Produkt je vyřazen!
 

 

Philips HTL2163

Exa kód : PHA120001
 
 
 
 

 

Philips HTL2163
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kompaktní systém reproduktorů soundbar se subwooferem pro domácí kina a televizory. Celkový výkon 120W (2x 30W a 60W), basové a výškové měniče v hlavní jednotce, virtuální 5.1 prostorový zvuk; připojení: Bluetooth, HDMI s ARC, 3.5mm jack, USB
 
 

4 950 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 091 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 248  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kompaktní systém reproduktorů soundbar se subwooferem pro domácí kina a televizory. Celkový výkon 120W (2x 30W a 60W), basové a výškové měniče v hlavní jednotce, virtuální 5.1 prostorový zvuk; připojení: Bluetooth, HDMI s ARC, 3.5mm jack, USB

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHA120001
Kód výrobce:HTL2163B/12
 

 

Reproduktor Soundbar

Silný zvuk pro jakýkoli televizor.

Vychutnejte si své oblíbené filmy a hudbu s virtuálním prostorovým zvukem a hlubokými basy prostřednictvím jediného kabelu! Reproduktor Philips Soundbar s vyhrazeným subwooferem obohatí vaši domácí zábavu také při použití s televizory, přehrávači BD/DVD, herními konzolemi a MP3 přehrávači Zobrazit všechny výhody

Virtuální prostorový zvuk pro realistický zážitek z filmů

Technologie virtuálního prostorového zvuku společnosti Philips přináší bohatý prostorový zvuk v systému s méně než pěti reproduktory. Vysoce propracované prostorové algoritmy věrně napodobují zvukové charakteristiky, které se vyskytují v ideálním vícekanálovém prostředí standardu 5.1. Každý kvalitní zdroj stereofonního signálu je přeměněn na naprosto přirozený vícekanálový prostorový zvuk. Pro vychutnání plného zvuku v celé místnosti tak již nepotřebujete další reproduktory, kabely nebo stojany.

Vstup audio, který umožňuje vychutnat si hudbu z přehrávače iPod/iPhone/MP3

Vstup audio vám umožňuje snadno přehrát hudbu přímo z iPodu/iPhonu/iPadu, MP3 přehrávače nebo laptopu přes připojení systému domácího kina Philips. Připojte své audio zařízení jednoduše ke konektoru audio a vychutnejte si hudbu prostřednictvím mimořádné kvality zvuku systému domácího kina Philips.

Systém Dolby Digital pro dokonalý zážitek z filmů

Špičkové digitální vícekanálové zvukové standardy Dolby Digital využívají toho, jak lidské ucho přirozeně zpracovává zvuk. Proto si vychutnáte kvalitní prostorový zvuk s realistickými prostorovými posuny.

Funkce EasyLink k ovládání všech zařízení HDMI CEC prostřednictvím jednoho dálkového ovladače

Sběrnice EasyLink vám umožňuje ovládat jediným dálkovým ovladačem více zařízení, například přehrávače DVD, Blu-ray, reproduktor Soundbar, domácí kino, televizory apod. Využívá standardní protokol HDMI CEC ke sdílení funkcí mezi zařízeními pomocí kabelu HDMI. Jediným stisknutím tlačítka můžete současně ovládat veškeré připojené vybavení kompatibilní s rozhraním HDMI CEC. Funkce jako pohotovostní režim a přehrávání lze nyní používat s naprostou lehkostí.

Flexibilní umístění na stěně, na nábytku nebo na podstavci

Využijte univerzálnost tohoto systému domácího kina, který můžete umístit tam, kam chcete. Na podstavci pro televizor, na stole nebo namontovaný na stěně – tento výrobek vypadá úžasně a funguje bez kompromisů. Tady máte příležitost určit, jak bude váš domov vypadat, a nevzdávat se přitom skvělého zážitku z domácího kina.

Bezdrátový přenos hudby pomocí funkce Bluetooth

Bluetooth je bezdrátové komunikační rozhraní s krátkým dosahem, které je efektivní a zároveň energeticky úsporné. Tato technologie umožňuje snadné bezdrátové připojení mezi zařízeními s rozhraním Bluetooth, takže můžete snadno přehrávat svoji oblíbenou hudbu z jakýchkoli chytrých telefonů, tabletů nebo laptopů, například i iPodu nebo iPhonu v reproduktoru kompatibilním s funkcí Bluetooth.

Vychutnejte si hudbu ve formátu MP3/WMA přímo z přenosných zařízení USB.

Nízký profil pro dokonalé umístění před televizor

Externí subwoofer umocňuje napětí v ději


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Soundbar
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi