Remington R3000 Style Series R3

Exa kód : REM165356
 
 
 
 

 

Remington R3000 Style Series R3
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Rotační stroje, Duální čepele, hlava s antimikrobiálním okolím, flexibilní čepele a výkyvná hlavice, která se přizpůsobí konturám obličeje, vylepšený výklopný zastřihovač se zaoblenými hranami, ergonomický design – pro pohodlné uchopení
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rotační stroje, Duální čepele, hlava s antimikrobiálním okolím, flexibilní čepele a výkyvná hlavice, která se přizpůsobí konturám obličeje, vylepšený výklopný zastřihovač se zaoblenými hranami, ergonomický design – pro pohodlné uchopení

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Remington

Exa kód:REM165356
Kód výrobce:R3000
 

 

ROTAČNÍ STROJEK STYLE SERIES R3
Je načase být hladce oholen s rotačním strojkem Style Series R3. Díky spolehlivému výkonu, maximálnímu kontaktu s pokožkou a hlavně pohodlí si můžete bez námahy vytvořit svůj každodenní look.

Díky duálním čepelím, které při holení poskytují lepší pokrytí, budete schopni oholit větší plochu za menší čas. Antimikrobiální ochranný systém pomáhá chránit a pečovat o vaši pokožku při holení, takže budete vypadat a cítit se skvěle každý den.

Stye Series R3 je navržen tak, aby se obratně přizpůsobil konturám vašeho obličeje, K tomu má napomáhají flexibilní holicí hlavy a výkyvný krk. Má také ergonomický design, což znamená, že dokonale padne do vaší ruky, zatímco vy si vytváříte svůj look.

S nástavcem pro vzhled třídenního strniště, který se připevňuje k hlavě strojku, si nemusíte dělat starosti ani s tím, kolik vousů zastřihnete, protože nástavec zajistí, aby bylo vaše strniště zkráceno na správnou délku.

Vylepšený výklopný zastřihovač se zaoblenými hranami vám umožní se zbavit delších chloupků ještě před vlastním holením, postará se i o vaše kotlety nebo vytvoří čisté definované linie. A čepele s komfortním zakončením zase zajistí, že o vaši pokožku bude šetrně postaráno.

Síťové zapojení zařídí stálý a spolehlivý výkon, takže váš holicí strojek bude připraven vždy, když jste i vy. S rotačním strojkem Style Series R3 budete opouštět svůj dům skvěle oholen a budete se tak cítit sebevědoměji.

PERSONALIZOVANÝ STYL
Ať už vytváříte úhledné a přesně zastřižené vousy nebo třídenní strniště, s rotačním strojkem Style Series R3 si užijte jakýkoli styl, který si vytváříte. S výklopným zastřihovačem a nástavcem pro vzhled třídenního strniště vám tento holicí strojek poskytne pohodlí i všestrannost pro vaše různé každodenní looky

SPOLEHLIVÝ A POHODLNÝ
Style Series R3 byl navržen tak, aby se obratně přizpůsobil konturám obličeje. Tento holicí strojek má flexibilní holicí hlavy s duálními čepelemi, vylepšený výkyvný krk a antimikrobiální ochranný systém, čímž zajišťuje účinné a maximální výkon.

INFORMACE O PRODUKTU
Duální čepele
Hlava s antimikrobiálním okolím
Flexibilní čepele a výkyvná hlavice, která se přizpůsobí konturám obličeje
Vylepšený výklopný zastřihovač se zaoblenými hranami
Ergonomický design – pro pohodlné uchopení
Síťový
LED displej
Nástavec pro vzhled třídenního strniště
Použití nasucho
Čisticí kartáček
2 + 1 rok záruky


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Holící strojek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi