Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

PS4 NHL 18

Exa kód : GP4050263
 
 
 
 

 

PS4 NHL 18
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
NHL 18 pro PS4
 
 

455 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

376 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

NHL 18 pro PS4

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Electronic Arts

Exa kód:GP4050263
Kód výrobce:EAP454531
 

 

NHL 18 přináší kreativitu mladých superhvězd současné NHL prostřednictvím nového ovládání v útočné třetině a zcela nového ovládání Defensive Skill Stick. Vyzkoušejte rychlý arkádový hokej tři na tři v režimu NHL Threes nebo si vytvořte vlastní 32. tým NHL, zúčastněte se nového rozšiřovacího draftu a kompletně změňte tvář celé ligy.

LED JE VAŠÍM HŘIŠTĚM
V útoku budete mít k dispozici zcela nové finty a kličky, jako například bleskovou střelu mezi nohama, kličku jednou rukou, bekhendovou stahovačku a mnohé další. V obraně budete mít díky zcela novému ovládání Defensive Skill Stick vše potřebné k eliminaci soupeřova útoku. K pokrytí prostoru a linií přihrávek lze využít napadání hokejkou, vypíchnutí puku s natažením nebo zametání holí.

ARKÁDOVÝ HOKEJ 3 NA 3
Představujeme nový režim NHL Threes, který se ponese ve znamení akčního a frenetického hokeje 3 na 3. Zcela nový arkádový hokejový zážitek nabídne hráčům rychlejší akci, tvrdé hity a jednoduchou hratelnost, kde padá spousta skvělých gólů.

ZAŽIJTE ROZŠÍŘENÍ NOVÉ NHL
V Režimu Organizace změňte tvář celé NHL díky novince v podobě rozšiřovacího draftu, v jehož rámci si můžete vytvořit 32. tým NHL a kompletně tak přetvořit ligu. Zapojte se do autentického rozšiřovacího draftu, v němž bude vaším úkolem vybrat si nejlepší hokejisty z ligy, dejte dohromady unikátní soupisku hráčů a ujměte se manažerské pozice a postarejte se o vše kolem týmu, obchodů a zápasů.

UTVOŘTE TÝM, NEBO HRAJTE SVÝM STYLEM
Ať už se rozhodnete pro kooperativní či soutěžní hraní, off-line hru z pohodlí domova, nebo on-line zápolení až ve 12 hráčích, NHL 18 nabízí více než 64 kombinací, jak hrát lokálně nebo přes internet. Ve srovnání s předchozími tituly ze série NHL přináší NHL 18 více možností hraní s přáteli a soupeři, a to bez ohledu na váš herní styl.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ licence  Plná hra
Typ distribuce  Krabicová
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi