Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Samsung HW Q70T - SoundBar 3.1

Exa kód : SAG946659
 
 
 
 

 

Samsung HW Q70T - SoundBar 3.1
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
3.1.2k soundbar o celkovém výkonu 330 W s vyspělými akustickými technologiemi s dokonale vyváženým 3D zvukem s podporou DTS Virtual:X a Dolby Atmos. Technologie: Q-Symphony pro synchronizaci soundbaru s reproduktory televizorů QLED TV Samsung
 
 

6 090 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

5 033 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 305  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

3.1.2k soundbar o celkovém výkonu 330 W s vyspělými akustickými technologiemi s dokonale vyváženým 3D zvukem s podporou DTS Virtual:X a Dolby Atmos. Technologie: Q-Symphony pro synchronizaci soundbaru s reproduktory televizorů QLED TV Samsung

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung

Exa kód:SAG946659
Kód výrobce:HW Q70T-vystaveno
 

 

Soundbar Samsung HW-Q70T, 3.1.2, černá
Sledování filmů, poslech hudby anebo hraní her – zcela obyčejné činnosti, které se díky soundbaru od Samsungu stanou výjimečnými!

  • 3.1.2k soundbar s 3D prostorovým zvukem
  • podpora Dolby Atmos, DTS:X
  • celkový výkon 330 W
  • podpora Bluetooth, Wi-Fi i hlasového asistenta
  • adaptivní audio
  • herní režim Game Pro

3D Zvuk
Soundbar je vybaven reproduktory, které na vás chrlí zvuk doslova ze všech stran – zepředu, z boku i shora! Pokoj se tak zaplní pohlcujícím 3D prostorovým zvukem, který vás fakt dostane! A navíc soundbar podporuje zvuk Dolby Atmos a DTS:X.

Podpora hlasového asistenta
Nemůžete si vzpomenout na název vaší oblíbené písně? Požádejte Alexu o pomoc! Vyslovte pouze několik slov z písně a Alexa Vám pomůže.

Inteligentní zvuk
Soundbar automaticky analyzuje a upravuje zvuk podle momentálně sledované scény. Díky technologii adaptivního audia tak uslyšíte naprosto srozumitelně všechny dialogy, a to i při nízké hlasitosti.

Herní režim Game Pro
Dneska už nefrčí hraní her na malých monitorech, dneska se paří hry prostřednictvím velkých obrazovek televizorů! Jednoduše připojte herní konzoli ke zvukové liště a dokonalý herní zážitek je na světě.

Konverze na vysokou kvalitu
Dokonalá souhra připojených zařízení. Díky sadě Wireless Surround Kit vytvoříte harmonický systém reproduktorů, aniž byste k tomu potřebovali jakékoliv kabely!

Pohlcující HDR10+ zážitek
Špičkovou kvalitou už nemusí disponovat pouze obraz televizoru! Nyní si můžete dopřát dokonalý také zvuk. Připojte k soundbaru zdroje 4K videa, kterými mohou být herní konzole či Blu-ray přehrávače a nenechte se ničím omezovat. Soundbar si bude rozumět i se zdroji v HDR10+ kvalitě, a vy se tak můžete těšit nejenom na prvotřídní obraz, ale i zvuk. A díky jedinému kabelu HDMI vám nebudou stát v cestě za zábavou ani žádné zbytečné dráty.

Intuitivní ovládání
Ovládejte svůj soundbar stejně snadno jako svůj televizor – jednoduše prostřednictvím jednoho dálkového ovládání. Stejný ovladač totiž můžete využít nejen ke zvýšení či snížení hlasitosti, ale i při ovládání efektů, zapnutí a vypnutí soundbaru.

Klíčové vlastnosti:
3.1.2k soundbar o celkovém výkonu 330 W s vyspělými akustickými technologiemi s dokonale vyváženým 3D zvukem s podporou DTS Virtual:X a Dolby Atmos. Technologie: Q-Symphony pro synchronizaci soundbaru s reproduktory televizorů QLED TV Samsung, adaptivní zvuk, herní režim Game Pro. Podpora Bluetooth, Wi-Fi, hlasový asistent Alexa, Spotify Connect, multi-připojení, HDR10+ video. Kompatibilní s app SmartThings.

qa
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Soundbar
Stav produktu  Nový
Optická mechanika  Ne
Výkon reproduktorů 
 
 
Výkon reproduktorů
Tento parametr je vyčíslen ve wattech (W) a udává, jaký výkon mají vestavěné reproduktory televizoru. V praxi obvykle platí, že čím vyšší hodnota, tím silnější je zvukový výstup TV.
 
 
 
 
 
330 W
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi