Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Philips OneBlade QP2520/30

Exa kód : PHB161634
 
 
 
 

 

Philips OneBlade QP2520/30
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Zastřihovač vousů, 3 hřebenové nástavce na strniště
 
 

949 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

784 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zastřihovač vousů, 3 hřebenové nástavce na strniště

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHB161634
Kód výrobce:QP2520/30
 

 

Je vhodný pro všechny styly vousů, které jste si kdy přáli mít. Stačí jen zvolit vhodný hřebenový nástavec (1 mm pro strniště, 3 mm pro krátké, avšak viditelné, vousy nebo 5 mm pro delší oholení). Oživíte tak svůj vzhled během několika minut. Hlavice je snadno vyměnitelná a dokonale se přizpůsobí vaší tváři. Při standardním používání je výměna žádoucí maximálně třikrát do roka. Oboustranný břit dokonale pracuje při pohybech tam i zpět, a to bez podrážení pokožky. Díky vodotěsnému tělu lze přístroj použít i k mokrému holení ve sprše, kde ho také snadno opláchnete. Je téměř stejně velký jako klasická žiletka, ale mnohonásobně výkonnější!

Jednoduchý a kompaktní společník

Malý, avšak velmi výkonný zastřihovač, kterým snadno a rychle oholíte všechny typy vousů. Nebojte se ho použít na několikadenní strniště, dlouhý plnovous nebo hustý knírek, s tím vším si hravě poradí. Konečně máte šanci měnit svůj styl každý den!

Snadno se přizpůsobí vaší tváři

Vyměnitelná hlavice s břity se při holení flexibilně pohybuje podle tvaru tváře a poskytne vám tak pokaždé perfektní oholení. Oboustranným břitem dotvarujete požadované linie v jakémkoliv směru během několika minut. Nemusíte se však omezovat pouze na standardní hladké oholení. Pro různé délky vousů slouží 3 hřebenové nástavce (1, 3 nebo 5 mm), které můžete variabilně měnit podle nálady.

Vodotěsný pro rychlou údržbu

Nezáleží na tom, zda vám vyhovuje spíše holení na sucho či s pěnou, díky vodotěsnému povrchu je možné zastřihovač použít na oba způsoby anebo například ve sprše, kde vousy lépe změknou a snáze se holí. Pod tekoucí vodou poté přístroj jednoduše opláchnete a je to hotovo. Žebrované pogumované tělo strojku vám zajistí pohodlnou manipulaci bez obavy, že vám přístroj upadne na zem.

Stihne se nabít, mezitím co budete spát

Dopřejte si klidný 8hodinový spánek. Během této doby se váš zastřihovač nabije na plný výkon a ráno ho můžete ihned bez starostí používat po dobu 45 minut.

Výměna hlavice pouze 3x do roka!

Od teď už se nemusíte spoléhat na laciné žiletky, které vám doma vydrží ostré maximálně pár týdnů. Břity OneBlade mají dvojitou ochranu a jejich výměna je výrobcem doporučena jednou za čtyři měsíce.

Obsah balení

  • Philips QP2520/30
  • 3 hřebenové nástavce na strniště (1, 3, 5 mm)
  • Náhradní břit
  • Ochranný kryt

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Holící strojek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi