Produkt je vyřazen!
 

 

Realme Band Black

Exa kód : SMT002303
 
 
 
 

 

Realme Band Black
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Fitness náramek s vynikajícím poměrem cena/výkon. Realme Band sleduje vaši tepovou frekvenci, má 9 sportovních režimů a analyzuje váš spánek. Je voděodolný s krytím IP68, na jedno nabití vydrží až 10 dní a nabíjí se bez kabelů přímo z USB.
 
 

390 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

322 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Fitness náramek s vynikajícím poměrem cena/výkon. Realme Band sleduje vaši tepovou frekvenci, má 9 sportovních režimů a analyzuje váš spánek. Je voděodolný s krytím IP68, na jedno nabití vydrží až 10 dní a nabíjí se bez kabelů přímo z USB.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Realme

Exa kód:SMT002303
Kód výrobce:4811940
 

 

Podívejte se své kondici na zoubek
Realme Band vás dovede ke zdravějšímu životnímu stylu. Monitoruje vaši tepovou frekvenci, analyzuje váš spánek, upozorní vás, pokud příliš dlouho sedíte, a hlídá váš pitný režim. Kromě toho umí měřit 9 různých sportů včetně běhání, jízdy na kole, chůze nebo jógy a výsledky zobrazuje v přehledné aplikaci.

Parametry:

  • Kapacita baterie: 90mAh(BIS)
  • Způsob nabíjení: USB přímé nabíjení
  • Teoretická provozní doba: 6 až 9 dní
  • Šířka řemínku: 16mm
  • Délka řemínku: 152-227mm
  • Rozměry: 19.6x11.9x240mm
  • Hmotnost: 20g

Pohodlné nabíjení bez kabelů
Už nemusíte hledat kabely. Realme Band se nabíjí mimořádně jednoduše: modul náramku prostě zapojíte přímo do USB. Na jedno nabití navíc vydrží až 10 dní, takže nemusíte stále jen hlídat ubývající procenta. A aby toho nebylo málo, je zcela voděodolný s krytím IP68.

Sledování zdraví
Automatické měření srdeční frekvence, 24hodinový srdeční rytmus v reálném čase, klidový srdeční rytmus, cvičební srdeční frekvence, detekce spánku, kroky po celý den, kalorie, vzdálenost, připomenutí tekutin, sedavé připomenutí

Sportovní režimy
Jóga, Běh, Fitness, Kriket, Chůze, Kolo, Pěší turistika, Horolezectví, Spinning

Ostatní funkce
Hodiny, zobrazení data, vodorovná a svislá obrazovka, číselník, cloudové vícenásobné vytáčení, OTA upgrade, cloudové vícejazyčné písmo, ukládání dat, celodenní data, automatické rozpoznávání pohybu, oznámení o hovoru, připomenutí zprávy, připomenutí alarmu, připomenutí dokončení cíle , upozornění na závazné potvrzení, upozornění na vybití baterie, nastavení jasu, automatické snížení jasu v noci, odemknutí přiblížení, předpověď počasí, sledování nošení


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fitness náramek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi