Produkt je vyřazen!
 

 

Polar Loop 2 Powder White

Exa kód : PLR000004
 
 
 
 

 

Polar Loop 2 Powder White
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Fitness náramek
 
 

2 390 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 975 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 120  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Polar

Exa kód:PLR000004
Kód výrobce:90054937
 

 

Fitness náramek Polar Loop 2

S fitness náramkem Polar Loop 2 získáte dokonalý přehled o vaší fyzické aktivitě a notifikace na zápěstí. Polar Loop 2 sleduje veškerý pohyb během celého dne a ukazuje vám jeho přínos pro zdraví a celkovou kondici. Zdravější životní styl přináší větší pohodu a více elánu. Polar Loop 2 je skvělým doplňkem jak toho dosáhnout.

Každý den dokonalý přehled o plnění cílů

Polar Loop 2 zaznamená každý váš krok a pohyb. Můžete pak pohodlně kontrolovat náramek nebo aplikaci v mobilním telefonu a budete přesně vědět kolik vám ještě chybí pro splnění denního cíle pohybové aktivity. Chytrý „našeptávač“ tělesné aktivity Activity Guide bude nabízet tipy, jak toho dosáhnout. Aplikaci pro mobilní telefony snadno stáhnete z App Store a Google Play.

Webová služba Polar Flow

Díky webové službě Polar Flow zjistíte, že i ten nejmenší pohyb a změna každodenních zvyků může znamenat posun na cestě za lepší kondicí a životním stylem. Žít aktivně nebylo nikdy tak snadné a ani tak zábavné jako s náramkem Polar Loop.

Trénujte efektivněji

Polar Loop 2 se může stát také chytrým partnerem při tréninku. Pořiďte si také snímač tepové frekvence H7, který dokonale spolupracuje s Polar Loop 2 a přináší tak ještě detailnější přehled o výkonech a umožní vytěžit ze sportovní aktivity ještě více.

Sledujte svůj spánek

Vezměte si náramek do postele a nechte ho automaticky sledovat váš spánek. V aplikaci Polar Flow pak můžete zjistit, jak dlouho a kvalitně jste spali. Pokud potřebujete probudit, může zařízení Loop 2 v požadovaném čase začít jemně vibrovat a svítit.

Notifikace na zápěstí

S Polar Loop 2 můžete na zápěstí přijímat chytrá vibrační upozornění na příchozí hovory, přijaté zprávy i upozornění kalendáře (pouze pro systém iOS).

Klíčové vlastnosti

Fitness náramek Polar Loop 2 umožní sledování fyzické aktivity 24 hodin denně 7 dní v týdnu a notifikace o událostech na zápěstí. Nabízí řadu funkcí mezi které patří - průvodce fyzickou aktivitou, přínos tělesné aktivity, zóny aktivity, chytré kalorie, kroky, délka a kvalita spánku, vzdálenost naměřená při aktivitě nebo upozornění na neaktivitu. Umožní pokročilou analýzu aktivity v mobilní aplikaci a webové službě Polar Flow, kde najdete také tréninkový deník. Náramek je odolný vodě WR20, je vybaven displejem z 85 LED diod a dobíjecí baterie vydrží až 8 dnů při nepřetržitém sledování aktivity a tréninku po dobu 1 hodiny denně. Přenos dat je zajištěn USB kabelem nebo technologií Bluetooth Smart.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fitness náramek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi