Produkt je vyřazen!
 

 

Philips HX3911/40

Exa kód : PHB161887
 
 
 
 

 

Philips HX3911/40
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Nová výkonná ústní sprcha Philips Sonicare představuje další úroveň čištění mezizubních prostor díky výrazným funkcím, které nabízejí pacientům novou úroveň čištění a přispívají k trvalé harmonii.
 
 

4 399 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 636 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 220  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nová výkonná ústní sprcha Philips Sonicare představuje další úroveň čištění mezizubních prostor díky výrazným funkcím, které nabízejí pacientům novou úroveň čištění a přispívají k trvalé harmonii.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHB161887
Kód výrobce:HX3911/40
 

 

Dvakrát efektivnější čištění než mezizubní kartáček
Pečujte o zdraví své ústní dutiny a užívejte si skvělý pocit z dokonale vyčištěných zubů! Ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser během okamžiku odstraní všechny nečistoty z mezizubních prostor a linií podél dásní. K přístroji patří 4 trysky, 2 standardní účinné trysky a 2 speciálně navržené trysky Quad Stream, které způsobují proudění vody ve tvaru písmene X a vytváří 4 široké proudy tak, aby se voda dostala i do těch nejhůře přístupných míst a pokryla velké plochy najednou. Hlavice trysek jsou z měkké gumy a nedráždí dásně. Součástí balení je také kompaktní pouzdro pro jejich hygienické skladování. Přístroj nabízí 4 různé režimy čištění: režim Clean pro standardní čištění stálým proudem vody, režim Deep Clean pro extra důkladné čištění, režim Sensitive pro šetrnou péči o dásně a režim Massage, ve kterém jemně masíruje a stimuluje dásně. Na výběr máte 10 různých intenzit čištění pro váš maximální komfort. Požadovanou intenzitu snadno nastavíte díky přehlednému LED displeji. Ústní sprcha je vybavená technologií Pulse Wave, díky které vás pravidelnými pulzacemi navádí od jednoho zubu k druhému a hlídá za vás, abyste každé části úst věnovali stejnou péči. Do nádržky přístroje se vejde 600 ml vody, což je množství, které vystačí na kompletní důkladné vyčištění. Po ukončení čištění stačí tělo ústní sprchy přiložit k magnetickému držáku na dokovací stanici.

Technologie Quad Stream
Speciálně navržená tryska Quad Stream zajišťuje dvakrát účinnější čištění než mezizubní kartáček. Tryska Quad Stream soustředí vodu do tvaru písmena X a vytváří čtyři proudy, kterými kompletně ošetříte celou ústní dutinu během několika málo okamžiků. Díky čištění mezizubních prostor pomáhá zbavit se zápachu z úst a vede ke zlepšení zdraví dásní. Hlavice trysky je z měkké gumy a je velmi šetrná k dásním. Lze ji snadno nasazovat a sundávat z těla přístroje.

Efektivní a snadné čištění
Dopřejte své ústní dutině tu nejlepší možnou péči. Ústní sprcha Philips Power Flosser odstraní 99,9 % zubního plaku a nečistot z mezizubních prostor, bočních plošek zubů a linie dásní. Tryska Quad Stream soustředí tryskání vody do čtyř širokých proudů. Díky tomu dochází ke zvětšení ošetřované plochy a tím k efektivnějšímu odstranění mezizubního plaku.

4 režimy a 10 intenzit
Odstraňujte nečistoty z mezizubních prostor takovým způsobem, který je vám nejpříjemnější. Ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser HX3911/40 nabízí režim Clean pro účinné čištění se stálým proudem vody, režim Deep Clean, ve kterém proud vody pulzuje pro extra důkladné čištění, režim Sensitive pro péči o citlivé zuby a režim Massage pro zklidnění a stimulaci dásní. Intenzitu ošetření snadno navolíte pomocí intuitivního LED displeje, k dispozici máte 10 úrovní.

Technologie Pulse Wave
Ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser HX3911/40 je navržena tak, aby vám čištění usnadňovala a naváděla vás k optimálnímu způsobu čištění. Díky pokročilé technologii Pulse Wave přístroj dělá mezi jednotlivými pulzacemi vody krátké přestávky a tím vám napovídá, že je čas se přesunout z ošetření jednoho mezizubního prostoru k dalšímu. Díky tomu budete mít jistotu, že jste všem místům ústní dutiny věnovali stejně času.

Tichý provoz
Používání ústní sprchy Philips Sonicare Power Flosser je velmi diskrétní. I v tom nejintenzivnějším režimu je provoz přístroje téměř neslyšný.

4 trysky
Pečujte o zdraví své ústní dutiny tak, jak právě potřebujete. Součástí balení jsou 4 trysky, které lze libovolně měnit: 2 trysky s jedním proudem vody a 2 trysky Quad Stream, které proudění vody směřují do tvaru písmene X. K přístroji patří i kompaktní pouzdro pro hygienické skladování trysek doma či na cestách.

Magnetická dokovací stanice
Po dočištění ústní dutiny stačí tělo ústní sprchy jednoduše přiložit na určené místo magnetické dokovací stanice. Nic víc dělat nemusíte, přístroj je vybavený funkcí automatického vypnutí.

600ml nádržka
K ústní sprše Philips Sonicare Power Flosser patří nádržka o objemu 600 ml, což je dostatečné množství pro kompletní ošetření celé ústní dutiny. Pro doplnění stačí pouze jednoduše odklopit víko nádržky.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Elektrický zubní kartáček
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi