Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Razer Leviathan V2/2.1/65W/Černá

Exa kód : RZR246222
 
 
 
 

 

Razer Leviathan V2/2.1/65W/Černá
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
SoundBar - 2.1, o výkonu 65 W, aktivní subwoofer, 3,5mm jack (1× vstup), Bluetooth, USB, displej, ovládání přes zařízení s iOS nebo Androidem
 
 

6 755 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

5 582 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 338  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

SoundBar - 2.1, o výkonu 65 W, aktivní subwoofer, 3,5mm jack (1× vstup), Bluetooth, USB, displej, ovládání přes zařízení s iOS nebo Androidem

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Razer

Exa kód:RZR246222
Kód výrobce:RZ05-03920100-R3G1
 

 

Osvětlete Váš zvuk
Rozšiřte své nastavení všemi myslitelnými způsoby s Razer Leviathan V2 – herní soundbar a subwoofer s více ovladači s THX Spatial Audio a Razer Chroma™ RGB. Zažijte bezkonkurenční ponoření do obrazu i zvuku, podpořené nízkolatenčním Bluetooth 5.2 pro bezproblémové používání PC a mobilních zařízení.

SOUNDBAR A SUBWOOFER PC S MULTI OVLADAČI
Náš all-in-one zvukový systém je vybaven 2 měniči s plným rozsahem, subwooferem směřujícím dolů a dalšími funkcemi a je navržen tak, aby poskytoval plnohodnotný zvuk s vysokou věrností, který povznese váš zvukový zážitek.

KOMPAKTNÍ STOLNÍ TVAROVÝ FAKTOR
Kompaktní soundbar se perfektně vejde pod váš monitor, aby byl váš pracovní stůl bez nepořádku, zatímco odnímatelné gumové nožičky jej udržují v úhlu směrem k vám a minimalizují překážky zvuku.

BLUETOOTH 5.2
Užijte si plynulý zvuk bez zadrhávání díky připojení Bluetooth s nízkou latencí, když přepnete z počítače na jiné spárované zařízení, jako je smartphone nebo tablet.

Skutečně personalizovaný zážitek
Od osvětlení RGB po nastavení zvuku – vylaďte soundbar tak, aby co nejlépe vyhovoval vašim potřebám v oblasti zábavy, pomocí softwaru navrženého tak, aby vám poskytl větší kontrolu a větší pohodlí.

RAZER CHROMA™ RGB
S 18 světelnými zónami, nesčetnými vzory, dynamickými světelnými efekty ve hře – zažijte plné přizpůsobení RGB a hlubší ponoření do největšího světelného ekosystému pro herní zařízení na světě.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Soundbar
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Optická mechanika  Ne
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
Ne
Výkon reproduktorů 
 
 
Výkon reproduktorů
Tento parametr je vyčíslen ve wattech (W) a udává, jaký výkon mají vestavěné reproduktory televizoru. V praxi obvykle platí, že čím vyšší hodnota, tím silnější je zvukový výstup TV.
 
 
 
 
 
65 W
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi