Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 12GB/256GB, stříbrný

Exa kód : SMT002355
 
 
 
 

 

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 12GB/256GB, stříbrný
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Smartphone, Barva Stříbrná, Google Android, Procesor Exynos 2100, Operační paměť 12 GB, Interní paměť 256 GB, Velikost displeje 6,8 ", Zadní fotoaparát 10 mpx, 10, mpx, 12 mpx, 108 mpx, Odolnost vůči vodě IP68, Česká distribuce
 
 

27 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

23 132 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 399  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung

Exa kód:SMT002355
Kód výrobce:SM-G998BZSGEUE
 

 

Velkolepý ve všech ohledech

Představujeme Galaxy S21 Ultra 5G. Je navržený s výrazným zadním fotoaparátem, který je revolucí ve fotografii – umožňuje vám jak zachytit 8K video jako z kina, tak pořizovat dechberoucí snímky. S dosud nejrychlejším čipem v Galaxy, nejpevnějším sklem, podporou 5G a celodenní výdrží dostojí Ultra hravě svému jménu.


Stvořený k revoluci

Představujeme odvážný nový design fotoaparátu, který se stává novou produktovou kategorií. Výrazně navržená plocha představuje dokonalý prostor pro nejmodernější objektivy.


Pořizujte dechberoucí portréty přímo z 8K videa

8K video představuje nejvyšší rozlišení videa, jaké je na smartphonu dostupné – obsahuje 4× více pixelů než 4K. Nahrávejte v 8K při 24 snímcích za sekundu a získejte ostrý záznam, který vypadá lépe než v kině. Pak ho můžete nahrát a hned sledovat na YouTube.

Díky funkci 8K Video Snap pak můžete uložit úžasné fotografie ve vysokém rozlišení přímo z 8K videa. Nemusíte si tedy vybírat, jestli budete natáčet video, nebo fotit.

Plynulé a stabilní, ale pořádně akční

SUPERSTABILIZACE VYPNUTÁSUPERSTABILIZACE ZAPNUTÁ

Zapněte Superstabilizaci a Galaxy S21 Ultra 5G bude natáčet videa jako akční kamera. Stabilizace s umělou inteligencí eliminuje otřesy a nabízí při natáčení videa v pohybu plynulost jako při použití gimbalu.

Superplynulé video v 60 FPS nabízí dynamickou snímkovou frekvenci, takže jsou záběry superplynulé i ve zhoršeném osvětlení. Automaticky přizpůsobuje snímkovou frekvenci, takže video je dokonale kvalitní ve dne i večer.

Naše nejodolnější sklo

CORNING® GORILLA® GLASS VICTUS™

Navržené proti škrábancům a pro oboustrannou ochranu - to je nejtvrdší sklo Gorilla Glass


S Pen není problém

Kompatibilita s perem S Pen znamená, že můžete svá videa doladit detailně a jemně, do posledního snímku, a to s přesností, jaké prst jednoduše nemůže dosáhnout.


Dosud nejrychlejší čip v Galaxy

První Galaxy 5nm procesor má velkolepý výkon a rychlost. Tento výjimečný upgrade znamená vyšší rychlost učení a inteligenci Galaxy S21 Ultra 5G po všech stránkách.3


Pěkně pod zámkem

Detail odemykací části displeje Galaxy S21 Ultra 5G s logem Samsung Knox na obrazovce.

Galaxy S21 Ultra 5G nabízí certifikaci nejvyšší úrovně zabezpečení. Samsung Knox zabezpečuje váš telefon již na úrovni čipu a Samsung Knox Vault šifruje vaše biometrická autentizační data. Větší ultrasonická čtečka otisků prstů zlepšuje prodlevu a rozpoznání suchého prstu, takže je odemykání rychlé a přesné.3


Malé klepnutí pro vás, velký skok pro zoom

Revoluční systém dvojitého zoomu nyní přibližuje obraz rychleji, plynuleji a ostřeji než jakýkoli jiný zoom v řadě Galaxy. A když ho zkombinujete se zbrusu novou funkcí Zoom Lock, jsou záběry stabilnější než kdy dříve.

Celodenní výdrž překonala sama sebe

Inteligentní baterie v Galaxy S21 Ultra 5G vydrží déle než den – dokonce i při připojení 5G. Při maximální kapacitě 5 000 mAh kombinuje nový energeticky úsporný displej a procesor, aby vydržela déle než 24 hodin.

  • Superrychlé nabíjení zajistí při použití 25W cestovní nabíječky více než 50% nabití za pouhých 30 minut.
  • Rychlé bezdrátové nabíjení 2.0 vám i bez kabelu zajistí rychlou dávku energie.
  • Bezdrátové sdílení energie vám umožňuje nabít pomocí vašeho telefonu sluchátka Galaxy Buds, chytré hodinky nebo kamarádův telefon.


ODOLNÝ PROTI VODĚ

Trocha vody neuškodí


5G a Dual SIM

Hyperrychlé 5G vám umožňuje stáhnout celou řadu vašeho oblíbeného seriálu jako mrknutím oka. Náš prvotřídní čipset kompatibilní s 5G zaručuje, že jste při každém stahování a nahrávání o krok napřed. Hyperychlá Wi-Fi, světově první Wi-Fi 6E, dosahuje vysokých rychlostí, takže zůstanete bezpečně a spolehlivě připojeni.

Dual SIM vám umožňuje využívat v jednom telefonu dva datové tarify.

Váš telefon na vašem PC

Laptop zobrazený zepředu, otevřený. S aplikacemi Galerie, Zprávy a Samsung Music z Galaxy S21 Ultra 5G na obrazovce. Ukazuje stejné grafické pozadí jako Galaxy S21 Ultra 5G, aby byly znázorněné možnosti synchronizace mezi dvěma zařízeními.

Využijte praktickou možnost spouštět mobilní aplikace přímo na svém PC s Windows 10. Připněte aplikace do nabídky Start nebo na hlavní panel, abyste je měli snadno dostupné, a dejte se do práce. Stačí jen propojit váš telefon Galaxy s aplikací Váš telefon.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Smartphone
Stav produktu  Nový
Barva  Stříbrná
Operační systém 
Operační systém 
 
 
Operační systém
Operační systém představuje základní programové vybavení chytrého telefonu, které je v něm napevno předinstalováno. Nejrozšířenějšími jsou Google Android a Apple iOS.
 
 
 
 
 
Google Android
Procesor 
Procesor 
 
 
Procesor
Procesor je pomyslným srdcem mobilního zařízení a mimo jiné také jednou z klíčových komponent pro celkový výkon zařízení.
 
 
 
 
 
Exynos 2100
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
8
Paměť 
Operační paměť 
 
 
Operační paměť
Operační paměti, jiným názvem RAM slouží pro plynulý běh zařízení. Jsou do ní během činností ukládány informace a data z právě spuštěných programů. Hodnota je udávána v gigabytech (GB). Čím je hodnota vyšší, tím lze očekávat pružnější reakce telefonu.
 
 
 
 
 
12 GB
Podpora paměťových karet 
 
 
Podpora paměťových karet
Telefony jsou vybaveny interní pamětí pro ukládání souborů, kterou u velké části přístrojů lze rozšířit použitím paměťové karty typu MicroSD, kterou lze vložit do připraveného slotu.
 
 
 
 
 
Ne
Interní paměť 
 
 
Interní paměť
Velikost interní paměti je udávána v gigatytech (GB). Čím je interní paměť vyšší, tím více souborů můžete do telefonu uložit.
 
 
 
 
 
256 GB
Displej 
Rozlišení displeje 
 
 
Rozlišení displeje
Udává maximální počet bodů, který může být na displeji zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří HD, Full HD a QHD. Čím je rozlišení vyšší, tím je vyobrazení na displeji jemnější a nejsou vidět jednotlivé body.
 
 
 
 
 
3200 x 1440
Technologie displeje 
 
 
Technologie displeje
Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, TFT, IPS, AMOLED, případně SUPERAMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
AMOLED
Velikost displeje 
 
 
Velikost displeje
Velikost displeje je váděna v palcích ("). Čím větší číslo, tím větší displej.
 
 
 
 
 
6,8 "
Rozhraní a konektivita 
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově telefon připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Wi-Fi připojení je v dnešní době standardním vybavením pro všechny chytré telefony.
 
 
 
 
 
Ano
GPS  Ano
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi telefonem a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrými hodinkami, bezdrátovými reproduktory a sluchátky, palubním systémem automobilu, mediálními centry, počítači, případně dalším telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
LTE 
 
 
LTE
LTE je nová generace standardu pro rychlý mobilní bezdrátový přenos dat. Je jím vybavena většina moderních telefonů. Zjednodušeně řečeno, pokud chcete využívat rychlé připojení k internetu, sáhněte po telefonu s podporou LTE.
 
 
 
 
 
Ano
Sim karta 
Typ SIM karty 
 
 
Typ SIM karty
Telefon může disponovat několika druhy slotů pro SIM kartu. Nejnovější zařízení pracují s NANO SIM, případně MICRO SIM, starší modely používají MINI SIM. Uvedené SIM karty se liší pouze svou velikostí.
 
 
 
 
 
Nano
Počet SIM 
 
 
Počet SIM
Lze vybírat z telefonů s jednou SIM kartou, tzv. SingleSIM přístroje, případně z přístrojů, do kterých můžete vložit dvě SIM karty a používat je současně. Tato funkce se nazývá DualSIM.
 
 
 
 
 
2
Fotoaparát 
Podpora NFC 
 
 
Podpora NFC
Jedná se o technologii, která umožňuje přenos dat na velmi krátkou vzdálenost např. mezi telefonem a bezdrátovým reproduktorem, sluchátky či chytrou televizí. Obvykle se používá pro párování nebo přenos základních nastavení. Tuto technologii musí podporovat obě použitá zařízení.
 
 
 
 
 
Ano
Zadní fotoaparát 
 
 
Zadní fotoaparát
Tento parametr definuje rozlišení zadního fotoaparátu. Hodnota je udávaná v megapixelech (mpx). Ne vždy lze jednoznačně říci, že čím je hodnota vyšší, tím budou fotografie kvalitnější. Je nutné přihlédnout především ke kvalitě optiky, kterou pro fotoaparát telefon používá.
 
 
 
 
 
10 mpx, 10, mpx, 12 mpx, 108 mpx
Automatické zaostřování 
 
 
Automatické zaostřování
Tato funkce, nazývána také auto focus, usnadní práci při fotografování. Objektiv fotoaparátu dovede automaticky zaostřit na vybranou část fotografované scény.
 
 
 
 
 
Ano
Blesk 
 
 
Blesk
Blesk je nezbytnou pomůckou pro focení za zhoršených světelných podmínek. Díky němu si telefon přisvítí fotografovanou scénu, což má za cíl i viditelnější detaily.
 
 
 
 
 
Ano
Přední fotoaparát 
 
 
Přední fotoaparát
Tento parametr definuje rozlišení předního fotoaparátu. Hodnota je udávaná v megapixelech (mpx). Ne vždy lze jednoznačně říci, že čím je hodnota vyšší, tím budou fotografie kvalitnější. Je nutné přihlédnout především ke kvalitě optiky, kterou pro fotoaparát telefon používá.
 
 
 
 
 
40 mpx
Výbava 
Odolnost vůči vodě  IP68
Gyroskopický senzor 
 
 
Gyroskopický senzor
Gyroskop slouží k tomu, aby určoval naklonění a natočení telefonu za pomocí měření úhlové rychlosti.
 
 
 
 
 
Ano
Světlelný senzor 
 
 
Světlelný senzor
Světelný senzor slouží k automatickému nastavení úrovně podsvícení displeje v závislosti na okolních světelných podmínkách.
 
 
 
 
 
Ano
Senzor přiblížení 
 
 
Senzor přiblížení
Senzor detekuje blízkost předmětů bez přímého kontaktu. Může být využit např. k ovládání gesty, případně zvednutí hovoru přiložením k uchu.
 
 
 
 
 
Ano
Konektor pro komunikaci 
 
 
Konektor pro komunikaci
Tento konektor slouží pro propojení telefonu s dalším zařízením a rovněž k jeho nabíjení. U telefonů s operačním systémem Android se můžete setkat s konektory microUSB a USB C, smartphony s iOS jsou vybaveny konektorem lightning.
 
 
 
 
 
USB-C kabel
Výstup na sluchátka 
 
 
Výstup na sluchátka
Tento výstup slouží k propojení telefonu se sluchátky. Obvykle je využíván konektor standardu Jack 3.5". Některé smartphony konektor na sluchátka nemají a přenos zvuku pak probíhá buď bezdrátově, nebo za použití konektoru pro komunikaci ve spojení s redukcí.
 
 
 
 
 
Ne
Baterie 
Typ baterie 
 
 
Typ baterie
Vhodná baterie je základem dobré výdrže telefonu. V současných modelech jsou používány Li-Pol články, které jsou méně náchylné na způsob používání, než předchozí verze Li-Ion.
 
 
 
 
 
Li-Ion
Možnost vyndat baterii  Ne
Kapacita baterie 
 
 
Kapacita baterie
Kapacita baterie je uváděna v miliampérhodinách (mAh). Čím je kapacita baterie vyšší, tím déle udrží váš telefon v činnosti.
 
 
 
 
 
5000 mAh
Rozměry a hmotnost 
Rozměry V x Š x H  165.1 x 75.6 x 8.9 mm
Hmotnost  227 g
Česká distribuce 
 
 
Česká distribuce
Na tuzemském trhu se objevují telefony buďto z české nebo zahraniční distribuce. Česká distribuce je jistotou, že zboží je určeno přímo pro české spotřebitele a v případě poruchy odpadají případné komplikace s reklamací.
 
 
 
 
 
Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi