
Zakřivená obrazovka
Někteří výrobci uvádějí na trh televizory se zakřivenou obrazovkou. Ta má přinést větší požitek ze sledování pořadů. Jediným rozdílem oproti klasickým televizím je jejich mírné prohnutí do tvaru písmene C.
 
 
 
 
 
Ne
Funkce 
Smart TV 
 
 
Smart TV
Chytré televize nabízí uživateli možnost prohlížení internetových stránek, synchronizaci s chytrým telefonem či tabletem, instalaci aplikací, přístup k televizním archivům a využívání populárních služeb jako jsou například Netflix, YouTube a Spotify.
 
 
 
 
 
Ano
Tunery 
Typ tuneru 
 
 
Typ tuneru
Abyste mohli naladit požadované televizní stanice, potřebujete vhodný typ TV tuneru. Ten umožňuje příjem digitálního pozemního nebo-li terestriálního vysílání (DVB-T/, novější DVB-T2), satelitního vysílání (DVB-S, novější DVB-S2) a kabelového vysílání (DVB-C).
 
 
 
 
 
DVB-T2/C/S2
H.265/HEVC 
 
 
H.265/HEVC
Abyste měli jistotu, že Vaši televizi plně využijete i v budoucnu, doporučujeme, aby podporovala standard H.265/HEVC. Jedná se o moderní video kodeky, které přinášejí ještě vyšší kvalitu videa.
 
 
 
 
 
Ano
Konektivita 
CI slot 
 
 
CI slot
Do tohoto slotu v televizoru můžete vložit dekódovací kartu, která může být potřebná pro příjem kabelového vysílání. Díky ní získáte přístup ke kódovaným programům, které nabízí Váš poskytovatel.
 
 
 
 
 
Ano
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
2
DLNA 
 
 
DLNA
DLNA je technologie pro vytvoření domácí drátové/bezdrátové sítě, ve které je schopen televizor spolupracovat spolu s počítači, tablety a chytrými telefony pro snadné sdílení multimediálního obsahu.
 
 
 
 
 
Ne
LAN, RJ45 
 
 
LAN, RJ45
Podpora LAN znamená možnost připojení k lokální datové síti prostřednictvím kabelu, obvykle za použití konektoru standardu RJ-45. Jedná se o alternativu k bezdrátovému připojení Wi-Fi.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově televizi připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Wi-Fi připojení je nezbytné především u Smart TV.
 
 
 
 
 
Ano
Komponentní vstup 
 
 
Komponentní vstup
Používá se pro přenos audio a video signálu. Televizor s komponentním vstupem obsahuje tři vedle sebe umístěné konektory. Tato technologie je postupně vytlačována modernějším rozhraním HDMI.
 
 
 
 
 
Ne
Energetická třída 
 
 
Energetická třída
Určuje množství spotřebované elektrické energie spotřebičem používaným na území EU. Energetické třídy jsou přesně definovány směrnicemi Evropské unie. Hodnoty jsou udávány písmeny, v některých případech doplněnými o symboly "+".
 
 
 
 
 
B
Vlastnosti 
Výkon reproduktorů 
 
 
Výkon reproduktorů
Tento parametr je vyčíslen ve wattech (W) a udává, jaký výkon mají vestavěné reproduktory televizoru. V praxi obvykle platí, že čím vyšší hodnota, tím silnější je zvukový výstup TV.
 
 
 
 
 
40 W
VESA 
 
 
VESA
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
Ano
VESA rozměr 
 
 
VESA rozměr
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
200 x 200
Hmotnost a rozměry 
Hmotnost  17,5 kg
Rozměry se stojanem Š x V x H  1094 x 711 x 239 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi