Produkt je vyřazen!
 

 

Philips EP4341/50 Plně automatický kávovar

Exa kód : PHB161851
 
 
 
 

 

Philips EP4341/50 Plně automatický kávovar
 
 
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Automatický kávovar, Barva Černá, Tlak čerpadla 15 barů, Objem nádržky na vodu 1,8 l, Integrovaný mlýnek, Zásobník na mléko
 
 

13 889 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

11 479 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 694  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHB161851
Kód výrobce:EP4341/50
 

 

Plně automatický kávovar Philips EP4341/50 Series 4300 se může pochlubit italským designem, který dodá vaší kuchyni nádech luxusu. Jediným stiskem tlačítka si připravíte celou škálu nápojů - od silného espressa až po lahodné cappuccino. Nádoba na mléko LatteGo se postará o sametově jemnou, mléčnou pěnu a navíc se snadno používá a čistí. Kávovar je vybaven kvalitním keramickým mlýnkem s možností nastavení tloušťky mletí kávových zrn. S funkcí Coffee Customizer si můžete nastavit také 5 stupňů intenzity kávy, teplotu a velikost šálku. Svou oblíbenou kávu si můžete uložit díky 2 uživatelským profilům a k dispozici máte také profil pro vaši návštěvu. Kávovar se pyšní nadčasovým černým provedením.

  • Plně automatický kávovar Philips EP4341/50 Series 4300
  • 8 kávových nápojů jedním dotykem
  • Inovativní nádoba na mléko LatteGo pro sametově jemnou mléčnou pěnu
  • Barevný TFT displej
  • Patentovaný keramický mlýnek s 12 stupni nastavení hrubosti mletí
  • Snadné čištění a údržba
  • 5 000 šálků kávy bez odvápňování díky filtru AquaClean
  • Automatické odstraňování vodního kamene, automatické proplachování
  • Odnímatelná spařovací jednotka a nádržka na vodu
  • Nastavitelné funkce: 5 stupňů intenzity kávy, teplota a velikost šálku
  • 2 uživatelské profily + host
  • Možnost horké vody + mléčná pěna
  • Možnost použití mleté kávy
  • Barva: černá

LatteGo, nejrychlejší způsob čištění systému na mléko
Inovativní mléčný systém LatteGo dodá vašim oblíbeným kávovým nápojům sametově hladkou mléčnou pěnou. LatteGo se snadno nastavuje a nabízí nejrychlejší čištění na trhu (za pouhých 15 sekund). Intuitivní TFT displej umožňuje v pohodlí domova jediným stisknutím tlačítka snadno připravit 8 lahodných kávových nápojů. Vyberte si například espresso, černou kávu, cappuccino, flat white nebo latte macchiato. Maximálně odolné 100% keramické mlýnky jsou zárukou vždy čerstvě umleté kávy, která si zachová své aroma a zajistí perfektní chuť. Hrubost mletí kávových zrn si zvolte podle svých preferencí. Patentovaný vodní filtr AquaClean omezuje tvorbu vodního kamene. Díky němu si vychutnáte až 5 000 šálků bez nutnosti odvápnění.** Na základě spotřebitelských testů v Německu pro plně automatické kávovary (2018).
**Založeno na 8 výměnách filtrů, jak je uvedeno na přístroji. Skutečný počet šálků závisí na zvolených variantách kávy a frekvenci mytí a čištění.

Nejrychlejší čištění
Převratný systém LatteGo nemá žádné trubičky nebo jiné skryté díly. Skládá se pouze ze dvou částí. Tekoucí vodou systém LatteGo vyčistíte za pouhých 15 sekund, čímž šetří váš čas při zachování hygienických nároků. Můžete jej mýt také v myčce. Na základě spotřebitelských testů v Německu pro plně automatické kávovary (2018).

Mléčný systém LatteGo
Vaší oblíbené kávě nebude chybět bohatá, sametově jemná mléčná pěna. Unikátní systém LatteGo mléko a vzduch vysokou rychlostí promíchá v kulaté napěňovací komoře a bez rozstřiku dopřeje kávě krémovou vrstvu mléčné pěny v ideální teplotě.

8 druhů nápojů
Vychutnejte si kdykoliv své oblíbené kávové nápoje a chvíle s nimi spojené. Ať s mlékem nebo bez, plně automatický kávovar vám během okamžiku a bez námahy obstará perfektní lahodnou kávu.

100% keramické mlýnky
Se 100% keramickými mlýnky, které jsou extrémně pevné a přesné, si vychutnáte nejméně 20 000 šálků čerstvé aromatické kávy. Ani při dlouhodobém používání se nepřehřívají, a tím zachovávají chuť kávových zrn.

Filtr AquaClean
Náš patentovaný vodní filtr AquaClean zpomaluje tvorbu vodního kamene, díky čemuž vám může plně automatický kávovar sloužit co nejlépe. Přístroj vás sám upozorní na potřebu výměny filtru. Pokud tak učiníte, zajistíte přípravu až 5 000 šálků bez nutnosti odstraňovat vodní kámen. Také získáte jistotu křišťálově čisté vody pro svou oblíbenou kávu. Upozornění na potřebu odstranit vodní kámen automaticky zmizí po nainstalování filtru AquaClean do kávovaru. Založeno na 8 výměnách filtrů, jak je uvedeno na přístroji. Skutečný počet šálků závisí na zvolených variantách kávy a frekvenci mytí a čištění.

Intuitivní ovládací TFT displej
Neodolatelnou chuť a aroma kávy z čerstvých zrn máte doslova na dosah ruky. Stačí jedno stisknutí tlačítka. Snadno a bez složitého nastavování si na intuitivním ovládacím panelu vyberte přípravu své oblíbené kávy.

12 nastavení mlýnku
K dispozici máte 12 různých nastavení kávových mlýnků, které kávová zrna umelou podle vašich představ – od ultra jemného prášku až po nahrubo mletou kávu.

Dokonalá teplota a aroma
Inteligentní systém pro přípravu kávy Aroma Extract dokáže zajistit optimální rovnováhu mezi teplotou při přípravě a extrakcí aromatu. Teplotu vody drží v rozmezí 90 až 98 °C a zároveň reguluje průtok vody. Díky tomu si můžete pokaždé dopřát lahodnou kávu.

Zachovejte aroma kávových zrn
Speciální uzávěr Aroma Seal zajistí, že si kávová zrna v průběhu času uchovají své původní aroma. Uzávěr navíc snižuje hluk při mletí.

Uživatelské profily
Přizpůsobte si jakýkoliv nápoj podle svých představ a uložte si do paměti kávovaru délku, sílu a teplotu přípravy jednotlivých nápojů. K tomu vám slouží dva uživatelské profily a profil hosta. Jako host můžete stále upravovat vlastnosti nápoje, ale výsledný recept se neuloží. K dispozici máte celkem 5 nastavení intenzity kávového nápoje a nastavení objemu mléka a kávy. Objevujte a experimentujte, jak se vám zlíbí.

Vyjímatelná spařovací jednotka
Pro správné fungování automatického kávovaru je důležitá spařovací jednotka. Proto zajistěte její pravidelné čištění. Lze ji snadno vyjmout a opláchnout pod tekoucí vodou.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Automatický kávovar
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Tlak čerpadla 
 
 
Tlak čerpadla
Udává tlak čerpadla. Pro přípravu skutečně kvalitní kávy je potřeba aby tato hodnota činila cca 13-15 bar. Čím větší tlak, tím lépe připravená káva.
 
 
 
 
 
15 barů
Počet šálků  2
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
1500 W
Objem nádržky na vodu 
 
 
Objem nádržky na vodu
Udává, kolik litrů vody se vejde do nádržky, jenž je určena k přípravě kávy.
 
 
 
 
 
1,8 l
Mletá káva  Ano
Zrnková káva  Ano
Funkce 
Integrovaný mlýnek 
 
 
Integrovaný mlýnek
Některé kávovary mají integrovaný mlýnek na kávu, a uživatel tak může do zásobníku používat kávu zrnkovou. Namletím pouze potřebného množství čerstvé kávy je možno plně rozvinout její chuťové aroma.
 
 
 
 
 
Ano
Displej  Ano
Zásobník na vodu  Ano
Zásobník na mléko  Ano
Nahřívání šálků 
 
 
Nahřívání šálků
Udává, zda kávovar dokáže nahřát šálek na optimální teplotu.
 
 
 
 
 
Ne
Ostatní 
Výška  37 cm
Šířka  24 cm
Hloubka  43 cm
Hmotnost  8 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi