Remington F5000 F5 Style Series

Exa kód : REM165374
 
 
 
 

 

Remington F5000 F5 Style Series
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Jednoduchý a praktický planžetový holící strojek Remington F5000 z řady Style Series Vám zaručí kvalitní oholení díky nejnovější technologii v oblasti holení. Ideální pro slehlé a nepoddajné vousy
 
 

1 424 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 177 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 71  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jednoduchý a praktický planžetový holící strojek Remington F5000 z řady Style Series Vám zaručí kvalitní oholení díky nejnovější technologii v oblasti holení. Ideální pro slehlé a nepoddajné vousy

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Remington

Exa kód:REM165374
Kód výrobce:F5000
 

 

Planžetový strojek Style Series F5

Získejte perfektní kontrolu nad svými vousy s holicím strojkem F5 z nové řady Remington Style Series.

Jako top model nové řady Style Series má F5 vše potřebné ke snadné a perfektní úpravě svých vousů. Nabízí nástavec pro zastřihování vousů se šesti fixními hřebeny, které Vám umožní dosáhnout různých délek zastřižení, nebo také nástavec pro vzhled třídenního strniště. F5 nabízí kombinaci pokročilé technologie s bohatou výbavou zastřihovacích nástavců, se kterými snadno dosáhnete dokonalé úpravy vousů a stylu jako ze salónu - a to vše v pohodlí vašeho domova.

Technologie ConstantContour a výkyvná hlava pomáhá holicímu strojku efektivně kopírovat i těžce dosažitelné oblasti jako je brada a čelisti a dosáhnout perfektního vzhledu bez podráždění pokožky. Technologie ControlCut kombinuje mikro hřeben a zastřihovač Intercept pro zachycení slehlých vousů s cílem dosáhnout hladkého oholení.

Pro opravdovou kontrolu nad vaším stylem nabízí F5 množství nástavců pro různé úpravy jako např. nástavec pro vzhled třídenního strniště, zastřihovač vousů a detailní zastřihovač pro ostré, přesné linie.

Style Series F5: Pro vaše každodenní JÁ.

Technologie ControlCut pomáhá zachytit slehlé vousy
Některé elektrické strojky neholí dostatečně do hladka, ale F5 přichází s mikro hřebenem a Intercept zastřihovačem jako součástmi technologie ControlCut, takže je perfektní pro ty, kteří preferují perfektní, hladké oholení. Pokud chcete udělat změnu, můžete využít zastřihovač pro vzhled třídenního strniště.

Technologie ConstantContour pro kopírování kontur obličeje
Funkcí technologie ConstantContour je usnadnit pohyb strojku po konturách obličeje. F5 snadno kopíruje kontury brady, tváří a čelistí pro maximální kontakt s pokožkou, komfort a oholení každého vousu.Díky technologii ConstantContour a výkyvné hlavě pracuje F5 s konturami Vašeho obličeje bez nutnosti se během holení k problematickým oblastem vracet nebo přizpůsobovat úhel holení.

VÍCE INFORMACÍ

  • Technologie ControlCut pomáhá zachytit slehlé vousy
  • Technologie ConstantContour pro snadnější kopírování kontur obličeje
  • Nástavec pro zastřihování vousů
  • Detailní zastřihovač pro precizní styling
  • Nástavec pro vzhled třídenního strniště
  • Bezdrátový
  • Až 50 minut provozu
  • Plně omyvatelný 
  • Čisticí štěteček
  • Záruka 2 + 1 rok navíc při online registraci produktu do 28 dní od nákupu

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Holící strojek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi