Remington PG3000 Graphite G5 Series

Exa kód : REM165359
 
 
 
 

 

Remington PG3000 Graphite G5 Series
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Osobní zastřihovač, grafitový povrch, samoostřicí čepele, TST precizní zastřihovač, délky hřebenů 1,5 a 3 mm, bezdrátový, až 40 minut provozu
 
 

775 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

640 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Osobní zastřihovač, grafitový povrch, samoostřicí čepele, TST precizní zastřihovač, délky hřebenů 1,5 a 3 mm, bezdrátový, až 40 minut provozu

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Remington

Exa kód:REM165359
Kód výrobce:PG3000
 

 

OSOBNÍ ZASTŘIHOVAČ GRAPHITE G3 SERIES
Vždy a všude stylově s Graphite G5 Series

Nemusíte měnit svůj nástroj péče, když chcete změnit svůj styl, zastřihovač Graphite G3 Series vám poskytne kompletní precizní servis od hlavy až k patě. Díky němu si budete moci vytvořit několik svých vlastních stylů, díky nimž se budete cítit sebevědomě. Samoostřicí čepele s grafickým povrchem, poskytují maximální při každém tahu, díky čemuž si můžete vytvořit svůj styl maximálně pohodlně.

Šest všestranných nástavců se o vás postará. Duální nastavitelný hřeben umožňuje stříhat vousy a vlasy o délce 2-20 mm a vytvářet různé styly od krátkých až po ty dlouhé. Lineární zastřihovač se zase postará o vaše uši, nos a obočí. Dále je tu nástavec pro vzhled třídenního používající 1,5mm hřeben či 3mm hřeben na chloupky po těle. Pokud je váš styl ještě přesnější, můžete použít TST precizní zastřihovač a docílit tak opravdu krátkého strniště.

Nástavce jsou plně omyvatelné a můžete je tak mít mezi použitím. Až budete hotovi, uložte je pohodlně se všemi ostatními součástmi do praktického úložného pouzdra. Zastřihovač Graphite G3 Serie vám dává svobodu vytvořit si svůj styl, ať jste kdekoli, a působivý 40minutový provozu vám poskytne dostatek času pro vaše dokonale upravené JÁ.

Ať už se zastřiháváte nebo holíte, univerzální zastřihovač Graphite G3 Series, vám usnadní dosažení vlastního osobního stylu.

ŠETRNÝ K POKOŽCE
Vychutnejte si kompletní precizní servis díky grafitovému povrchu čepelí, který je navržen pro maximální pohodlí při každém tahu. Díky komfortnímu zakončení čepelí, které jsou šetrné k vaší pokožce, budete nejen dobře vypadat, ale budete se dobře i cítit.

PRECIZNÍ SERVIS
Univerzální zastřihovač Graphite G3 Series udržuje váš styl i své čepele stále ostré. Je opatřen samoostřicími čepelemi pro precizní zastřižení.

INFORMACE O PRODUKTU
Grafitový povrch – navržen pro maximální pohodlí při každém tahu
Samoostřicí čepele
Hlavní čepel – zastřihovač chloupků a vousů
Lineární zastřihovač pro uši, nos a obočí
TST precizní zastřihovač
Duální nastavitelný hřeben pro vousy a chloupky (2–20 mm)
Délky hřebenů 1,5 a 3 mm
Bezdrátový
Omyvatelné čepele a nástavce
Prémiové pouzdro na skladování
Až 40 minut provozu
Doba nabíjení 16 hodin
LED indikátor stavu baterie
3 + 1 rok záruky


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Zastřihavač
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi