Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

QNAP TS-431P (1,7GHz/1GB RAM/4xSATA)

Exa kód : QNA100137
 
 
 
 

 

QNAP TS-431P (1,7GHz/1GB RAM/4xSATA)
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

8 589 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

7 098 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 429  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

QNAP

Exa kód:QNA100137
Kód výrobce:TS-431P
 

 

NAS server, který je nejen výkonný, ale také jednoduchý pro použití. Mezi funkce patří záloha dat, synchronizace, vzdálený přístup, centrum domácí zábavy a mnoho dalších užitečných aplikací, například Notes Station (vytváření dokumentů v soukromém cloudu a sdílený s kolegy a kamarády), QmailAgent (centralizovaná správa a záloha emailů), Qcontactz (centralizovaná správa kontaktů). NAS má tři USB 3.0 porty a poskytuje vysoký výkon i při spuštění více aplikací. Jedná se o ideální řešení pro ukládání a zálohu dat, a také jako soukromý cloud.

  • Procesor: AnnapurnaLabs Alpine AL-212, 2-core, 1.7GHz
  • Paměť: 1GB DDR3
  • Flash paměť: 512MB NAND flash
  • Pozice pro disky: 4x SATA 6Gb/s, 3Gb/s HDD/SSD
  • USB: 3 x USB 3.0
  • LAN: 2 x GbE RJ45
  • LED indikátory: System Status, HDD, USB, LAN
  • Tlačítka: Power, Reset, USB One-Touch-Copy
  • Rozměry: 177 x 180 x 235 mm
  • Hmotnost: 3 kg
  • Napájení: 90W, 100 - 240V
  • Spotřeba: HDD standby: 11.65W, V provozu: 26.7W
  • Zabezpečení: Kensington slot
  • Větráček: 1 x 12 cm (12V DC)
  • Centralizovaná správa souborů, sdílení a záloha
  • Šifrování dat na NAS s hardwarovým zrychlením
  • Aplikace QmailAgent a Qcontactz pro emaily a kontakty
  • Synchronizace souborů mezi NAS a počítači a mobilními zařízeními
  • Streamování multimediálních souborů přes DLNA, AirPlay a Chromecast
  • Správa bezpečnostních kamer pro ochranu vaší domácnosti a kanceláře

Výkonný dvou jádrový procesor

Výkonný procesor AnnapurnaLabs Alpine AL-212 1.7 GHz Cortex-A15 s dvěma jádry a 1GB DDR3 RAM poskytuje velký výkon pro NAS do domácnosti a malých firem s rychlostí čtení a zápisu až 112 MB/s. Hardwarové šifrování dosahuje velkých přenosových rychlostí při šifrování AES 256-bit. Při použití s kompatibilním 802.11ac nebo dual-band 2.4GHz/5GHz 802.11n USB WiFi adaptérem se z NAS stane vynikající multimediální centrum s rychlým streamováním velkých souborů.

Duální LAN

Můžete si vybrat z několika režimů slučování portů a nakonfigurovat agregaci pro zvýšení celkové datové propustnosti. Podporován je i failover a duální adresa IP pro zajištění nepřetržitého provozu systému. K podporovaným režimům slučování portů patří: Balance-rr (Round-Robin), Active Backup, Balance XOR, Broadcast, IEEE 802.3ad, Balance-tlb (Adaptive Transmit Load Balancing) a Balance-alb (Adaptive Load Balancing).

Rozšíření s USB 3.0 porty

Ke třem rychlým USB 3.0 portům můžete flexibilně připojit mnoho externích zařízení. Můžete zálohovat data na USB disky, přenášet data z SD karet, připojit síťové tiskárny nebo UPS pro nepřetržité napájení.

QTS - jednoduchý a efektivní

Díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní systému QTS bude ovládání NAS hračkou. Na pracovní ploše můžete rychle vyhledávat požadované funkce, vytvářet zástupce, monitorovat důležité systémové informace a otevírat více oken pro spuštění několika aplikací najednou.

Notes Station 3 - praktický soukromý cloudový poznámkový blok

Notes Station slouží pro spolupráci na vytváření dokumentů a sledování změn a historie. Také obsahuje užitečné nástroje pro editace obrázků, vytváření odkazů pro sdílení dokumentů, šifrování dokumentů, a zálohování pomocí snímků. Díky funkce importu a exportu můžete jednoduše zálohovat veškeré dokumenty na vzdálený QNAP NAS.

QmailAgent - poštovní centrum

QmailAgent webový emailový klient pro správu několika účtů najednou s jednoduchým přepínání mezi účty. Poskytuje všechny funkce pro vytváření, čtení a organizaci emailů, přidávání souborů přímo z NAS. Také existuje aplikace QmailClient pro iOS a Android. V kombinaci s Qsirch bude vyhledávání ve velkém množství emailů jednoduché.

Qcontactz - snadná správa kontaktů

Qcontactz slouží k centrálnímu ukládání a správě kontaktů spolupracovníků, obchodních partnerů, rodiny, a dalších. Kontakty lze roztřídit do skupin a zašifrovat citlivé nebo důvěrné kontaktní informace. Qcontactz podporuje manuální přidávání a import z účtů Google, souborů CSV a vCARD 3.0. Kontakty lze také exportovat jako soubory CSV nebo vCARD 3.0. Můžete nastavit zálohování podle snímků, a poté se vrátit dle potřeby na předchozí verzi vašeho kontaktního seznamu. Dostupná je i aplikace pro iOS a Android pro přenos kontaktů z telefonu na NAS a pro vzdálený přístup.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Procesor 
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
2
Základní takt  1,7 GHz
Paměti 
Velikost RAM  1 GB
Typ RAM 
 
 
Typ RAM
V dnešní době se můžeme setkat s několika typy operační paměti. Paměť DIMM je využívaná hlavně v osobních počítačích, pracovních stanicích a serverech. Paměť SO-DIMM je rozměrově velmi malá paměť, která se používá primárně v noteboocích.
 
 
 
 
 
DDR3
Pevné disky 
Počet slotů HDD  4
RAID 0  Ano striping
RAID 1  Ano mirroring
RAID 5  Ano striping
RAID 6  Ano striping
RAID 10  Ano mirroring
JBOD  Ano
Porty 
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
3
Počet ethernet portů  2
Funkce 
Ostatní 
Výška  17,7 cm
Šířka  18 cm
Hloubka  23,5 cm
Hmotnost  3 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi