Sage BES980, matná černá
Exa kód : SAE100079
Pákový kávovar, Barva Černá
49 990 Kč
Vaše cena (včetně DPH a PHE)
41 314 Kč
bez DPH
Od 2 500 Kč měsíčně |
|
---|
49 990 Kč
Vaše cena (včetně DPH a PHE)
41 314 Kč
bez DPH
Od 2 500 Kč měsíčně |
|
---|
Popis produktu
Sage
THE ORACLE™
Profesionální automatické pákové espresso
Nemusíte být barista, toho jsme vložili dovnitř kávovaru.
Oracle™ vytváří kvalitní kávu, která chutná jako ve vaší oblíbené kavárně. Systém Oracle™ má automatické mletí kávy, dávkování a její tempování.
Automatizuje tak nejtěžší části ruční přípravy kvalitního a výborného espressa.
Můžete extrahovat espresso a připravovat mléko současně, což vám umožní připravit vaše oblíbené latté nebo cappucino během pár minut v kvalitě vaší oblíbené špičkové kavárny.
Pečlivá příprava
Dokonalý šálek kávy vyžaduje, správně ošetřenou a správně namletou kávu přesnou teplotu a správný tlak, a to v průběhu celé doby extrakce. Srdcem profesionální espressa the Oracle je topný systém se dvěma nerezovými ohřívači vody. Samostatný ohřívač vody pro přípravu espressa s přesností +/- 1 °C a samostatný ohřívač vody pro tvorbu páry, které zajišťuje stálý výdej páry v okamžiku. Můžete tak současně připravovat espresso při optimální teplotě s dosažením maximální chuti a pěnit mléko. Navíc je spařovací hlava vybavena topným tělesem, který zajišťuje, že od začátku do konce extrakce kávy, nebude v celém systému kolísat teplota. Integrovaný kónický mlýnek s kovovými kameny automaticky namele, dávkuje a utempuje 22 gramů kávy pro dvojnásobnou explozi chuti.
Vnitřní vybavení
Téměř všechny profesionální přístroje na přípravu kávy jsou standardně vybaveny přetlakovým ventilem. Catler profesionální espresso the Oracle není výjimkou. Tento plně komerční prvek vymezuje maximální tlak, a to v průběhu celé extrakce. Tím zabraňuje možné hořkosti kávy, která se může objevit právě díky chybějícímu přetlakovému ventilu, kdy dojde ke spálení kávy ve filtru. Druhou funkcí přetlakového ventilu je tzv. nízkotlaké předspaření. Díky této funkci dochází k postupnému zvyšování tlaku, který se tak rovnoměrně rozprostře po povrchu kávy ve filtru, aby byla zajištěna maximálně rovnoměrná extrakce kávy.
Elektronický PID systém
Dokonalý šálek kávy je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku, předehřátého šálku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a výsledná káva ztrácí svou krásnou kávovou barvu během několika vteřin. Profesionální espresso the Oracle přichází s inovativní technologií kontroly teploty v průběhu celé extrakce. Elektronický PID systém zaznamenává teplotu v průběhu celé doby extrakce, vyrovnává kolísání teploty a zajišťuje stabilitu teploty během celého procesu.
Speciální funkce
Sage BES980 patří ke špičce ve své kategorii, a to i díky speciálně navrženým funkcím. Jednoduše a rychle si tak můžete upravit teplotu extrahované kávy, tlak před spaření a i dobu extrakce kávy. Také můžete nastavit hrubost mletí, nebo teplotu mléka. Díky Ovládacímu ventilu s přepadem (OPV) přístroj zamezí maximálnímu přetlaku během extrakce, což zabraňuje vzniku hořkých příchutí ve vaší kávě. Přístroj také má opravdový nízkotlaký předinfuzní systém, který postupně zvyšuje tlak pro rovnoměrnou extrakci kávy.
Displej
Na displeji si můžete navolit i velikost šálku vaší oblíbené kávy. Rychlý ohřev, plnění zásobníku vodou zpředu i zezadu, nastavení hodin, automatické spuštění, možnost odvápnění v domácím prostředí, atd., to vše je jen krátký výčet vlastností a funkcí, kterými je profesionální espresso Sage BES980 vybaveno.
Automatické mletí a upěchování
Zabudovaný kónický mlýnek automaticky mele, dávkuje a pěchuje kávu ( 14 g nebo 22 g kávy podle vloženého sítka) stejně jako profesionální kávovary, ale tento nezanechává nečistoty.
Přesná teplota extrahované kávy
Dva nerezové ohřívače vody a prohřívaná spařovací hlava, ovládaná technologií PID, zajistí, že káva bude extrahována přesně při té správné teplotě, abyste získali maximální chuť výsledné kávy.
Automatické pěnění mléka
Parní tryska se samostatným ohřívačem vody automaticky pění mléko a po dokončení se i sama vyčistí. Připravuje tu správnou mléčnou pěnu s mikro bublinami pro zdůraznění chuti výsledné kávy, a proto s ní můžete připravovat i Latté art.
Popis a funkce
Příslušenství
Specifikace
Parametry
Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.