Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Samsung Galaxy A53 5G SM-A536 Blue 6+128GB

Exa kód : SMT002911
 
 
 
 

 

Samsung Galaxy A53 5G SM-A536 Blue 6+128GB
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Smartphone
 
 

11 028 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

9 114 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 551  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung

Exa kód:SMT002911
Kód výrobce:SM-A536BLBNEUE
 

 
p>Samsung Galaxy A53 5G 6+128GB, modrá
Seznamte se s novým Galaxy A53 5G, který s sebou přináší spoustu pokročilých funkcí, podporu 5G sítě, skvělý fotoaparát i perfektní výkon. Vychutnejte si sledování videí na 6,5" Super AMOLED displeji s obnovovací frekvencí 120 Hz, který je vybaven redukcí modrého světla Eye Comfort Shield. Vyroben je z výjimečně odolného skla Gorilla Glass 5, takže se jen tak nepoškrábe. Díky certifikaci IP67 je telefon odolný vůči vodě a prachu, takže si ho můžete vzít téměř kamkoliv.

Uvnitř se skrývá 5nm osmijádrový procesor a řešení RAM Plus vám v případě potřeby zajistí dodatečnou virtuální RAM. Krásné, ostré a detailní momentky zachytíte pomocí čtyřnásobného zadního fotoaparátu. To vše a mnohem více si užijete téměř bez omezení díky výkonné baterii s kapacitou 5 000 mAh, která navíc podporuje rychlonabíjení 25 W.

Klíčové vlastnosti:

  • 6,5" Super AMOLED displej z odolného skla Gorilla Glass 5
  • Redukce modrého světla Eye Comfort Shield
  • 4násobný zadní fotoaparát pro ostré a detailní záběry
  • Dlouhá výdrž díky baterii s kapacitou 5 000 mAh a podporou 25W rychlonabíjení
  • Řešení RAM Plus v případě potřeby poskytne dodatečnou virtuální RAM
  • Certifikace IP67 zajišťuje špičkovou odolnost vůči vodě a prachu

.

Ničím nerušené sledování
Na Super AMOLED displeji s obnovovací frekvencí 120 Hz všechen váš oblíbený obsah uvidíte v novém světle – konkrétně s jasem až 800 nitů. Ke skvělým vizuálním zážitkům přispívá i úhlopříčka 6,5 palců a řešení redukce modrého světla Eye Comfort Shield. Vychutnejte si sledování videí a hraní her na dokonalém detailním obrazu bez rozostření, zpomalení a dalších nepříjemností.

Fotoaparáty připravené na vše
Neuteče vám jediný zajímavý záběr! Galaxy A53 5G od společnosti Samsung je vybaven profesionální fotografickou výbavou pro každou příležitost. Najdete zde hlavní 64Mpx fotoaparát s optickou stabilizací obrazu (IOS), kterým zachytíte krásně vypadající, ostré momentky. Pro širší záběry je tu 12Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát a naopak na detailní snímky využijete 5Mpx makro objektiv. Hloubkový fotoaparát zase nabídne možnost experimentování s umělečtějšími záběry a speciální selfie fotoaparát zhotoví autoportréty, kterými určitě zaujmete.

Baterie, kterou jen tak něco nezlomí
Dopřejte si svobodu při streamování, sdílení, hraní či fotografování. Galaxy A53 5G disponuje baterií s typickou kapacitou 5 000 mAh, která je připravená podpořit váš výkon po skutečně dlouhou dobu. A pokud jí náhodou energie dojde, telefon jednoduše v průběhu chvilky dobijete pomocí 25W rychlého nabíjení.

Výkonný procesor a šikovné řešení RAM Plus
Nezmeškejte žádnou zábavu a nenechte se zpomalit při práci! Galaxy A53 5G je poháněn 5nm osmijádrovým procesorem, který zvládne i skutečně náročný multitasking. Řešení RAM Plus zase podrobně analyzuje způsob, jakým smartphone používáte a v případě potřeby vám poskytne dodatečnou virtuální RAM.

Vezměte si jej kamkoliv s sebou
S chytrým telefonem Galaxy A53 5G se nemusíte obávat ani extrémnějších podmínek. Na dobrodružné výjezdy je dokonale připravený díky certifikaci IP67. Ta zajišťuje špičkovou odolnost vůči vodě a prachu. Displej je navíc vyroben z výjimečně odolného skla Gorilla Glass 5, takže se tak snadno nepoškrábe.

Bezpečnost je naší prioritou
Nemějte zbytečné obavy o bezpečnost citlivých souborů ukrytých ve vašem Galaxy A53 5G. Platforma Samsung Knox od prvního momentu chrání vaše zařízení jak na softwarové, tak i hardwarové úrovni. Odemknutí smartphonu zajišťuje inteligentní čtečka otisku prstů, která se postará o to, abyste k obsahu telefonu měli přístup skutečně jen vy. Ty nejcitlivější údaje navíc můžete uložit do Zabezpečené složky, která posouvá jejich ochranu na vyšší úroveň.

Rozsáhlý úložný prostor
Život nabízí množství momentů, které chcete zachytit – ať už pomocí fotografie nebo videa. Proto společnost Samsung vybavila Galaxy A53 5G interním úložištěm s kapacitou 128 GB, které je připravené na neuvěřitelné množství souborů. A pokud by vám to přeci jen bylo málo, paměť zařízení můžete snadno navýšit prostřednictvím externí 1TB microSD karty.

Jednoduše krásný
Nejen dech vyrážející funkce, ale i krásný design. Na Galaxy A53 5G je zkrátka radost se podívat. Promyšlený design s tenkým, matným rámem nechává vyniknout jak FHD+ Super AMOLED displej, tak i promyšlený fotografický modul. A navzdory kompaktním rozměrům v sobě smartphone skrývá i baterii s vysokou kapacitou.

Profesionální videonástroje
Zaznamenávejte realitu okolo vás na video, které je plynulé, detailní a stabilní. Galaxy A53 5G využívá při natáčení šikovný optický stabilizátor obrazu a dokáže zachytit detailní záběry i při slabším osvětlení.

O zábavu je postaráno
Okořeňte své fotografie a videa s režimem Zábava. Využijte hravé filtry Snapchat Lenses, které jsou pravidelně aktualizovány a tak nehrozí, že by vás mohly časem omrzet. Možnosti, jak pobavit své přátele na sociálních sítích s režimem Zábava nikdy nekončí!


Okouzlující bokeh rozostření

Poznejte široké možnosti duálních objektivů hloubkového fotoaparátu poháněného umělou inteligencí. Umožní vám přidávat do svých záběrů umělecký bokeh efekt, který elegantně rozmaže pozadí vašich fotografií a nechá vyniknout ty detaily, na které se chcete zaměřit.

Šikovné propojení s PC
Práce se zprávami či mobilními aplikacemi není s Galaxy A53 5G omezena výhradně na smartphone. Zařízení pomocí funkce Link To Windows jednoduše propojíte s PC a můžete tak komfortně na velké obrazovce pokračovat ve věcech, které jste dělali na telefonu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Smartphone
Stav produktu  Nový
Operační systém 
Procesor 
Paměť 
Displej 
Rozhraní a konektivita 
Sim karta 
Fotoaparát 
Výbava 
Baterie 
Rozměry a hmotnost 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi