Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Philips Prestige BHS830/00

Exa kód : PHB161910
 
 
 
 

 

Philips Prestige BHS830/00
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Žehlička na vlasy, Barva Bílá
 
 

4 189 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 462 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 209  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHB161910
Kód výrobce:BHS830/00
 

 

Žehlení vlasů na míru

Technologie SenseIQ pro žehlení vlasů na míru. Vnímá. Aktivní digitální senzor měří teplotu vašich vlasů více než 20 000krát během jedné úpravy účesu. Přizpůsobí se. Inteligentní mikroprocesor automaticky upravuje teplotu, aby se zabránilo přehřátí vlasů. Pečuje. Naše technologie snímání teploty a její přizpůsobení chrání vlasy při úpravě účesu a uchová až 70 % jeho přirozené vlhkosti.

Vlasy zůstanou silné

Je dokázáno, že žehlička na vlasy s technologií SenseIQ uchová až 93 % síly vašich vlasů. Zajistí, že vaše vlasy budou uvnitř vždy zdravé a na pohled elegantní a lesklé.

Systém Tetra Ionic pro lesklé vlasy

Se systémem Tetra Ionic vaše vlasy pocítí obohacující iontovou péči. Patentovaný design uvolňuje miliony iontů pomocí 4 speciálních trysek umístěných po obou stranách žehličky. Pečující molekuly odstraňují statickou elektřinu, eliminují zacuchání a dodají vašim vlasům dokonalý lesk.

Snímá teplotu vlasů

Jedinečné vlasy vyžadují jedinečnou péči. Žehlička na vlasy Philips Series 8000 SenseIQ se vám přizpůsobuje s každým tahem. Její aktivní digitální snímač měří teplotu vašich vlasů více než 20 000krát během každé úpravy účesu a zajistí vám tak zážitek na míru pokaždé, když potřebujete vlasy upravit.

Přizpůsobuje výkon žehlení vlasů a zabraňuje přehřívání

Inteligentní mikroprocesor je mozkem, který řídí technologii SenseIQ. Neustále analyzuje a upravuje teplotu. Žehlička na vlasy přizpůsobuje teplo vašim vlasům a zabraňuje přehřátí. Zároveň vždy poskytuje výkon stylingu, jaký očekáváte.

Pečuje o vaše vlasy jedinečně

Dopřejte svým vlasům exkluzivní péči, jakou si zaslouží. Žehlička na vlasy s technologií SenseIQ dokáže uzamknout až 70 % přirozené vlhkosti vašich vlasů a zajistit tak hladké, zdravě vypadající vlasy plné lesku.

Klouzání bez tahání

Klouže po povrchu vlasů bez tahání díky mimořádně hladkým destičkám, které jsou speciálně ošetřeny proti tření.

Snadné žehlení vlasů díky 3 režimům úprav

Stisknutím tlačítka vyberte jeden ze tří režimů podle typu vlasů: Rychlý režim. Zahřívá na teplotu 210 °C pro vlasy, které se obtížně narovnávají. Normální režim. Zahřívá na 190 °C pro použití na vlnité vlasy. Šetrný režim. Zahřívá na teplotu 170 °C a používá se na jemné anebo barvené vlasy. Z důvodu ochrany vlasů se funkce SenseIQ automaticky aktivuje ve všech režimech.

Precizní styling díky chladnému konci

Chcete si vytvořit vlny? Žádný problém. Vložte pramen vlasů mezi destičky a otáčejte žehličkou směrem dovnitř nebo ven a současně jí po vlasech klouzejte. Uchopte chladný konec volnou rukou, abyste měli lepší kontrolu a mohli precizněji pracovat.

Pohodlný styling s rolovacím pouzdrem

Stylové rolovací pouzdro slouží jako tepluvzdorná podložka, která vám pomůže upravit vlasy kdekoli. Žehličku na vlasy v něm také můžete mít bezpečně uloženou doma i na cestách.

Rychlý styling

Žehlička se zahřeje během několika sekund a díky destičkám, které jsou o 20 % širší***, klouže po vlasech v menším počtu tahů. Vyberte si ze 14 nastavení teploty (120–230 °C) a vytvořte si přesně takový styling, jaký potřebujete.

Technické údaje:

  • Automatické vypnutí: po 60 min
  • Otočný kabel: Ano
  • Háček na zavěšení: Ano
  • Nastavení: 3 režimy: rychlý, normální, šetrný
  • Displej LED: Ano
  • Délka kabelu: 2 m
  • Napětí: 110–240 V
  • Doba nahřátí: 15 s
  • Stylingová teplota: 120–230 °C
  • Ionizační péče: Ano, 4 ionizační trysky
  • Technologie SenseIQ: Ano

Příslušenství

  • Pouzdro
  • Tepluvzdorné rolovací pouzdro
  • Krytka chránící před teplem

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Žehlička na vlasy
Stav produktu  Nový
Barva  Bílá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi