Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Philips Lumea Prestige IPL BRI958/00

Exa kód : PHB161839
 
 
 
 

 

Philips Lumea Prestige IPL BRI958/00
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Philips Lumea Prestige IPL BRI958/00- s technologií SenseIQ, podpaží, oblast linie bikin, tělo, obličej, se senzorem SmartSkin, používání bez kabelu i s kabelem
 
 

12 099 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

9 999 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 605  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Philips Lumea Prestige IPL BRI958/00- s technologií SenseIQ, podpaží, oblast linie bikin, tělo, obličej, se senzorem SmartSkin, používání bez kabelu i s kabelem

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHB161839
Kód výrobce:BRI958/00
 

 

Philips Lumea Prestige IPL BRI958/00

  • S technologií SenseIQ
  • Podpaží, oblast linie bikin, tělo, obličej
  • Se senzorem SmartSkin
  • Používání bez kabelu i s kabelem

Bezbolestné odstranění chloupků po celém těle

Splňte si sen o pokožce bez chloupků, která vydrží hladká dlouhé týdny a měsíce! Výkonný IPL epilátor Philips Lumea Series BRI958/00 s technologií SenseIQ byl vyvinut ve spolupráci s dermatology tak, aby bylo jeho užití efektivní a bezpečné i v pohodlí vašeho domova. Součástí balení jsou speciálně navržené nástavce na tvář, podpaží, tělo a oblast bikin, které se přizpůsobí vašim křivkám a typu chloupků. Přístroj navíc dokáže rozpoznat tón vaší pokožky a doporučit tak to nejvhodnější nastavení intenzity ošetření pro váš maximální komfort. Tento IPL epilátor má mimořádně dlouhou životnost (až 450 000 záblesků) a můžete jej používat i bez kabelu. Využít můžete i chytrou mobilní aplikaci, která vám usnadní plánování procedur.

Efektivní odstranění nežádoucích chloupků

IPL epilátor Philips Lumea Series chloupky odstraňuje maximálně efektivně. Studie dokazují redukci chloupků až o 92 % už po prvních třech ošetřeních. Speciálně navržené nástavce kopírují křivky těla a přizpůsobují intenzitu záblesků dané partii, aby se každé části těla dostalo té nejlepší péče. Používání ještě více usnadní režim Slide & Flash, díky kterému nebudete muset mezi jednotlivými světelnými pulzy tisknout tlačítko. I větší plochy těla, jako jsou nohy nebo záda, tak ošetříte velmi rychle. Přístroj je navíc možné používat i bez zapojeného napájecího kabelu.

Technologie SenseIQ

Díky chytré technologie SenseIQ je používání IPL epilátoru Philips Lumea Series mimořádně jednoduché. Inteligentní senzor SmartSkin dokáže zjistit, jak intenzivní ošetření vaše pokožka vyžaduje a na základě získaných dat doporučí nastavení, které je pro vás nejvhodnější. Poté stačí přiložit přístroj k pokožce a stisknutím tlačítka začít vysílat záblesky.

Šetrnost a bezpečnost na prvním místě

Každá část těla má jinou hustotu chloupků a liší se také citlivost její pokožky. Šetrnou péči pro každou oblast těla zajišťují nástavce s vestavěnými barevnými filtry a senzor SmartSkin. Proto je ošetření jemné a bezbolestné.

Skvělé výsledky na mnoha barevných typech

Odstraňování chloupků IPL metodou je účinné pro širokou škálu barev chloupků a pokožky. Je vhodné pro tmavě blond, hnědé i černé chloupky, velmi světlou až hnědou pokožku. Ošetření pulzním světlem naopak není vhodné pro velmi světlé, šedé a zrzavé chloupky a velmi tmavou pokožku.

Nástavec na tělo

Plochý nástavec na tělo propouští záblesky dostatečně velkým okénkem o velikosti 4,1 cm2. Přizpůsobuje se vašim křivkám a hustotě chloupků. Díky plochému designu je ideální pro ošetření větších ploch těla, jako jsou nohy, ruce, záda nebo břicho.

Nástavec na podpaží

S hůře přístupnými chloupky v oblasti podpaží si poradí speciální nástavec pro tuto oblast se středně velkým okénkem a konkávnímu zakřivení. Ošetření je uzpůsobeno této části těla i díky průhlednému filtru.

Nástavec na obličej

Ošetření v oblasti obličeje vyžaduje naprostou přesnost a šetrnost. Tu zajišťuje nástavec s okénkem o velikosti 2 cm2 a barevným filtrem speciálně vytvořeným pro jemnou pokožku tváře. Jemné záblesky snadno ošetří horní ret, bradu nebo čelist.

Nástavec na oblast bikin

V citlivé oblasti třísel bývají chloupky nejenom hustší, ale také silnější. Filtr nástavce na oblast bikin je extra průhledný a dokáže propustit tak intenzivní světlo, jaké váš typ pokožky vyžaduje.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi