Produkt je vyřazen!
 

 

PS4 VR Worlds

Exa kód : GP4050234
 
 
 
 

 

PS4 VR Worlds
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

299 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

247 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:GP4050234
Kód výrobce:PS719854555
 

 
Nový svět virtuální reality
Ponoř se do nových světů s těmito pěti novými zážitky ve virtuální realitě – všechny jsou exkluzivní pro PlayStation®VR.

Datum vydání: 13.10.2016
Žánr: Akční / Dobrodružné / Sportovní
Vydavatel: SIEE
Výrobce: SIE London Studio

Nový svět virtuální reality
Vytvořeno pro PS VR
Vstup do světa PlayStation® VR Worlds a užívej si pět jedinečných a exkluzivních zážitků pro PlayStation®VR.
Postav se tváří v tvář velkému bílému žralokovi, prodírej se skrz rozpadající se vesmírné vraky, vyhýbej se rušnému provozu, pokus se přežít ve futuristických sportovních utkáních nebo se zúčastni drsného gangsterského thrilleru v Londýně.

Hlavní obsah

   Velká spousta různého obsahu a odlišných herních žánrů, které nádherně představují vynalézavý VR design, nejlepší efekty ve své třídě a binaurální zvukový doprovod.
   Obsahuje plné verze kritiky oceněných zážitků s VR The London Heist, VR Luge a Ocean Descent a k tomu nové herní režimy, výzvy VR World a mnohé další.
   Zápol s kamarády doma v obýváku nebo s dalšími hráči z celého světa a zapiš se do žebříčků VR Worlds.
   Díky nejrůznějším světům a ohromující síle VR tu každý, od příležitostných hráčů až po herní veterány, objeví něco nového a báječného.

Velká londýnská loupež - The London Heist
Zahraj si za gangstera v drsném londýnském podsvětí East-endu. Připrav se na dramatickou loupež, uprchni v bleskurychlé horečce a pak odolej brutálnímu výslechu, který končí děsivě obtížnou volbou…

Do hlubin oceánu - Ocean Descent
Ponoř se do hlubin podmořského dobrodružství v bezpečnostní kleci a sleduj život v oceánu všude kolem sebe. V průběhu výpravy do hlubin tě čekají úchvatné výhledy, ztracené tajemství i extrémní nebezpečí.

Sběračova pouť - Scavengers Odyssey
Naloď se na palubu dynamického mimozemského plavidla, které si poradí s každým prostředím, a vydej se na průzkum zrádné mlhoviny, kde na tebe čeká velmi cenný mimozemský artefakt. Přeskakuj celé kaňony, prodírej se obřími mimozemskými vraky a střílej po nepřátelských příšerách, které ti brání v cestě k záhadnému pokladu.

Na saních - VR Luge
Užívej si adrenalinové pouliční závody pouhých několik centimetrů nad asfaltem. Proplétej se mezi všudypřítomnými automobily, vyhni se sesuvům půdy, prosvišti pod velkými náklaďáky a jako první dojeď do cíle.

Míčovaná - Danger Ball
Zahraj si jedinečný kompetitivní sport budoucnosti, ve kterém záleží jen a pouze na vítězství. Vylepšuj si dovednosti, znič své rivaly a přežij, abys zvítězil v turnaji. Vyhraj, nebo padni.
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi