Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Samsung 980, 1TB - M.2 SSD

Exa kód : SAD000210
 
 
 
 

 

Samsung 980, 1TB - M.2 SSD
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Pevný disk SSD
 
 
 
Od 112  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung SMD

Exa kód:SAD000210
Kód výrobce:MZ-V8V1T0BW
 

 

Kapacita 1TB a formát M.2
Čtecí rychlost až 3 500 MB/sec
Zapisovací rychlost až 3 000 MB/sec

Rozhraní
PCIe Gen 3.0 x4, NVMe 1.4

Typ zařízení
M.2 (2280)

Paměť
Samsung V-NAND 3-bit MLC

Rozměry (Š × V × H)
80,15 × 22,15 × 2,38 (mm)

Upgradujte na dechberoucí rychlost NVMe
Je čas maximalizovat potenciál vašeho počítače s 980 NVMe M.2 SSD. Ať už potřebujete podporu pro hraní her nebo plynulé workflow pro náročnou grafiku, 980 je správnou volbou pro vynikající výkon SSD. Vše je podporováno rozhraním NVMe a technologií PCIe 3.0.

Nevídaná rychlost
Pusťte se do toho. Model 980 využívá téměř všechny rychlostní výhody rozhraní PCIe 3.0 prostřednictvím technologie HMB a dramatické účinnosti NVMe. Design bez DRAM přináší výjimečnou hodnotu a dosahuje neuvěřitelných rychlostí sekvenčního čtení/zápisu až 3 500/3 000 MB/s*, což je více než 6,2násobek rychlosti disků SATA SSD.

Pokračujte v akci s režimem Full Power
Udržujte svůj SSD na špičkové úrovni pro nepřetržitý, konzistentní a vysoký výkon s režimem Full Power. Zapněte jej pomocí softwaru Samsung Magician, aby byl váš disk SSD vždy v aktivním režimu. Ponořte se do intenzivní práce s velkými soubory, graficky náročných her nebo do běžného používání počítače.

Stvořený pro dlouhodobý provoz
Uchovávejte své soubory v bezpečí díky SSD, který vám vydrží skutečně dlouhou dobu. S až 600 TBW a pětiletou limitovanou zárukou přináší optimalizovaná výdrž modelu 980 ověřenou spolehlivost díky interním řešením společnosti Samsung, od nejmodernějšího ovladače po V-NAND a nejnovější firmware.

Spolehlivá tepelná regulace
Vysoce výkonná SSD obvykle vyžadují vysoce výkonnou tepelnou kontrolu. V zájmu zajištění stabilního výkonu využívá model 980 potažení niklem, jež pomáhá řízení úrovně tepla řadiče, a štítek rozdělující teplo, který zajišťuje účinnou tepelnou kontrolu čipu NAND.

Inteligentní tepelné řešení
Model 980 je vybavený nejmodernějším algoritmem tepelné kontroly společnosti Samsung a sám reguluje teplo, aby zajistil odolný a spolehlivý výkon. Aby se dlouhodobě minimalizovaly výkyvy výkonu, udržuje technologie Samsung Dynamic Thermal Guard teplotu modelu 980 na optimální úrovni.

Software Samsung Magician
Odemkněte plný výkon disku 980 pomocí intuitivních, ale zároveň pokročilých optimalizačních nástrojů Samsung Magician. Monitorujte zdraví disku, optimalizujte výkon, chraňte cenná data a přijímejte důležité aktualizace s programem Magician, abyste ze svého SSD vytěžili vždy nejlepší výkon.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Pevný disk SSD
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  60 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi