Produkt je vyřazen!
 

 

Philips Sonicare Optimal White HX6068/12 8 ks

Exa kód : PHB161758
 
 
 
 

 

Philips Sonicare Optimal White HX6068/12 8 ks
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kartáčková hlavice W2 Optimal White je ideální pro ty, kteří chtějí více než hloubkové čištění pro odstranění skvrn zajišťující bílý, zářivý úsměv. 8 ks v balení.
 
 

934 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

772 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kartáčková hlavice W2 Optimal White je ideální pro ty, kteří chtějí více než hloubkové čištění pro odstranění skvrn zajišťující bílý, zářivý úsměv. 8 ks v balení.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHB161758
Kód výrobce:HX6068/12
 

 

Odstranění skvrn a bělejší zuby už za týden
Kartáčková hlavice Philips Sonicare Optimal White je ideální pro ty, kteří chtějí nejen hloubkové čištění, ale i odstranění skvrn na zubech pro zářivější a bělejší úsměv. Je také skvělá na udržování zářivých zubů v období mezi profesionálním bělením. To umožňuje speciálně designovaná, hustě osázená hlavice kartáčku společně s pokročilou sonickou technologií. Již po týdnu zaregistrujete viditelný rozdíl. Adaptibilní technologie každé čištění přizpůsobí právě vám a vaší ústní dutině zajistí šetrnou péči. Flexibilní design umožní proniknout i do těch nejhůře přístupných míst. Když je hlavici třeba vyměnit, kartáček vám dá pokyn k výměně na základě sesbíraných dat.

Hlavice Philips Sonicare
Umocněte péči o své zuby a dásně a dbejte na pravidelnou výměnu sonických kartáčkových hlavic Philips Sonicare. Všechny náhradní hlavice jsou kompatibilní se sonickými elektrickými kartáčky Philips Sonicare a pomáhají vám tak zajistit a udržet bělejší a zdravější zuby již během prvních dvou týdnů od začátku používání. S pravidelnou výměnou a údržbou tak budete mít neustále zářivý úsměv a ještě zdravější chrup. Balení obsahuje 8 hlavic.

Bělejší zuby mnohem rychleji
Hustší uspořádání vláken uprostřed hlavice kartáčku W Optimal White odstraňuje plak a každodenní povrchové skvrny způsobené jídlem a nápoji. Vlákna kopírují jedinečný tvar vašich zubů a dásní pro hloubkové čištění a zářivější úsměv. Až o 100 %* bělejší úsměv zaregistrujete během pouhých sedmi dnů.

Technologie Philips Sonicare
Sonický stíravý pohyb napění zubní pastu na bublinky, které útočí na plak a vhání je do mezizubních prostor a podél dásní. Současně si budou vaše zuby užívat 62 000 jemných, avšak účinných pohybů kartáčkem. Za pouhé 2 minuty získáte stejný účinek jako při měsíčním čištění manuálním kartáčkem.

Adaptabilní technologie čištění
S pokročilou sonickou technologii je každé čištění přizpůsobeno právě vám. Hlavice Optimal White se přizpůsobí jedinečným liniím vašich zubů a dásní, absorbuje přílišný tlak při čištění a umožňuje tak naplno využít sonickou technologii.

Odstranění plaku až 7× lépe
Díky flexibilnímu designu a systému vláken odstraňuje až 7x více plaku i v obtížně dostupných místech*, čímž je dosaženo skutečně intenzivního čištění podél linie dásní a mezi zuby.

Indikátor výměny hlavice
Chytrý kartáček Philips Sonicare sleduje, jak často a s jakým tlakem si zuby čistíte a upozorní vás, když je třeba hlavici vyměnit. Pokud nemáte chytrý kartáček Sonicare, stačí vám sledovat modrá vlákna - zbělají, když je třeba hlavici vyměnit.

Snadné nasazení
Kartáčková hlavice Optimal White dokonale pasuje na jakýkoli kartáček Philips Sonicare, kromě modelů PowerUp Battery a Essence. Výměna a čištění jsou jednoduché díky snadnému nasazení.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi