Philips Sonicare for Kids Pink HX6352/42

Exa kód : PHB161794
 
 
 
 

 

Philips Sonicare for Kids Pink HX6352/42
 
 
 
 
 
 
 
Akce
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sonický kartáček Philips Sonicare For Kids s podporou technologie Bluetooth spolupracuje se zábavnou aplikací, která dětem pomáhá čistit zuby déle a lépe. Děti se tak baví a zároveň se učí návyky, které jim vydrží po celý život.
 
 

1 055 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

872 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 53  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sonický kartáček Philips Sonicare For Kids s podporou technologie Bluetooth spolupracuje se zábavnou aplikací, která dětem pomáhá čistit zuby déle a lépe. Děti se tak baví a zároveň se učí návyky, které jim vydrží po celý život.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHB161794
Kód výrobce:HX6352/42
 

 

Philips Sonicare for Kids Pink HX6352/42
Elektrický zubní kartáček Philips Sonicare For Kids HX6352/42 pomůže vašim dětem správně pečovat o své zuby. O vše se postará zábavná aplikace s postavičkou, která dítě provede celým procesem čištění. Hlavice provádí až 62 000 pohybů za minutu.

2 režimy

Tento model nabízí 2 režimy výkonu. Nízký je určený pro děti od 3 let, vyšší pak pro děti starší 7 let. Součástí balení jsou také 2 kartáčkové hlavice, které jsou navrženy tak, aby šetrně pečovaly o ústa v klíčových fázích jejich vývoje.

Komfortní použití

Hlavice zařízení je pogumovaná, čímž dokonale chrání rostoucí zoubky. Ergonomická rukojeť se bez problému vejde do malých rukou. Prostorný design je také zárukou, že rukojeť mohou bez problému uchopit rodiče. Zařízení má robustní vzhled, díky kterému jej můžete natáčet do vodorovné i svislé polohy.

Zábavný design

Součástí sady je 10 veselých samolepek, s jejichž pomocí si mohou děti kartáček personalizovat. Na výběr budou mít z 8 motivů, které mohou libovolně měnit.

98% spokojenost

V aplikaci si lze mimo jiné zobrazit, jak dobře se o své zuby starají. Podle toho také získávají odměny. 98 % dotázaných rodičů pokládá tento systém za účinný. Děti lze totiž snáze přimět k péči o chrup a k získání návyků, které jim vydrží po celý život.

Interaktivní aplikace

Aplikace Philips Sonicare For Kids se pomocí technologie Bluetooth propojí s kartáčkem. Následně formou hry pomáhá dětem, aby se naučily správně pečovat o své zuby. Hrou je provádí postavička Sparklyho, která je motivuje k lepší péči o svůj o chrup. Aplikace zaznamenává jejich celkový výkon a zobrazuje také přesné obrazové pokyny.

Dlouhá paměť

Přístroj má integrovanou paměť a časovou známku, které si zapamatují podrobnosti o začátku, průběhu a konci čištění. Zapamatovat si přitom dokáže až 20 údajů, které se nahrají do aplikace, jakmile ji znovu zapnete. V jejím kalendáři si poté můžete zobrazit, jaké dělala vaše ratolest pokroky.

Funkce KidTimer a KidPacer

Cílem této funkce je naučit děti, aby si čistily zuby doporučené 2 minuty. Na displeji telefonu je proto vyobrazený kouč, který ukazuje, jak správně pečovat o jednotlivé části úst a zároveň hlídá, aby se každému kvadrantu dostalo rovnoměrné péče.

Sonická technologie

Philips Sonicare se díky dynamickému působení snadno dostane mezi zuby a k linii dásní. Za vteřinu provádí více než 500 stěrů, čímž kompenzuje to, že se děti v čištění teprve zdokonalují. Tento model je až o 75 % účinnější než manuální kartáček.

Obsah balení

  • Kartáček Sonicare for Kids
  • Dětská hlavice Standard (7+)
  • Dětská hlavice Mini (3+)
  • Nabíječka
  • 10 samolepek

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Elektrický zubní kartáček
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Technologie čištění  Sonická
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi