Produkt je vyřazen!
 

 

Philips SC1997/00

Exa kód : PHB161749
 
 
 
 

 

Philips SC1997/00
 
 
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Šetrné a dlouhodobé odstranění chloupků, pro použití na těle a obličeji, 15 minut na úpravu nohou od kolen dolů, >250 000 záblesků, mimořádně dlouhý kabel
 
 

6 899 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

5 702 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 345  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Šetrné a dlouhodobé odstranění chloupků, pro použití na těle a obličeji, 15 minut na úpravu nohou od kolen dolů, >250 000 záblesků, mimořádně dlouhý kabel

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHB161749
Kód výrobce:SC1997/00
 

 

Lumea Advanced IPL technologie na odstraňování chloupků

Šetrné a dlouhodobé odstranění chloupků.

Systém Philips Lumea Advanced umí hotové zázraky, pokud jde o zabránění dorůstání chloupků na těle a obličeji. Pravidelně aplikované jemné světelné impulzy udrží hedvábně hladkou pokožku každý den. Zobrazit všechny výhody

Přizpůsobeno pro bezpečné a efektivní použití doma

Systém Philips Lumea využívá inovativní technologii na bázi světla nazvanou IPL (Intense Pulsed Light), která je odvozena od technologie využívané v profesionálních salonech krásy. Společnost Philips tuto technologii přizpůsobila pro bezpečné a efektivní použití v pohodlí domova. Společnost Philips úzce spolupracovala s předními dermatology a vyvinula přelomový systém odstranění chloupků. Po více než 10 let jsme prováděli rozsáhlý spotřebitelský průzkum za účasti více než 2 000 dobrovolnic.

Radujte se z hladké pokožky každý den

Philips Lumea působí na kořínky chloupků jemnými světelnými záblesky. Tím se postupně snižuje počet chloupků, které vám na těle rostou. Opakované používání zanechá vaši pokožku nádherně hladkou a jemnou.

Účinné bez námahy

Naše klinické studie prokázaly významné omezení růstu chloupků po pouhých čtyřech ošetřeních, vždy s odstupem dvou týdnů. Jejich následkem byla pokožka hladká a bez chloupků. Pokud chcete tyto výsledky udržet, stačí ošetření opakovat podle potřeby. Doba mezi ošetřeními se může lišit na základě individuální doby dorůstání chloupků. – Tento obrázek zvětšíte kliknutím na obrázek v galerii v horní části této stránky

Vhodné pro širokou škálu typů chloupků i pokožky

Systém Philips Lumea je účinný na chloupcích barvy (přirozeně) tmavé blond, hnědé a černé. Stejně jako u jiných ošetření na této bázi NENÍ systém Philips Lumea efektivní u chloupků zrzavých, světle blond nebo bílých/šedivých. Tento výrobek rovněž NENÍ vhodný pro tmavou pokožku.

Bezpečné a efektivní i na citlivých partiích

Můžete bez problémů použít na odstranění chloupků na obličeji (horní ret, brada a kotlety) a tělesných partií včetně nohou, podpaží, oblasti bikin, břicha a paží.

Rychlá aplikace díky velkému ústí přístroje

Rychlá aplikace na velké oblasti – například nohy – díky velkému ústí přístroje.

Přesný nástavec pro mimořádně bezpečné použití na obličeji

Díky přídavnému vestavěnému filtru světla je možné jej bezpečně použít v oblasti nad horním rtem, na bradě, tvářích a dalších citlivých oblastech.

Integrovaný snímač odstínu pokožky

Vestavěný snímač odstínu pleti na začátku každého použití a občas i v jeho průběhu odstín ošetřované kůže. Jestliže zjistí, že je na tento produkt příliš tmavý, automaticky zastaví vysílání impulzů.

Jemné použití

Jemné k pokožce.

Žádné výměnné díly, žádné skryté náklady

Systém Philips Lumea představuje kompletní řešení dodávané tak, aby byl ihned připraven k použití. Ještě zajímavější je, že nepotřebujete žádné náhradní lampy ani gely.

Režimy posouvání a záblesku pro pohodlnější aplikaci

Hlavní režim aplikace umožňuje posuvný pohyb pro pohodlnější a nepřerušovanou aplikaci.

Pět nastavitelných stupňů světla pro různé energetické nastavení

Systém Philips Lumea má pět nastavitelných stupňů světelné energie, které zajistí jemné, ale účinné ošetření. Při správném použití je ošetření IPL systémem Philips Lumea bezpečné a jemné a lze je aplikovat i na citlivou pokožku a choulostivé tělesné partie.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi