Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

QCY - T2C

Exa kód : PLA435439
 
 
 
 

 

QCY - T2C
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátová sluchátka s mikrofonem, True Wireless špunty, Bluetooth 5.0, podpora AAC a SBC, přijímání hovorů, přepínání skladeb, certifikace IPX4, výdrž baterie až 32 h (4 h+28 h)
 
 

613 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

507 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bezdrátová sluchátka s mikrofonem, True Wireless špunty, Bluetooth 5.0, podpora AAC a SBC, přijímání hovorů, přepínání skladeb, certifikace IPX4, výdrž baterie až 32 h (4 h+28 h)

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

QCY

Exa kód:PLA435439
Kód výrobce:QY0013
 

 

QCY T2C BassFix: Sluchátka se skvělou fixací v uších
Milujete pohyb, rádi cvičíte a trénujete a neumíte si své tělovzpružující aktivity představit bez poslouchání muziky? Sluchátka QCY T2C BassFix jsou dělaná aktivním lidem na míru – pyšní se ryze bezdrátovým True Wireless Stereo provedením, pohodlným kulatým tvarem a diskrétním nadčasovým designem. V pohybu vás tak nebudou omezovat překážející kabely, sluchátka v uších skoro neucítíte a okolí je skoro nezaregistruje díky absenci nepříjemných blikajících diod i nízkoprofilovému provedení. Ergonomické tvarování dokonale fixuje sluchátka v uších, takže vám nebudou neustále vypadávat při každém naklonění hlavy. Pochvalu si zaslouží také vestavěné ovládací tlačítko přímo na sluchátkách pro okamžité nastavení přehrávání včetně ovládání handsfree funkce a samozřejmě i IPX4 certifikace. Sluchátka jsou odolná vodě i potu, takže s nimi můžete při běhání nebo venkovním cvičení zmoknout a přesto zůstanou zcela funkční a v pořádku.

Excelují výdrží až 32 h a pyšní se Bluetooth 5.0
Každou písničku, kterou si necháte bezdrátově přehrát ve sluchátkách QCY T2C BassFix uslyšíte ve skvělé zvukové kvalitě díky výkonným 6mm dynamickým měničům. Ke zdroji zvuku připojíte sluchátka skrze Bluetooth technologii ve verzi 5.0 s dosahem 10 m. O rychlý a stabilní přenos zvuku se významně stará čip Realtek a podpora kodeků SBC a AAC. Sluchátka je možné používat i pro handsfree volání, mají totiž vestavěný mikrofon. Na jediné nabití 43mAh baterie vydrží hrát 4 h, při každém vložení do pouzdra jsou ovšem sluchátka dobíjena tak, aby byla připravena pro další používání. Nabíjecí box s kapacitou 800 mAh prodlouží dobu provozu bez nutného přístupu k elektrické síti o 28 h, celková doba provozu tak činí skvělých 32 h. Sluchátka pracují s energií mimořádně hospodárně, vítanou funkcí je například automatické párování se zdrojem zvuku po vyjmutí z pouzdra, které šetří nejen energii, ale také čas.

SPECIFIKACE

  • Tvar náušníků Do uší (in-ear, intraaural)
  • Verze Bluetooth: 5.0
  • Kompatibilita Bluetooth 5.0, SBC + AAC
  • Materiál: plast a silikon
  • Hmotnost každého sluchátka 4 g.
  • Mikrofon ano
  • Reproduktor: 6 mm
  • Dosah Bluetooth: 10 m
  • Doba nabíjení: 1-2 hodiny
  • Doba přehrávání: 4 hodiny a až dalších 15 hodin díky pouzdru.
  • Pohotovostní doba: 120 hodin
  • Pouzdro baterie: 380 mAh
  • frekvence: 20-20kHz
  • impedance: 16 ?
  • Vhodné pro: IOS a Android
  • Automatické připojení
  • Volání v režimu stereo

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Pecky
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 kHz
Impedance 
 
 
Impedance
Impedance je veličina, která popisuje odpor součástky a fázový posuv napětí proti proudu při průchodu střídavého proudu dané frekvence. Má vliv na to, jak moc budou daná sluchátka hlasitá a jak moc bude výsledný zvuk zkreslený. Sluchátky s nižší impedancí proteče větší proud, výsledkem je vyšší hlasitost, ale také větší zkreslení zvuku. Sluchátky s vyšší impedancí projde méně proudu, mají tedy nižší hlasitost a dochází k menšímu zkreslení zvuku.
 
 
 
 
 
16 ohm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi