Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

SAMSUNG Galaxy Watch3 45mm R840 Mystic Black

Exa kód : SMT000991
 
 
 
 

 

SAMSUNG Galaxy Watch3 45mm R840 Mystic Black
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky, Rozlišení displeje 360 x 360, Velikost displeje 1,4 ", Voděodolnost IP68, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, Měření tepu, Materiál řemínku Kůže, Materiál ciferníku Obecný kov
 
 

10 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

9 083 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 549  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Ostatní

Exa kód:SMT000991
Kód výrobce:95SGH900
 

 
Galaxy Watch3 45mm * 5ATM / IP68 * GPS *Vzhled tradičních hodinek s otočnou lunetou *Voděodolné, s vojenskou certifikací a sklem Gorilla® Glass DX *Nabité vylepšenými funkcemi pro cvičení a zdravý životní styl Hodinky, které na vás dávají pozor. Galaxy Watch3 kombinují produktivitu na úrovni smartphonů a špičkové technologie pro vaše zdraví v jednom prémiovém, klasickém zařízení. Naše zatím nejpokročilejší Galaxy hodinky, Galaxy Watch3, vám pomohou bez námahy spravovat váš život a zdraví, které tak budete mít plně ve vašich rukou. Díky decentní otočné lunetě je snazší vidět a soustředit se na skutečně důležité věci odehrávající se na nyní ještě větší obrazovce. Galaxy Watch3 jsou tenčí, menší a o 15 % lehčí. Vyznačují se sofistikovaným vzhledem, který je díky svému zúženému rámu ideální pro vaše zápěstí. Design Galaxy Watch3 se vyznačuje prvotřídním koženým páskem. Kvalitní kůže vytváří přirozený vzhled. Když řemínek otočíte, uvidíte zpevněnou kůži, která chrání před ztrátou barvy. Užijte si ikonický vzhled Galaxy Watch3 s největším výběrem ciferníků, z nichž všechny ladí s elegantním tělem hodinek. Vytvořte si vlastní kombinaci s více než 40 možnostmi a vyhledávejte užitečné informace při používání svých oblíbených aplikací. Galaxy Watch3 jsou vybaveny více než 120 programy domácího cvičení, ze kterých si můžete vybrat, a které vám pomohou se hýbat. * Dýchejte snadněji s vestavěným oxymetrem * Detekce pádu, která vás nezklame * Získejte kvalitnější noční spánek * Telefon nechte doma * Vysoký výkon obohacen o ověřenou Galaxy klasiku Procesor: Exynos 9110, Dual core 1,15 GHz Displej: 1.4”(34mm), 360 x 360 Super AMOLED, Corning Gorilla Glass DX Paměť: 1 GB RAM + 8 GB internal storage OS: Tizen Based- Wearable OS 5,5 Rozměry: 45 x 46,2 x 11,1 mm Hmotnost: 53.8 g Konektivita: Bluetooth v5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/ Glonass/Beidou/Galileo Senzory: Snímač srdečního tepu, akcelerometr, gyroskop, barometr, světelný senzor. Více informací: https://www.samsung.com/cz/wearables/galaxy-watch3-r840/SM-R840NZKAEUE/#benefits

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Tvar ciferníku  Kulatý
Rozlišení displeje 
 
 
Rozlišení displeje
Tato hodnota uvádí rozlišení displeje v bodech. Všeobecně platí, že čím vyšší čísla jsou uvedena, tím jemnější a ostřejší bude zobrazení údajů na hodinkách.
 
 
 
 
 
360 x 360
Velikost displeje 
 
 
Velikost displeje
Tato hodnota uvádí velikost displeje v palcích. Čím vyšší hodnota, tím větší displej.
 
 
 
 
 
1,4 "
Vlastnosti 
Voděodolnost 
 
 
Voděodolnost
Velká část chytrých hodinek je vodotěsná. Můžete je potřísnit vodou, případně s nimi plavat. O stupni krytí vypovídá označení, které buď uvádí tlak, který snesou (údaj v ATM) nebo stupeň krytí (IP67, IP68).
 
 
 
 
 
IP68
GPS 
 
 
GPS
Hodinky, které v sobě mají integrovaný mobil GPS jsou schopny poskytnout přesné údaje o pohybu a sportovních aktivitách na mapě. Navíc poskytují přesnější výstupy z měření.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově hodinky připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Následně mohou automaticky provádět např. aktualizace, případně stahovat další soubory z internetu.
 
 
 
 
 
Ano
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi hodinkami a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrým telefonem či tabletem. Tato funkce patří k základní výbavě veškerých současných chytrých hodinek.
 
 
 
 
 
Ano
Měření tepu 
 
 
Měření tepu
Velká část chytrých hodinek poskytuje možnost měření srdečního tepu. Jsou vybaveny na spodní straně snímačem, který tuto funkci zajišťuje.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní informace 
Materiál řemínku  Kůže
Materiál ciferníku  Obecný kov
Barva řemínku  Černá
Barva ciferníku  Černá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi