Produkt je vyřazen!
 

 

Philips S6620/11

Exa kód : PHB161767
 
 
 
 

 

Philips S6620/11
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektrický holicí strojek, mokré i suché oholení, MultiPrecision břity, hlava MultiFlex, Aquatec systém, LED displej, nastavení rychlosti otáčení, ergonomická rukojeť, doba nabíjení 1 hodina, výdrž baterie 60 minut
 
 

2 690 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 223 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 134  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elektrický holicí strojek, mokré i suché oholení, MultiPrecision břity, hlava MultiFlex, Aquatec systém, LED displej, nastavení rychlosti otáčení, ergonomická rukojeť, doba nabíjení 1 hodina, výdrž baterie 60 minut

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHB161767
Kód výrobce:S6620/11
 

 

Philips Series 6000 S6620/11, modrá
Ať už chcete odstranit několikadenní strniště, nebo jen krátké vousy, holicí strojek Philips Series 6000 S6620/11 je vybaven MultiPrecision břity díky nimž dosáhnete hladkého oholení i u velmi krátkých vousů. Tomu napomáhá i flexibilní hlava MultiFlex, která se pohybuje 5 různými směry. Díky tomu do detailu sleduje kontury obličeje a vy tak můžete snadno a rychle dosáhnout perfektně hladkého oholení.

Mokré i suché oholení
Strojek je vybaven Aqatec Wet & Dry systémem, který umožňuje suché i mokré oholení. Záleží tedy na vašich preferencích. Holit se můžete na suchu, ve sprše, za použití gelu nebo pěny.

Zabraňuje poraněním
Odteď už se nemusíte obávat podráždění, škrábanců ani říznutí. Strojek je totiž vybaven hned několika ochrannými systémy, které těmto nepříjemnostem dokáží zabránit. Holicí kroužky jsou přikryty speciální hladkou vrstvou, která zamezuje tření a snižuje tak podráždění pokožky. Její ochranu zajišťuje také zakulacený profil hlavy. Ta díky němu hladce klouže po pokožce, aniž by vám hrozilo říznutí.

Snadná údržba, dlouhá výdrž
Údržba strojku je velmi jednoduchá. Holicí hlavu lze totiž snadno vysunout a opláchnout pod tekoucí vodou. Přístroj je vybaven výkonnou lithium-iontovou baterií, kterou lze nabít za 1 hodinu. Plně nabitá baterie má výdrž až 60 minut. Nemusíte však čekat hodinu, už po 5 minutách nabíjení můžete strojek použít na jedno krátké oholení.

Jednoduché ovládání
Pohodlné držení strojku zajišťuje ergonomická rukojeť, která je navíc vybavena LED displejem, na němž si můžete jednoduše ověřit stav baterie a další důležité informace o aktuálním stavu strojku. Na rukojeti si také můžete přizpůsobit rychlost otáčení tak, aby pro vás bylo holení co nejpohodlnější.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Holící strojek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi