Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Remington F6000

Exa kód : REM165445
 
 
 
 

 

Remington F6000
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
S planžetovým holicím strojkem F6 Style Series Aqua se můžete sprchovat, holit a upravovat zároveň. Je 100% vodotěsný, takže je vhodný pro mokré i suché holení. Díky 100% vodotěsnosti můžete spojit sprchování a holení dohromady
 
 

1 587 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 312 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 79  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

S planžetovým holicím strojkem F6 Style Series Aqua se můžete sprchovat, holit a upravovat zároveň. Je 100% vodotěsný, takže je vhodný pro mokré i suché holení. Díky 100% vodotěsnosti můžete spojit sprchování a holení dohromady

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Remington

Exa kód:REM165445
Kód výrobce:F6000
 

 

Planžetový holicí strojek F6 Style Series Aqua

S planžetovým holicím strojkem F6 Style Series Aqua se můžete sprchovat, holit a upravovat zároveň. Je 100% vodotěsný, takže je vhodný pro mokré i suché holení. Díky 100% vodotěsnosti můžete spojit sprchování a holení dohromady, navíc se všemi výhodami, které přináší mokré holení. Užijte si všechny možnosti stylingu, které nabízí, ke zdokonalení vašeho vzhledu – díky 60 minutám bezdrátového provozu na to budete mít spoustu času. Má ergonomický design, takže vám skvěle sedne do ruky a poskytne vám během holení dokonalou kontrolu.

Systém Aqua Blade

Holicí planžetový strojek F6 Style Series Aqua je 100% vodotěsný, takže je vhodný pro mokré i suché holení. Je plně omyvatelný a tím pádem ho snadno vyčistíte. Použijte svou oblíbenou pěnu nebo gel na mokré holení nebo se oholte přímo ve sprše.

Technologie ControlCut

Dopřejte si hladké a pohodlné oholení s planžetovým holicím strojkem F6 Style Series Aqua, který je vybaven technologií ControlCut. Pomocí zastřihovače Intercept s mikro hřebenem snadno zachytíte i slehlé vousy.

Výkyvná hlavice se zámkem a nezávislé duální flexibilní čepele

Výkyvná hlavice se zámkem a nezávislé duální flexibilní čepele, kterými je vybaven holicí strojek F6 Style Series Aqua, vám poskytnou při holení maximální kontrolu. Je navržen tak, že uzamkne správné nastavení pro maximální kontrolu a přesně kopíruje obrysy vašeho obličeje, takže snadno a pohodlně dosáhnete hladkého oholení.

Vlastnosti

  • 100% vodotěsný - mokré nebo suché holení / snadné čištění
  • Technologie ControlCut
  • Zastřihovač Intercept s mikro hřebenem
  • Výkyvná hlavice se zámkem
  • Nezávislé duální flexibilní čepele
  • Nástavec pro vzhled strniště
  • Ochrana hlavice
  • Výklopný zastřihovač
  • Doba provozu 60 minut
  • Rychlonabití za 5 minut
  • 2 LED indikátory
  • Nabíjení USB
  • Doba nabíjení 90 minut
  • Cestovní pouzdro
  • Záruka 2 + 1 rok navíc*

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Holící strojek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi