Produkt je vyřazen!
 

 

realme Buds Air Pro

Exa kód : SMT002500
 
 
 
 

 

realme Buds Air Pro
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Bílá, Špunty, S mikrofonem, Skutečně bezdrátová, Bluetooth
 
 

1 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 645 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 100  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Realme

Exa kód:SMT002500
Kód výrobce:REALMEBUDSAIRPROWH
 

 

realme Buds Air Pro

Svět bez šumu
Hybridní aktivní potlačování šumu kombinuje mikrofony FeedForward i FeedBack pro detekci nežádoucího šumu uvnitř i vně ucha a vysílá vysoce přesné vlny proti šumu pro jejich potlačení až do 35 dB. Účinně blokuje šum a nabízí zážitek z poslechu, který vás více pohltí.

Nebojte se promluvit
Pokud potřebujete mluvit s lidmi kolem sebe, zapněte režim průhlednosti pro jasný a realistický okolní zvuk prostřednictvím mikrofonu, abyste mohli svobodně mluvit, aniž byste si sundali sluchátka.

Nový bezdrátový zážitek
Exkluzivní čip pro inteligentní potlačování šumu realme S1 má nejen efektivní a profesionální schopnost potlačování šumu, ale také výhodu ultranízké spotřeby energie a stabilní konektivity, což vám dává nebývalý nový zážitek z bezdrátových sluchátek.

Ostré a jasné hovory
Duální mikrofony tvoří výkonný systém snižování šumu podporovaný algoritmem ENC rušení šumu, který výrazně snižuje okolní šum během hovoru, což druhé osobě umožňuje slyšet jasněji a vést poutavější konverzaci.

Velká baterie a rychlé nabíjení
Ultra nízký výkon čipu S1 a 486 mAh velká kapacita baterie vám poskytne 25hodin celkové životnosti zařízení. S ANC ON můžete poslouchat hudbu celkem až 20 hodin. Podporuje také rychlé nabíjení, pouze 10 minut nabíjení pro 3 hodiny přehrávání.

Bez zpoždění při hraní
Při zapnutém herním režimu je latence sluchátek nízká až 94 ms, ať už sledujete film nebo hrajete hru, můžete udržet dokonalou synchronizaci zvuku s videem pro plynulejší zážitek.

Bluetooth 5.0
Nová generace Bluetooth 5.0 poskytuje stabilní připojení i tváří v tvář rušení více zařízení. Díky vysílací vzdálenosti až 10 metrů můžete hudbu přehrávat plynule i v případě, že telefon není poblíž.

Dvoukanálový přenos Perfect Sync
Dvě sluchátka vysílají zvuk současně, což účinně snižuje latenci a zpoždění. Bez chyb synchronizace v kritických okamžicích hry je pro vás snadné určit polohu nepřítele a nárokovat si vítězství!

Tanec s basy
10mm ovladač zesílení basů spolu s pokročilým algoritmem dynamického zesílení basů (DBB) kompozitní basové vylepšení dělá basy hlubší a bohatší. Ucítíte baskytaru jak při poslechu elektronické tak i rockové hudby!

Klasický ledvinkový tvar
Sluchátka připomínají oblázky ve vodě zachycující světlo, co nádherně září. Proudící voda pak vytváří hladkou křivku kamene a nabízí mu oslnivý tvar a strukturu. Nošení těchto módních sluchátek vám jistě zajistí, že se za vámi každý otočí.

Celodenní pohodlí
Jediné sluchátko váží pouze 5 g, což zajišťuje nejpohodlnější pocit při nošení. S měkkou silikonovou náušnicí šetrnou k pokožce a ergonomickou dutinou ji můžete nosit celý den.

Otevřít automatické připojení a rychlé spárování Google
Stačí otevřít pouzdro a připojit se k telefonu automaticky. Pokud se připojíte poprvé, existuje rychle spárování Google, který vám usnadní připojení.

Inteligentní detekce opotřebení
Inteligentní detekce opotřebení dokáže detekovat stav vašeho opotřebení sluchátek v reálném čase. Dokáže vycítit, když jsou v uchu, a automaticky pozastavit hudbu, když jsou vyndána. Nepropásneš jediný okamžik.

Inteligentní dotykové ovládání a hlasový asistent
Jedním klepnutím zvednete telefon, dvojitým klepnutím přehráváte nebo pozastavujete hudbu. Podporuje také vlastní nastavení a můžete také nastavit použití dvojitého nebo trojího klepnutí pro vyvolání hlasového asistenta. Pomocí hlasových příkazů můžete telefon snadno ovládat bez použití rukou.

Nejvyšší kvalita
Test extrémní kvality zajišťuje, že každý pár sluchátek vydrží dlouhou dobu. Díky podpoře odolnosti proti vodě IPX4 se během sportu nemusíte bát potu.

Přizpůsobeno vašim preferencím
Zůstaňte pod kontrolou s realme Buds Air Pro přizpůsobením dotykových funkcí, zapnutím aktivního rušení šumu, přepnutím basového boostu+, získáním aktualizací systému a dalších funkcí, které zapadnou do vašich vlastních zvyků používání.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Bílá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Špunty
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Podpora NFC 
 
 
Podpora NFC
Jedná se o technologii, která umožňuje přenos dat na velmi krátkou vzdálenost např. mezi telefonem a bezdrátovým reproduktorem, sluchátky či chytrou televizí. Obvykle se používá pro párování nebo přenos základních nastavení. Tuto technologii musí podporovat obě použitá zařízení.
 
 
 
 
 
Ne
Konektor  USB-C
Ovládání hlasitosti 
 
 
Ovládání hlasitosti
Možnost upravit hlasitost pomocí ovadače na kabelu nebo přímo na vlastních sluchátkách.
 
 
 
 
 
Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi