Produkt je vyřazen!
 

 

Remington R5000 Style Series R5

Exa kód : REM165358
 
 
 
 

 

Remington R5000 Style Series R5
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Rotační strojek, duální čepele, hlava s antimikrobiálním okolím, flexibilní čepele a výkyvná hlavice, vylepšený výklopný zastřihovač se zaoblenými hranami, ergonomický design, bezdrátový, až 50 minut provozu
 
 

2 299 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 900 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 115  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rotační strojek, duální čepele, hlava s antimikrobiálním okolím, flexibilní čepele a výkyvná hlavice, vylepšený výklopný zastřihovač se zaoblenými hranami, ergonomický design, bezdrátový, až 50 minut provozu

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Remington

Exa kód:REM165358
Kód výrobce:R5000
 

 

ROTAČNÍ STROJEK R5 STYLE SERIES
Je na čase, abyste „ukázali své JÁ” s rotačním holicím strojkem Style Series R5, který vám poskytne maximální kontakt s pokožkou a úplné pohodlí. Tento holicí strojek vám pomůže vypadat a cítit se skvěle.

Poskytne vám při holení maximálně pokrytí díky duálním čepelím, které při každém tahu pojmou více vousů. Hlava s antimikrobiálním okolím poskytuje zvýšenou ochranu pokožky a poskytuje čisté a citlivější oholení.

Jemný ke konturám vašeho obličeje s rotačním strojkem Style Series R5 s flexibilními čepelemi a vylepšeným výklopným zastřihovačem. Díky ergonomickému designu perfektní padne do vaší ruku, takže můžete holicí strojek držet různými způsoby a stále si užívat pohodlné holení.

Pokud se cítíte lépe s krátkým strništěm, pak jistě oceníte nástavec pro vzhled třídenního strniště. Tento nástavec, který se jednoduše připevňuje k hlavici strojku, zajistí, aby bylo vaše strniště zkráceno na správnou délku.

Strojek Style Series R5 má vylepšený výklopný zastřihovač s komfortním zakončením čepelí pro úplné pohodlí při holení. Ať už se s ním oholit dohladka, přizpůsobujete kontury obličeje, zastřiháváte si kotlety nebo holíte zbloudilé chloupky, Style Series R5 se o vše postará. Čepele jsou navrženy tak, aby byly šetrné k vaší pokožce, takže vaše oholení nejen dobře vypadá, ale vy se díky němu budete i skvěle cítit.

Užijte si úplnou svobodu stylingu díky akumulátoru a vytvořte si svůj look doma nebo na cestách. Díky 50minutovému provozu budete mít vždy dost času na dokonalé oholení a dva třífázové LED indikátory vás vždy bezpečně upozorní na nutnost nabití baterii. Pokud ale přeci jen budete potřebovat dopilovat váš styl nebo jste jen přehlédli zbloudilý chloupek, funkce rychlonabití vám určitě přijde vhod.

100% voděodolnost umožňuje vzít si strojek s sebou do sprchy a neztrácet tak čas. Strojek tak můžete opláchnout mezi jednotlivým použitím a také použít pohodlný čisticí kartáček, abyste udrželi strojek ve špičkovém stavu.

S rotačním strojkem Style Series R5 budete vždy bez námahy a skvěle hladce oholen.

POHODLÍ I VŠESTRANOST
Holicí strojek Style Series R5 poskytuje pohodlí a všestrannost během holení. 100% voděodolnost pro snadné čištění a mokré / suché použití*, jsou jen bonusem. Ať už si chcete vzít holicí strojek s sebou do sprchy nebo se rychle oholit klasicky, s tímto holicím strojkem můžete udělat oboje. A čištění tohoto holicího strojku nebylo nikdy snazší, protože jej můžete mezi jednotlivým použitím opláchnout a použít čisticí kartáček.

PERSONALIZOVANÝ STYL
Ať už je váš oblíbený styl jakýkoli, holicí strojek Style Series R5 se o to postará. S výklopným zastřihovačem ideálním pro zastřižení kotlet a nástavcem pro vzhled třídenního strniště máte pohodlí a všestrannost na své straně.

SPOLEHLIVÝ
Víme, jak důležité je cítit se během holení pohodlně. Proto má rotační strojek Style Series R5 flexibilní holicí hlavy s duálními čepelemi, vylepšený výkyvný krk a antimikrobiální ochranný systém.

INFORMACE O PRODUKTU
Duální čepele
Hlava s antimikrobiálním okolím
Flexibilní čepele a výkyvná hlavice, která se přizpůsobí konturám obličeje
Vylepšená výkyvná hlavice
Vylepšený výklopný zastřihovač se zaoblenými hranami
Ergonomický design – pro pohodlné uchopení
Bezdrátový
Až 50 minut provozu
Doba nabíjení 2 hodiny
Funkce rychlonabití
2× třífázový LED indikátor kapacity baterie
Nástavec pro vzhled třídenního strniště
100% voděodolný
Čisticí kartáček
2 + 1 rok záruky


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Holící strojek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi