Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

PS4 The Last of Us: Remastered

Exa kód : GP4050287
 
 
 
 

 

PS4 The Last of Us: Remastered
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Hororová hra plná plížení a likvidování nepřátelských lidí i různých druhů zombie. Ve hře ovládáte hlavního hrdinu Joela, kterému pomáhá v přežití mladičká dívenka Ellie. Klíčem k úspěchu je pouze jejich dokonalá spolupráce.
 
 

199 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

164 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hororová hra plná plížení a likvidování nepřátelských lidí i různých druhů zombie. Ve hře ovládáte hlavního hrdinu Joela, kterému pomáhá v přežití mladičká dívenka Ellie. Klíčem k úspěchu je pouze jejich dokonalá spolupráce.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:GP4050287
Kód výrobce:PS719406617
 

 

Verze Remastered bude obsahovat základní plnou hru s vylepšenou grafickou částí a přibude navíc i příběhové rozšíření Left Behind i mapy do multiplayeru Abandoned.

Hororová hra plná plížení a likvidování nepřátelských lidí i různých druhů zombie. Ve hře ovládáte hlavního hrdinu Joela, kterému pomáhá v přežití mladičká dívenka Ellie. Klíčem k úspěchu je pouze jejich dokonalá spolupráce, kterou lze docílit díky pokročilé umělé inteligenci společnice a obtížnost hry je zaručena dobrou AI nepřátel.

Moderní morová rána zdecimovala počty obyvatel a z některých se stávají obávanými zombie, které mají pořád hlad. Města jsou opuštěná a pomalu je začíná přetvářet divoká příroda. Oba naši hrdinové se vydávají na velmi nebezpečnou cestu napříč Spojenými státy, aby se zachránili.

Při likvidování nepřátel můžete používat nejrůznější střelné zbraně, cihly nebo například trubky, které při své cestě najdete. Pozor si ale dávejte u zbraní, které vydávají hlasité zvuky. Nevíte nikdy, kdo Vás v okolí může zaslechnout a zničit skupinu odolných nemrtváků nebude jen tak snadné.

Zombie jsou dělení na dva druhy, mezi které patří Runneři, kteří jsou citlivý na pohyb a pokud se nebudete hýbat, budete pro ně neviditelný. Další vývojovým stupněm jsou Clickeři, kteří reagují na zvuky a patří mezi nejobávanější nepřátele ve hře.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi