Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Pioneer SE-C7BT-B

Exa kód : PIO163778
 
 
 
 

 

Pioneer SE-C7BT-B
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Černá, Špunty, S mikrofonem, Bluetooth, Min. frekvenční rozsah 5 Hz, Max. frekvenční rozsah 22 kHz
 
 

1 252 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 035 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 63  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Pioneer

Exa kód:PIO163778
Kód výrobce:SE-C7BT-B
 

 

Bluetooth pecková sluchátka Pioneer SE-C7BT, černá
Skvělá, designová bluetooth sluchátka umístěna na jednom flexibilním a poddajném silikonovém kabelu.

  • Bluetooth a NFC
  • hands-free
  • jedno-kabelový design

Špičkový zvuk
Sluchátka jsou vybavena hliníkovým pouzdrem, základnou pro snížení vibrací a výkonnými 8mm drivery. Samozřejmostí sluchátek je pak vynikající reprodukce basů a jasně znějící střední rozsah pro úžasné vokály.

Podpora Bluetooth a NFC
Sluchátka jsou bezdrátová, navržena pro maximální svobodu při poslechu hudby, a to nejen na cestách, ale třeba i během cvičení. Kromě technologie Bluetooth podporují také NFC technologii, díky které stačí ke spárování sluchátek s dalším zařízením pouhý dotyk!

Podpora hands-free
Sluchátka jsou vybavena mikrofonem a funkcí přijetí či ukončení hovoru, takže je můžete využít například pro telefonování, při kterém budete mít volné ruce a můžete se tak v klidu věnovat dalším činnostem bez jakéhokoliv omezení.

Bezkonkurenční pohodlí
Sluchátka jsou ultra-lehká, vyrobena z hliníkové slitiny s texturovaným povrchem a umístěna na jednom silikonovém flexibilním a poddajném kabelu. Kabel je skvělým řešením, pokud potřebujete sluchátka rychle smotat a uložit do kapsy anebo je můžete díky němu nechat volně viset na krku. Celkový design sluchátek pak také podporuje barevná koordinace všech prvků.

Aplikace Pioneer pro notifikace
Jedná se o velmi užitečnou aplikaci, která nahlas oznamuje například příjem SMS či e-mailu. Aplikace vás také upozorní v případě upomínek vašeho kalendáře, titulků novinek v reálném čase a mnoho dalšího.

Klíčové vlastnosti:
Minimalistická pecková sluchátka s hliníkovým pouzdrem, základnou pro snížení vibrací a s výkonnými 8 mm drivery. Podpora Bluetooth v4.1 a NFC. Párování až pro 8 zařízení. Aplikace Pioneer Notification. Sluchátka jsou umístěna na jednom silikonovém kabelu. Sluchátka disponují mikrofonem a tlačítky pro příjem a ukončení hovoru. Samozřejmostí sluchátek je jednoduché ovládání zvuku. Dobíjecí Lithium-iontová akumulátorová baterie sluchátek 3,7 V vystačí až na 7 hodin poslechu. Frekvenční odezva 5 Hz – 22 kHz. Hmotnost 20 g.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Špunty
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ne
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
5 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
22 kHz
Podpora NFC 
 
 
Podpora NFC
Jedná se o technologii, která umožňuje přenos dat na velmi krátkou vzdálenost např. mezi telefonem a bezdrátovým reproduktorem, sluchátky či chytrou televizí. Obvykle se používá pro párování nebo přenos základních nastavení. Tuto technologii musí podporovat obě použitá zařízení.
 
 
 
 
 
Ano
Ovládání hlasitosti 
 
 
Ovládání hlasitosti
Možnost upravit hlasitost pomocí ovadače na kabelu nebo přímo na vlastních sluchátkách.
 
 
 
 
 
Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis: Elvia, Poděbradská 188/51, 198 00 Praha 9, tel: 220 311 190, e-mail: servis@elvia.cz nebo TS NOVA, Na Spojce 5, 702 00 Ostrava - Přívoz, tel: 596 112 446, e-mail: servis@tsnova.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi