Produkt je vyřazen!
 

 

ROZBALENO - Xiaomi Huami Amazfit Global, černá

Exa kód : SMT001536
 
 
 
 

 

ROZBALENO - Xiaomi Huami Amazfit Global, černá
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky, ROZBALENO
 
 

2 590 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 141 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 130  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??note?? ROZBALENO

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:SMT001536
Kód výrobce:AMI398
 

 

Xiaomi Amazfit Pure

Aplikace i hodinky pracují v anglickém jazyce.

Decentní design, lehká odolná konstrukce a ciferník z kvalitní keramiky. To jsou chytré hodinky Xiaomi Amazfit Pure. Jsou vybaveny klasickým kruhovým ciferníkem s 1,34” dotykovým displejem. Zaručeně vám budou skvělým parťákem na každodenní nošení i na sport!

Běhejte klidně v dešti

Konstrukce hodinek Xiaomi Amazfit Pure je velmi odolná, vyrobena z vysoce odolné keramiky. Splňuje tedy standard IP67. Hodinky jsou chráněny proti vniknutí prachu a proti vodě – ponoření na 30 minut do hloubky 1 metru. Při sportu a vyšší zátěži budou tak dokonale chráněni i proti potu, vlhkosti i případnému dešti.

Buďte informovaní

Spárujte hodinky se svým chytrým telefonem a buďte vždy ve střehu. Bez nutnosti vyndání mobilního telefonu z kapsy se dozvíte o nepřijatém hovoru, SMS zprávě a další. Systém notifikací je velice jednoduchý, notifikace se řadí za sebou. Snadno se k nim dostanete tažením prstu ze spodní strany na domovské obrazovce s ciferníkem.

Kvalitní provedení

Displej hodinek Xiaomi Amazfit Pace o rozlišení 320×300 px, s úhlopříčkou 1,34”, vyniká vynikající čitelností a úsporou energie. Pro lepší čitelnost využívá odraženého okolního světla. Snadno uvedené informace přelouskáte i na přímém slunci.

To nejlepší pro vás

V útrobách hodinek Xiaomi Amazfit Pure tepe dvoujádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz, který je navíc doplněn 512MB RAM pamětí a 4GB vnitřním úložištěm. Nechybí ani Wi-Fi konektivita, GPS, senzor srdečního tepu, osvětlení a baterie s kapacitou 280 mAh. Hodinky disponují vlastním intuitivním systémem. Základní obrazovka nabídne pokročilý ciferník s mnoha údaji nejen o čase a datu, ale i o stavu baterie a počtu ušlých kroků a další. Tahem prstu odspoda vzhůru zobrazíte poslední notifikace, opačným gestem notifikační lištu s přístupem do nastavení.

Poslouchejte svou oblíbenou hudbu

Chytré hodinky od Xiaomi se pyšní Bluetooth konektivitou a stejně tak 4GB vnitřním úložištěm. Přímo se tak vybízí propojit hodinky s bezdrátovými sluchátky a používat je při sportu na přehrávání hudby.

Klíčové vlastnosti

Chytré hodinky pro sport. Decentní design s lehkou konstrukcí z keramiky. Vysoká odolnost - sklo Gorilla Glass a IP67. Senzor pro sledování tepové frekvence a krokoměr. Velká výdrž baterie až 35 hodin s GPS. Bluetooth, WiFi, GPS + Glonass. Kompatibilní s Android 4.4 a iOS. Displej 1.34” - 300x300. Procesor 1.2GHz. RAM 512 MB. Interní paměť 4 GB. Snímač tepové frekvence. IP 67. Baterie 280 mAh.

Obsah balení:

  • hodinky
  • USB kabel
  • nabíjecí kolébka
  • manuál

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Vlastnosti 
Ostatní informace 
Distribuce produktu  EU (plná 2letá záruka, podpora všech LTE frekvencí)
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi