Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Philips S5587/10

Exa kód : PHB161863
 
 
 
 

 

Philips S5587/10
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Holicí strojek Philips řady 5000 se stará o účinné oholení a nyní dokáže zastřihnout jedním tahem ještě více vousů*. Je vybaven progresivní technologií SkinIQ, což mu umožňuje vnímat a přizpůsobovat se hustotě vousů a dopřát tak větší pohodlí vaší pokožce
 
 

2 589 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 140 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 129  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Holicí strojek Philips řady 5000 se stará o účinné oholení a nyní dokáže zastřihnout jedním tahem ještě více vousů*. Je vybaven progresivní technologií SkinIQ, což mu umožňuje vnímat a přizpůsobovat se hustotě vousů a dopřát tak větší pohodlí vaší pokožce

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHB161863
Kód výrobce:S5587/10
 

 

Shaver series 5000 Elektrický holicí strojek pro mokré a suché holení

Účinné holení a šetrnost k pokožce.

Holicí strojek Philips řady 5000 se stará o účinné oholení a nyní dokáže zastřihnout jedním tahem ještě více vousů*. Je vybaven progresivní technologií SkinIQ, což mu umožňuje vnímat a přizpůsobovat se hustotě vousů a dopřát tak větší pohodlí vaší pokožce.

Větší zastřihovací výkon při každém tahu

Díky až 90 000 střihům za minutu oholí silné, ale jemné břity SteelPrecision tohoto holícího strojku Philips jedním tahem více vousů**, což vám zajistí čisté a pohodlné holení.

Holicí strojek se silou pro zkrocení každých vousů

Elektrický holicí strojek má inteligentní senzor vousů, který zjišťuje hustotu vousů 125krát za sekundu. Technologie automaticky přizpůsobuje střihací výkon, čímž umožňuje snadné a jemné holení.

Kopíruje obrysy vaší tváře

Elektrický holicí strojek Philips je navržený, aby kopíroval kontury vašeho obličeje a má zcela flexibilní hlavy otáčející se ve 360 stupních, což vám dopřeje důkladné a pohodlné oholení.

Zajistí vousům nejlepší pozici k oholení

Nový přesný holicí strojek je vylepšený o kanálky k nasměrování vousů, které vaší pokožce zajistí optimální a pohodlné oholení.

Otevření jediným dotykem pro snadné čištění

Elektrický holicí strojek se čistí stisknutím tlačítka. Jednoduše otevřete holicí hlavu a opláchněte ji vodou.

Vyberte si pohodlné suché nebo osvěžující mokré oholení

Holicí strojek pro mokré a suché holení, který se přizpůsobuje vašim preferencím. Oholte se pohodlně na sucho nebo použijte vaši oblíbenou pěnu či gel a užijte si osvěžující mokré oholení.

Zarovnejte knír a kotlety

Upravujte svůj knír a kotlety pomocí výklopného zastřihovače a snadno dolaďte svůj vzhled.

60 minut holení po hodině nabíjení

Holicí strojek na doma i na cesty. Na jedno hodinové nabití se můžete 60 minut holit nebo strojek můžete připojit do zásuvky k okamžitému a nepřetržitému výkonu.

Plné dobití za jednu hodinu

S výkonnou a energeticky úspornou lithium-iontovou baterií holicí strojek Philips plně nabijete za pouhou 1 hodinu. Spěcháte? Zapojte holicí strojek na 5 minut do elektřiny a získejte dostatek energie na 1 kompletní oholení.

Elektrický holicí strojek s certifikátem Eco passport

Ve společnosti Philips usilujeme o ekologičnost ve všech aspektech tvorby výrobku. Naše holicí břity jsou vyrobeny ze 100% obnovitelných zdrojů a obaly jsou vyrobeny z recyklovatelných materiálů. Všechny holicí strojky jsou dodávány s certifikátem Eco passport.

Intuitivnější holení

S tříúrovňovým displejem LED snadno zjistíte, kolik kapacity baterie zbývá. Váš holicí strojek Philips vám nejen oznámí, kdy je potřeba strojek nabít, ale navíc má indikátory zámku, čištění a výměny holicí hlavy.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Zastřihavač
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi