Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Samsung Micro SDXC EVO+ 256GB UHS-I U3 + SD adaptér

Exa kód : SAD000137
 
 
 
 

 

Samsung Micro SDXC EVO+ 256GB UHS-I U3 + SD adaptér
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Paměťová karta, Barva Červená, Kapacita 256 GB
 
 

1 197 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

989 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 60  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung SMD

Exa kód:SAD000137
Kód výrobce:MB-MC256DA/EU
 

 

Samsung Micro SDXC EVO Plus 256 GB UHS-I U3

Vytvořte a uchovejte ještě více vašich vzpomínek. Karta Samsung Micro SDXC EVO Plus 256 GB má tu nejvyšší kapacitu a velmi vysokou rychlost čtení a zápisu. Zažijete s ní více zábavy a budete mít o to méně starostí - také díky V-NAND technologii společnosti Samsung, která poskytuje dostatečnou kapacitu úložné paměti.

Vysoká rychlost čtení a zápisu

Karta Micro SDXC EVO Plus 256 GB od společnosti Samsung je ultra rychlá! Má navýšenou úložnou kapacitu a funguje na více zařízeních, takže se nadále můžete soustředit více na život, než na technologie. Karta je kompatibilní s technologiemi UHS-I Speed Class 3 (U3) a Class 10 je ideální pro záznam a přehrávání videa v rozlišení 4K UHD.Díky zrychlenému čtení - až 95 MB/s a zápisu - až 90 MB/s můžete pořizovat fotografie rychleji, i přenášení souborů je velmi rychlé!

Vysoká kapacita

Karta disponuje kapacitou 256 GB. Můžete si na ni uložit přes 55 200 fotografií, 33 hodin Full HD videa, 12 hodin 4K UHD videa nebo 22 500 písní. Již můžete stahovat tolik souborů, kolik se vám jen zachce a nemusíte se ohlížet na volnou kapacitu!

Vysoká odolnost

Micro SDXC EVO Plus 256 GB se může pochlubit 4stupňovou ochranou! To znamená, že dokáže přežít až 72 hodin v mořské vodě, je odolná vůči nízkým či vysokým teplotám (-25° až do 85°) a odolá i rentgenovému záření a magnetismu.

Klíčové vlastnosti

Kapacita 256 GB.Rychlost Čtení až 95 MB/s přes UHS-1 rozhraní arychlost zápisu až 90 MB/s přes UHS-1 rozhraní. Rychlostní třída 10, stupeň 3. Rozhraní UHS-I, kompatibilní s HS rozhraním. Rozměry 15x11x1 mm. Vysoká odolnost.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Paměťová karta
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Červená
Kapacita 
 
 
Kapacita
Tato hodnota udává v gigabytech (GB) celkové množství dat, které je disk schopen pojmout.
 
 
 
 
 
256 GB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  120 měsíců
Záruka pro firmu  120 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi