Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Revlon Frizz Fighter RVDR5229E

Exa kód : REV000008
 
 
 
 

 

Revlon Frizz Fighter RVDR5229E
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Užívejte si hedvábně hladké účesy díky rychlosušícímu FRIZZ FIGHTER vysoušeči vlasů. Disponuje ionizační technologií, která pomáhá udržovat neutrální náboj a zanechává vlasy hladké, lesklé a s menším krepatěním
 
 

749 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

619 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Užívejte si hedvábně hladké účesy díky rychlosušícímu FRIZZ FIGHTER vysoušeči vlasů. Disponuje ionizační technologií, která pomáhá udržovat neutrální náboj a zanechává vlasy hladké, lesklé a s menším krepatěním

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

REVLON

Exa kód:REV000008
Kód výrobce:RVDR5229E
 

 
Světová legenda v oblasti krásy
Americkou legendu v oblasti krásy, Revlon, milují ženy na celém světě. Společnost se sídlem v New Yorku dělá z žen "bohyně" již od roku 1932. Na Revlon nedají dopustit ani ženské ikony, které si ho zamilovali díky široké škále kosmetických výrobků a vlasové techniky. Vstupte i vy do světa produktů, které vás zkrášlí od hlavy až po paty a ukažte to nejkrásnější z vás.

Revlon

Revoluce v oblasti vlasové techniky

Každá jsme jiná, ale neustálé inovace v oblasti vlasové techniky umožňují reagovat na aktuální potřeby žen po celém světě. Vyžehlit, natočit, vysušit, rozčesat či uzdravit? Staňte se i vy součástí vlasové revoluce a dopřejte svým vlasům to nejlepší na trhu. S Revlonem to zvládnete levou zadní!

Revlon

Krepaté a elektrizující vlasy jsou od nynějška minulostí
Účes jako ze salonu nyní zvládnete hravě i samy. Fén na vlasy FRIZZ FIGHTER je tou nejlepší volbou v boji proti krepatým a elektrizujícím vlasům. Důvodem je ionizační technologie, která funguje na principu záporných iontů zmenšujících kapičky vody. Vlasy jsou tak rychleji suché, poddajnější a nádherně lesklé.

Revlon

Dokonalý „parťák“ na cesty

Fén na vlasy FRIZZ FIGHTER je vám k dispozici všude, kde ho potřebujete. Skládací rukojeť z něj dělá praktického společníka nejen na cesty. Jednoduše otočte rukojeť do strany podle toho, zda ho právě používáte nebo odkládáte

Revlon

O generaci rychlejší fén
Trojitá keramická mřížka v kombinaci s vysoce výkonným motorem dokáže vlasy vysušit za mnohem kratší dobu, než jsme u běžných fénů zvyklí. Vybrat si můžete ze tří teplotních nastavení a dvou rychlostí. Samozřejmostí je i režim studené vlny pro finální fixaci účesu. Do rukou se vám dostává „silná zbraň“, která je připravena vysušit vaše vlasy rychle, kdykoliv a kdekoliv.

Revlon
- výkon 2200W Pro rychlejší vysušení
- ionizacní technologie- záporné ionty saturují proud vzduchu, čímž se zmenšuje velikost kapek vody a dochází k rychlejšímu sušení. Vyhlazuje a zjemňuje vlasy a snižuje krepatění a statiku.
- trojitý keramický povrch
- 3 teploty/2 rychlosti a tlačítko studeného vzduchu pro úplné vysušení a flexibilitu stylingu
- skládací rukojeť Ideální pro cestování a snadné skladování
- koncentrátor pro přesné sušení a styling
- odnímatelný koncový kryt pro snadné čištění, které prodloužuje životnost motoru
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fén
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Funkce 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi