Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

PS4 FIFA 19 - Champions Edition

Exa kód : GP4050282
 
 
 
 

 

PS4 FIFA 19 - Champions Edition
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Zahrajte si ve FIFA 19 fotbal na té nejvyšší klubové úrovni. UEFA Champions League, Europa League a Super Cup přinesou hráčům rozsáhlé turnajové možnosti, oficiální audiovizuální prezentaci a zcela nový komentátorský tým ve složení Derek Rae a Lee Dixon.
 
 

2 237 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 849 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 112  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zahrajte si ve FIFA 19 fotbal na té nejvyšší klubové úrovni. UEFA Champions League, Europa League a Super Cup přinesou hráčům rozsáhlé turnajové možnosti, oficiální audiovizuální prezentaci a zcela nový komentátorský tým ve složení Derek Rae a Lee Dixon.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Electronic Arts

Exa kód:GP4050282
Kód výrobce:EAP420615
 

 

CESTA: ŠAMPIONI

Staňte se šampiony prostřednictvím příběhů Alexe Huntera, Dannyho Williamse a Kim Hunterové. Všechny postavy budou na své cestě čelit rozhodnutím, která určí jejich další kariéru, a fotbalovým výzvám. Doveďte tyto tři hvězdy ke slávě v UEFA Champions League, nebo na mezinárodní scéně.


Staňte se součástí nejoblíbenějšího režimu série FIFA a vybudujte si vysněný tým z tisíců dostupných hráčů. Nový FUT 19 nabídne živý obsah z UEFA Champions League, zcela nový zápasový režim Division Rivals a další lákadla.


Zahrajte si nejprestižnější klubovou pohárovou soutěž UEFA Champions League. Legendární Liga mistrů je protkána do každého režimu ve FIFA 19, což s sebou přináší zcela nové způsoby hraní.

NOVÉ FUNKCE

Díky novým prvkům hratelnosti budete mít v EA SPORTS FIFA 19 pod kontrolou každý moment na hřišti, ať už se to týká zápasové taktiky, nebo techniky s míčem. Těšit se můžete na úplně nový systém aktivního zpracování míče, jenž mění způsob ovládání balonu, dynamické taktiky přinášející větší možnosti při nastavování týmu, souboje 50/50, při nichž o výsledku souboje o volný míč rozhodnou reakce uživatelů a fyzické vlastnosti hráčů, a načasované zakončení vylepšující kontrolu uživatele nad střelbou.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ distribuce  Krabicová
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi