Produkt je vyřazen!
 

 

Samsung Galaxy Fit e, bílá

Exa kód : SMT001893
 
 
 
 

 

Samsung Galaxy Fit e, bílá
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Fitness náramek, který vás bude sledovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Kompaktní a lehký. Vysoce odolný – vojenská certifikace MIL-STD-810G, voděodolnost 5ATM. Baterie až 7 dní. Monitor spánku, srdečního tepu a pohybových aktivit. Notifikace z mobilu
 
 

990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

818 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Fitness náramek, který vás bude sledovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Kompaktní a lehký. Vysoce odolný – vojenská certifikace MIL-STD-810G, voděodolnost 5ATM. Baterie až 7 dní. Monitor spánku, srdečního tepu a pohybových aktivit. Notifikace z mobilu

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung

Exa kód:SMT001893
Kód výrobce:SM-R375NZWAXEZ
 

 

Samsung Galaxy Fit e
Spolehněte se na fitness náramek Samsung Galaxy Fit e. Bude při vás stát 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

  • Je tak lehký, že ho ani neucítíte – je vyroben z ultratenkých materiálů
  • Vydrží dlouho – až 7 dní na jedno nabití
  • Daleko, ale přeci nablízku - dokáže propojit s vaším smartphonem, takže budete vědět o všech přicházejících hovorech či událostech ve vašem kalendáři

Budete mít přehled
Své statistiky budete mít ihned po ruce díky kompaktnímu a minimalistickému displeji. Sledujte veškeré důležité údaje, a to kdykoli budete potřebovat. Stačí jen otočit zápěstím.

Stvořený tak, aby s vámi udržel krok
Když si nastavíte smysluplné fitness cíle, získáte mnohem více. Galaxy Fit e disponuje vojenským standardem odolnosti a certifikací vodotěsnosti 5ATM. Už vám nic nezabrání v cvičení na čerstvém vzduchu - náramku totiž neuškodí prach ani déšť.

Zaznamená každý váš pohyb
S funkcí automatického sledování náramek Galaxy Fit e rozpozná tři pohybové aktivity. Jakmile začnete s tréninkem, dokáže odeslat vaši tepovou frekvenci přímo na váš smartphone přes aplikaci Samsung Health. To vám umožní lehce kontrolovat a monitorovat váš aktuální výkon.

  • Chůze
  • Běh
  • Dynamické cvičení

Pro váš lepší spánek
Náramek díky funkci automatického sledování spánku analyzuje vaše spánkové vzorce. Používá na to tři fáze, v rámci kterých detekuje pohyby vašeho těla, když oddechujete. Získané údaje následně intuitivně roztřídí, abyste mohli lépe kontrolovat svůj spánkový režim.

Přizpůsobí se každé životní situaci
Náramek Galaxy Fit e přichází ve štíhlém a ultralehkém designu s nádechem minimalismu, takže ho můžete nosit celý den a navíc ho na zápěstí ani neucítíte.

Klíčové vlastnosti
Fitness náramek, který vás bude sledovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Kompaktní a lehký. Vysoce odolný – vojenská certifikace MIL-STD-810G, voděodolnost 5ATM. Výdrž baterie až 7 dní. Monitor spánku, srdečního tepu a pohybových aktivit. Notifikace ze smartphonu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fitness náramek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční a pozáruční servis zajišťuje síť servisních partnerů, seznam najdete na www.samsung.com/cz/support/servicelocation/.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi